8

Българи

преди 7 години

.*** а дали бе ми се сърди че веднъж споменах, ме може би не си християнин? В това няма нищо лошо, поне аз така мисля. Но защо триеш коментарите? Пиши, веднъж вече писа.

7

Анонимен

преди 7 години

Богатите презират бедните.ФАКТ! Бедните мразят богатите . Следствие! За едни празник за други делник! Монетата винаги има две страни! Политиците на Бахамите простолюдието дома !

6

ДК

преди 7 години

Хора, честит ви празник! Месията не е непознаваем, Той е част от всеки един от нас. Когато жертваме нещо в полза на ближните( не всеки непознат ни е ближен)си, когато правим добро и сме милостиви, когато работим на върха на човешките си способности и правим така, както трябва и обичаме, това е Той в нас. Не го търсете в Небесата, спомнете си нещо добро което сте направили и ще го видите в себе си.)

5

Бедняк

преди 7 години

Благодаря на бога и на властите че ме оставиха без дом и го дадоха на банките. Сега нямам сметки, нито за ток, ни з вода и отопление или за подръжка. Вярно че живея където дойде но със спестените по раншни разходи пътувам през зимата в топли и по евтини страни...

4

Българин

преди 7 години

Нямам представа дали трябва всичко да е подчинено на логиката, включително и вярата в духа. Но определено хората, имат нужда от дух и вяра и в този напрегнат и лицемери свят тези празници са отдушника ни и времето в което може да се отдъхне от напрежението. И според мен е една идея по добре да знам културните особености на другите християнски народи по тези празници отколкото всеки ден медиите да ми набиват Исляма под една или друга форма, осъзнавайки го или не!!!

3

мммма

преди 7 години

отдавна мисля да споделя какво ме вълнува за тези Коледни истории,тъи като по същество човек може да се роди само веднъж и да умре само веднъж ,значи ИССУС СЕ Е РОДИЛ ВЕЧЕ И Е УМРЯЛ САМО ПО ВЕДНЪЖ,апропозито не трябва да празнуваме Рождество а РОЖДЕН ДЕН НА ИССУСА ХРИСТА всичко това е поддадено от черквата и сега вече е превърнато в пазарна икономика хубави празници

2

Българин

преди 7 години

Добра статия, поздравления. Никога не е излишно да научим как празнуват другите християни единият от големите християнски празници.

1

Анонимен

преди 7 години

Има центрове за настаняване на "бежанци" а няма центрове дето българи без дом да се хранят и спят - нема такава държава!