40

леле

преди 7 години

много пъти НАГЛЕЦ това е отвратително с нещастието на хората да си правиш пиар НАГЛЕЦ И пак НАГЛЕЦ ОТВРАТИТЕЛЕН приоми на хора от подземния свят

39

Феб

преди 7 години

Интересно е да се запитаме защо никой не повдигна въпроса - фирмата която е собственик на влаковата композиция да изплати големи обещетения на пострадалите и на селото. Това е нормална практика по света, но не и у нас. Естественно отговора трябва да се търси точно в лицето Борисов, който май повече пазеше някой да не се сети за този вариант, защото има личен финансов интерес в дадената фирма, а и много други интересни лица от българския политически живот.

38

Анонимен

преди 7 години

Тиквата нали се беше отъркаляла за Коледа в Щатите? Показа снимки, добави лакардии.Как на същия ден е в Хитрино? Някой гадно лъже.

37

анонимен

преди 7 години

всичко е пиар акция хора не се поддаваите

36

Анонимен

преди 7 години

Само без тебе!

35

До Пенсионер

преди 7 години

Серго работеше къртовски в сараите, сега си почива в Брюксел, от време на време прибягва до Турция по партийни дела, че тук къртовска работа.

34

Анонимен

преди 7 години

Не е проблем боц че мюфтията и владиката се разбират!Проблема е че хората гладуват а ти продьлжаваш с илюзиите и с хитрините си затова че си направил нещо за народа!

33

муньо

преди 7 години

те да платят първо за старото игрище,че от 3 години нещо се ослушват тия мафиоти

32

Анонимен

преди 7 години

в хитрино владиката и мюфтията са в един кюп - сполетялата ги трагедия. иначе - ако за БГ мюфтията може и да е спокоен бойко,дали е спокоен за мюслитата,които преминават границата ни незаконно? със сигурност - изобщо - НЕ. ДАНО ВСЕ ПАК В СВЕТА СЕ ВЪЗЦАРИ НЯКАКЪВ МИР !

31

Коледар

преди 7 години

Някъде четох, че от СМС са събрани над 2 милиона лева. Ако приемем, че една нова едноетажна с 4 стаи къща струва 100 000 лева, значи имаме пари за 20 къщи. Три къщи обещаха безвъзмездно от строителната камара, една от партия ГЕРБ.Ха да видим какво ще бъде построено или и следващата Коледа ще има хора по фургоните....

30

До Пенсионер.

преди 7 години

Не знам дали помниш / ако и при Станишката си бил пенсионер/, но тогава за четири години пенсията се дигна с 30%. Това прави по 7,5% на година. Откак е Борисов пенсиите се дигат максимум по 2,5% на година.

29

Анонимен

преди 7 години

За Батце всеки ден е избори, прах в очите, гръмки фрази и лъжи за светлото настояще, бъдещето разбира се, ще е от розово по-розово.Само, че не дава отговор защо вече 7 години е на власт, а сме на дъното на всички класации.

28

Анонимен

преди 7 години

Kubava koleda visoki pensii. Saplati mutrite milioneri proverka do dupki kak danogatjaha sa 26 g s dalaveri i tn

27

Stoyanov

преди 7 години

До АнонименКакво правят бе?Знаеш ли колко му пука на бат ти Бойко за хората от Хитрино????Единственото нещо заради което е там е медиина изява и център на внимание.За друго не е !!!

26

Анонимен

преди 7 години

След като така и нищо не се разбра какво всъщност стана в Хитрино Борисов е отишъл да види как са заметени следите ли?

25

анонимен

преди 7 години

В кой век живеем -вече започнах да се обърквам.То такова подмазвачество и при "гадния" и "скапан" комунизъм нямаше.Вчера златна обувка ,днеска почетен гражданин утре незнам си к,во.И привикали чак владиката и мюфтията -гнусотии.Седнали на едни маси да се черпят и да възхваляват Борисов ?????? Наистина сме простичък народ,готов ръце да целува на поробителите си.Какво бе хорица направи тоя за вас,това,че сутрин и вечер го докарваха да ви говори.Службите и който трябваше си свършиха работата,но тоя

24

смЕх

преди 7 години

Като го гледам новия селянин от Хитрино защо не вземат до му сложат един фургон в някой двор и да си остава там току виж го направили и старши пожарникар на гарата.

23

Анонимен

преди 7 години

Само едно нещо ще кажа за тоя на снимката -пълен *** лошото е че и нас прави на *** ама така наречените джурналисти сте виновни та ни го навирате дори и днес на тоя светъл празник

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 15Като нищо не прават - защо не прават, като направят нещо за хората - реклама било. Има ли да сме доволни изобщо от нещо? Да оценим човешкия жест или труд за нас самите?!

21

Анонимен

преди 7 години

"По думите на Борисов отпуснатите и събрани средства за Хитрино са достатъчни"Само дето събраните средства от народни дарения са в пъти повече от отпуснатите от държавата.