77

Shark

преди 7 години

До 90. Ами за избитите деца в Алепо да се сетят бащите им, а за жените да се сетят мъжете и братята им, които вместо да останат и да бранят страната и семействата си те хукнаха към Европа да налагат прос!ташката си религия и да правят атентати.

76

Анонимен

преди 7 години

Невярващите да посетят блога на Варламов. Видеото с взрива.

75

Анонимен

преди 7 години

Вече има и видео с взрива. Ансамбълът е трябвало да изнесе новогодишен концерт в авиобазата в Алепо. Поредният резил за Путин.

74

Петранка Простослава

преди 7 години

Тръгнали в Сирия на джамбуре, ама ИДИЛ им порязал патоса.

73

Анонимен

преди 7 години

Самолетът е изчезнал изведнъж от радарите. Причината е очевидна. Взрив.Въпрос на време беше да се случи.Съболезнования за близките. Но за избитите деца и жени в Алепо кой се сеща ?

72

Анонимен

преди 7 години

Вий тях не ги гледайте, оркестрантите още приживе получават по 1 апартамент безплатно от държавата. 2ро ползват всички облаги с които се ползват всички военни и полицаи в Русия - безплатни пакети с почивки за цялото семейство, безлихвени лизинги за абсолютно всичко от гсм до нов автомобил и какво ли още не. А вдовиците доживот ползват всичко това + дебела пенсия от мъжа. А ся ми кажете как е в БГ

71

Анонимен

преди 7 години

КАКВИ ЗЛОБНИ ИНДИВИДИ ИМА ТУК, ДА ТЕ Е ГНУС ДА ИМ ЧЕТЕШ ПИСАНИЯТА.

70

Анонимен

преди 7 години

брей голям специалист е този чнг

69

Анонимен

преди 7 години

А при нас дадоха по 356 лева.

68

Анонимен

преди 7 години

5,6 милиона рубли са 92000 евро, да беше прочел материала отгоре.

67

Gogo

преди 7 години

До авторитарен режим: Алооо,катастрофата на бразилския самолет помниш ли?Загина бразилцки футболен отбор.Ш цяла латинска Америка обявиха траур.

66

Анонимен

преди 7 години

Значи ще има по-малко за тези в Украйна

65

до Партиен член

преди 7 години

Явно си повече член и по-малко партиен, руснаците празнуват коледа на 6ти януари - пиян лосион и *** мечките

64

ЧНГ!

преди 7 години

Коледа не е Християнски празник. Затова не го празнуват в Русия. Коледа е астрономическа Нова Година. Тя се е чествала и чества в България дълго преди да се появят християни, комунисти и друга подобна ***.На 22 Декември слънцето е в най-ниската си точка и така стои три дни след което на Бъдни Вечер се чака новия изгрев и Новата Година. След това дните са определени за празник тъй като е почти невъзможно да се раздели кръга на 365 градуса/дни.Така жреците са решили да разделят кръга на 360 г

63

Анонимен

преди 7 години

5,8 милиона рубли, това има ли 20 долара?

62

Партиен член

преди 7 години

На християнски празник да се радваш на смърта на християни????Трябва да си много долна гадина.

61

Трагедия

преди 7 години

Голяма трагедия Моите съболезнования към близките на загиналите.Голяма страна но и много трагедии за 10 дни.

60

Shopp

преди 7 години

Но тук правя уговорката:Ако наистина на борда е имало само шутове и журналисти, значи гаранция фаливото гориво са им го "подсипали" по заповед на Кремъл.*** няма да утрепе ефективни военослужещи, но някакви балалайкаджии ще ги грохне с удовольствием

59

Анонимен

преди 7 години

ТЕРОРА В СИРИЯ ИДВА 99% ОТ ***!!!!ИЗБИ НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ И СЪВСЕМ ОТКРИТО АНЕКСИРА ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ КЪМ РУСИЯ!!!ЖАЛКО , ЧЕ СА ИЗМРЕЛИ САМО 100 ПУТЕНОФИЛИСТА А НЕ 100 МИЛИОНА ПУТЕНОФИЛИСТА!!!

58

Shopp

преди 7 години

Вариантите са следните: 1. Взрив - слабовероятен 2. Обледенение - много вероятен, предвид сезона и ако са бързали да излетят не са обработили с противообледенителна течност. 3. Замръзнало гориво - не е изключено, защото има отказ и на трите двигателя. Ако е имало вода в керосина, белята е неминуема. Фактите руснаците ще ги скрият и ще обявят най-изгодния за тях вариант от гледна точка на политическата конюнктура.