139

Анонимен

преди 7 години

този американски червей не заслужава дори да се показва пред Русия... ***, Господ ще му покаже...

138

Shark

преди 7 години

Безсрамник! До вчера плю по Русия, сега скърбял. Всички българи трябваше отдавна да се разграничим от този ***, той не е бил никога нашия президент

137

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Номер 156, жалко че не те познавам да се хванем на едно басче.Русия няма да удари Турция, след застрелването на посланника Русия, Турция и Иран се събраха и направиха мирен план за Сирия.Това е исторически момент - от този формат са изключени западните държави и САЩ, които досега винаги са слагали подписа си при такива преговори.Русия, Турция, Иран, Китай вече имат много по-високи цели за да се скарат за една жертва и един самолет. А именно - да детронират световната мутра.

136

Анонимен

преди 7 години

След този терористичен акт нервите на Кремъл едва ли ще издържат.Ще потретя,сблъсък Русия Турция вече е НЕИЗБЕЖЕН и колкото Русия го отлага във времето толкова шансовете и за успех намалят.До средата на 2017 по посока Анкара ще има изненадващ удар.

135

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Ако не беше новия вятър на промяна, задухал от сър Тръмп, Росен щеше да организира евро-атлантически банкет по повод случая.Тия дни много радост за борците против Русия. То не бе радост, то не бе щастие от умрелите от препарата за баня, от застреляния посланник, сега и от загиналия оркестър.Айде малко радост и за вас, че след 20 януари света вече няма да е същия и ви очакват само неприятни изненади

134

Лицемер

преди 7 години

О, Лицемерецо Плевнелиев (Сараев на руски)! Лицемериш, докато твоите платени драскачи ликуват неудържимо над некролозите на руските артисти и пилоти из нета.

133

naco

преди 7 години

Да,отново ПРАВИЛЕН ХОД на ПРЕЗИДЕНТА ни!!! Така се прави ДРУГАРИ-господа!Защото, първо сме ЧОВЕЦИ,ХОРА,а след това.............!?

132

ДКМС

преди 7 години

До Активист на БКПДа идва, ще му гледаме сеира и на него!

131

ЯЯЯяя.,

преди 7 години

Ама,може ли една сламена кукла да има сърце? Не знаех.

130

тя

преди 7 години

Най- после реши да се прояви като държавник! "късно е либе за китка!"

129

Пастирка

преди 7 години

Няма нужда от лицемерно съчувствие.Знаем ти отношението към руснаците,по-добре се скрий под шлифера на Бай .

128

PILOT

преди 7 години

Такъв клоун няма никъде за президент, даже Буш младши беше по в час.

127

Един от селото

преди 7 години

Този наш плаши п******к се загрижил за руснаците, но много късно.Не знам дали Вовата ще го отрази.

126

Анонимен

преди 7 години

до 146: "- Русия-нещо не съм срещал подобни данни в такива размери!"Напротив - размерите на заграбената от Русия територия се знае от всеки първолак - 1/6 от сушата на Земята.За справка: Историята

125

Активист на БКП

преди 7 години

Истината е,че ТОЯ си отива и идва ИСТИНСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ !!!

124

Безпристрастен

преди 7 години

До SamiЖивота и доходите ми не зависят от това дали симпатизирам на Русия или САЩ,нито пък от политическото статукво Бълария и заради това си мисля,че мнението ми е по-безпристрастно от това но Фоби и Фили.-Исторически-страните от ЕС и САЩ са доказали агресивната си колониална политика/ поробване и масови кланета на коренното население,експлоатация на природни ресурси/- Русия-нещо не съм срещал подобни данни в такива размери!

123

kiorsufra

преди 7 години

SAGLASEN SAM S TOVA 4E E **IDA I TRIABVA DA GO ISPRATIAT V BELENE , NO TRAGEDIATA NA HORA SRE6TU PRASNIZITE NE E NAI PODHODIA6TIA MOMENT SA NAPADKI .

122

Ханко Брат

преди 7 години

Ало "главнокомандуващият" Не говори от мое име. Руснаците не празнуват светлият празник Коледа с Българите. Те дори пишат на Буквите завещани им от Ленин. Пише го в Учебника по История на БКП, първа страница - водещата роля на КПСС. Сега за по-важното: - Защо си траеш другарю за ценообразуването на Лукойл? Или за изкуствено ниските доходи?...........Да ти е сладка "баницата"

121

.

преди 7 години

Засрамете се от гнусните думи, които отправяте към Президент Плевнелиев.Но огледайте се: ПРОВИДЕНИЕТО ВРЪЩА като бумеранг всичко отрицателно в момент, когато не очаквате... и за съжаление... не на ВАС лично... а на хора от обкръжението ВИ. Но страдате ВИЕ. Поне в тези светли дни изпълнете сърцето си с БЛАГОДАРНОСТ към Господ, че още всички сме живи и се радваме на Вселената.

120

Анонимен

преди 7 години

Светлият български празник е -РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО .Комунист беше -комунист остана -демократ се боядиса.