29

Анонимен

преди 7 години

Prostazite koito pischat gadosti da vnimavat da ne hi stigne mrasotiata im gadosnite im redove

28

Анонимен

преди 7 години

Goljama tragedia mladi hubavi hora bog da gi prosti

27

Анонимен

преди 7 години

До хахПрав си, много прости и злобни хора си пишеха мненията и под новините за сринати сирийски болници с убити сирийски деца и лекари там.

26

хах

преди 7 години

Мале като чета коментарите, ужас, много прости и злобни хора си пишат мненията тук, ужас...

25

Анонимен

преди 7 години

Смеете за Джордж Майкъл пък ревете за груоа алкохолици :)

24

Анонимен

преди 7 години

Путин ще хвърли някой-друг американец на рибите за забавление.

23

Коба

преди 7 години

Горбачов реши да подпише края на СССР вместо да извади танковете и да удави Европа в кръв от Берлин до Минск. Това показва колко широка е руската душа. Руските войници кротко и мирно напуснаха Източна Германия, докато дивите кравари още беснеят в Западна Германия, изнасилват германки, крадат от местните, ядат хамбургери и са се разположили все едно им е бащиния. Никоя друга страна не е унижавана така както Германия от 70 години насам.

22

Анонимен

преди 7 години

Самолетът не е набрал височина и се ударил челно в чеченски "снегорин" !

21

Анонимен

преди 7 години

по-корави войници от руснаците няма. Да дадеш толкова жертви и да спечелиш войната... големи са. На руснака му дай чашка водка и може да завладее света. Името на Сталин ще се нареди редом до това на Октавиан Август и Наполеон. Австрийския ефрейтор ще бъде запомнен като некадърник.

20

Коце Мастиката

преди 7 години

Освен техническа неизправност на самолета, се разглежда и версията за качеството на горивото... Може би е изпито и то!!!

19

Анонимен

преди 7 години

До специалистаСамолетни доставки на оръжие не ми се виждат особено ефективни. Такива се правят с кораби.Според мен е терористична атака, не задължително от пясъчни нeгри, по-вероятно от шефчетата им от ФАЩ. Черно море е пълно с вражески кораби.

18

До "Специалиста

преди 7 години

...и компаниите бързо ги заменят с нови машини.Военно-транспортните летят по-рядко, стоят в "готовност" и "резерв". Използват се самолети произведени преди десетки години.На практика, и в американската армия летят военно-транспортни самолети, произведени през 50-те и 60-те години.Друг е въпросът, че там регулярно се обновяват/електроника, двигатели и пр./Съответният Ту е бил с неизчерпан "летателен ресурс", според тяхното МО.Наскоро преминал профилактика.Аз викам, да изчакаме разследването

17

До "Специалиста

преди 7 години

Специалист, самолетът е военно-транспортен- екипажът си е летял на него, и добре го е познавал!Много се плю по тази тема- самолетът бил на 33 години , барака, и тнТози тип самолети отдавна са свалени от гражданската авиация поради високо ниво на шум и разход на гориво-но се използват като- военно-транспортни! Съществува терминът "летателен ресурс"- брой часове във въздуха и брой излитания и кацания.При гражданските самолети , които летят постоянно ,той бързо се изчерпва...

16

Анонимен

преди 7 години

Дай източник, където черно на бяло, холандския разследващ екип казва писмено, че самолетът е свален от руснаците. Или не са хаби, няма такъв!

15

специалиста

преди 7 години

версия 4 ми се вижда вероятна, но никога няма да се разбере. Самолета е презареждал в Адлер, въпреки, че теоретично би могъл да се добере до Сирия без зареждане - 3900 км издържа ТУ134Б. Ами ако е бил натоварен с "нещо" допълнително, което е претоварило самолета в повече, отколкото е можел да вдигне ? Все пак не лети къде да е, а лети към мястото на военен конфликт, а "желязото" тежи ... Възможно ли е?

14

Анонимен

преди 7 години

Абе нискоинтелигентно ***, ако руснаците са гръмнали холандския самолет, защо холандците които си правят разследването не са го казали все още това? Или ти по-добре знаеш от тези, които са били на място и разследват причината?

13

специалиста

преди 7 години

версия 1. Пилотска грешка, свързана с най-опасният етап при излитане - прибиране на колелата. Това 5 секунди, през които самолета е със скорост 250-300 км/ч, през които ако не се приберат колелетата, самолета не може да набере скорост, а съпротивлението на въздуха нарастваверсия 2. Отказ на двигателите, заради попаднала птицаверсия 3. терористичен актверсия 4 (случвала се е в историята) - падане заради претоварване. А от какво/или с какво би могъл да се претовери един ... пътнически самолет?

12

специалиста

преди 7 години

Първо.Този самолет е най-известният, но и "най-падащият" руски пътнически самолет, това показва статистиката. Известен е сред пилотите, като най-трудният за управление. Второ. Самолета е управляват от военни пилоти, което не е добро решение за пътнически самолет, имай на предвид, голяма разлика и нужни навици в управлението на военен и пътнически самолет

11

Анонимен

преди 7 години

КОГАТО ПУТЕНИСТИТЕ ГРЪМНАХА ХОЛАНДСКИЯ САМОЛЕТ ИМАШЕ ТРУПОВЕ НАВСЯКЪДЕ!!! ПЛЮС ТОВА ТРУПОВЕТЕ ПЛУВАТ АКО СА НА ДЕБЕЛИ ТЛЪСТАЦИ ОТ ЛОЙ И МАС

10

9

преди 7 години

До Анонимен12Като гледам къде си сложил запетаята не си от грамотните.