24

Анонимен

преди 7 години

*** след като "титани" на мисълта от рода на съсела, мис пиги, ду'дука и подобни са в европарламента, какви хубави неща се очаква да се случат! Видя се какво сътвориха у нас, а сега и на ЕС дробят същото.

23

5 стотинки

преди 7 години

До Василев"Благодарение на неолибералната глобализация станахте човеци..." Прав си. Но за съжаление всяко прекрасно нещо рано или късно изродява заради човешката глупост и алчност. Либералната свобода се превърна в странна комбинация от слободия, феминацизъм, либерален фашизъм с тежки шизофренични кризи!!!

22

нека им

преди 7 години

Изпращат я тези с "демократичните и евроатлантическите ценности" и с милиони по офшорните си сметки. А масово българите над 70% изкарват с 300 лева на месец И се надяват и ние като "бедните" гърци да стамнем, НО НЯМА ДА СТАНЕМ.Нииикога не сме ставали и няма и да станем , а само ще преглъщаме комата хляб и горчивите ни сълзи.ЕХ НАРОДЕ ???

21

Анонимен

преди 7 години

АФИНЫ, 24 дек РИА Новости, Геннадий Мельник. Лидер Национального фронта Франции Марин Ле Пен заявила, что страна должна выйти из НАТО и Евросоюза, а зону евро покинуть одновременно с другими государствами.

20

Анонимен

преди 7 години

Тежките времена не са за мен аз вече 20 години не живея в ЕС

19

Факт

преди 7 години

След като ЕС не може да постигне съгласие по нещо толкова важно и същевременно просто-спиране на ислямската инвазия,то какво бъдеще може да има????На практика лидерите на водещите страни са зомбирани и спъват процеса на взимане на спасителни решения!Ами като ги е страх да поемат отговорност,нека направят общоевропейски референдум по въпроса и да действат според резултата!

18

Хм

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯКато ни приколят талибаните,не спирт,а собствената си кръв ще пием....

17

А бе

преди 7 години

Добре че ни казаха,че в Европа всичко е ОК,цветя и рози....Кой знае защо не можем да го видим туй нещо!Между другото,също такъв подем е имало 1938-39г.Какво следва после-знаем....

16

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

възможна нова криза с еврото,КАКВАТО И КРИЗАТА ДА ИМА НЯМА ДА Е КАТО ТРАГЕДИЯТА С РУБЛАТА ! РУСИЯ Е 200 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ПО ТЕРИТОРИЯ ОТ ГЕРМАНИЯ ,НО ВЪПРЕКИ ТОВА РУСКИЯТ НАРОД МИЗЕРУВА ! КАКВАТО И КРИЗА ДА ИМА В ЕС ,ЕВРОПЕЙЦИТЕ НЯМА ДА СА ПРИНУДЕНИ ДА ПИЯТ СПИРТ И ОДЕКОЛОН КАТО РУСНАЦИТЕ !

15

лунатика

преди 7 години

Умря Марко, по прякор Европа. Засега е на системи, преливат му кръв, но май кръвта се оказа заразена...

14

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли ,че само в Дъблин има корпорации въртящи два ТРИЛИОНА евро???А знаете ли ,че брутото на Турция и Русия е два трилиона долара?Една малка Ирландия е по богата от Турция и Русия взети заедно.Всичко друго е руска пропаганда и разтворител за вана

13

Анонимен

преди 7 години

Когато една държава раздава финансови помощи на данъкоплатците си ,така стимулира потреблението,когато има високо потребление има и високи налози за корпорациите,а от там и има пари за малкия и среден бизнес.Когато няма руска намеса идват и корпорации които въртят трилиони,а от там идват и високите заплати,сега ясно ли ви е ,че Русия е вирус?Вирус със който англосаксонците жунглират от столетия.Погледнете Русия,нещо да се е променило там след двете световни войни ? НЕ нали ?

12

Анонимен

преди 7 години

Да се гордея с членството си в чалмосана Европа ли ?Не, благодаря - айде нема нужда.

11

Анонимен

преди 7 години

И тази година икономиката на ЕС бележи РЪСТ,и тази година както в предните ще има увеличение на социалните придобивки(ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ДЪРЖАВИТЕ ПОД РУСКО ВЛИЯНИЕ)На европееца не му се налага да пие препарати за вана и омекотители за дрехи.

10

Анонимен

преди 7 години

С Европа е свьршено друзя сега си писах по месенджера с едни приятели дето се вьрнали в Бьлгария за празниците викат ужас КРАХ всичко скьпо не знаем хората как живеят с 500 лева заплати ужас викат

9

Циник до 11

преди 7 години

Бе ти вярваш ли си на глупащините дето си издр*искал! Намаляват бежанците -ГРЪНЦИ! Според Familienzussammenfuerung ( събирате на разделени семейства) закона всяка тарамбука додрапала до Европа има право да привика произволен брой роднини (средно 4-5 на арабска тиква) С темповете им на размножаване) няма да минат и 25 години...и официалната религия в Европа ще е исляма! Да не говорим , че Фронтекс докара само в Италия само дасега 720 000 *** африканци! Намалява-да - мозъка в малкото ти черепче!

8

Циник

преди 7 години

Еуфория ....папагали...преписвате юнашки без да мислите! Евросъюза се гърчи в несекващи кризи..Италия. Испания ..Португалия...огромна безработица на 20 - 25 годишни ! Гърция погълна над 350 МИЛИАРДА само досега, и края не му се вижда! Марио Драги граби дребните , и средни вложители! Печатат се евра като за световно! Каква еуфория е това - по-скоро е ПРАЗНИК ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА! Та както вече казах - папагали! Само доста по глупави! Мързи ви да мислите...или просто не можете! Еуфория - пфъъъъъъ!

7

Анонимен

преди 7 години

Голяма еуфория за ЕС- Германия и Франция ги спукаха от атентати, бежанска криза, Брекзит, с изгледи ситуацията да се влоши още повече.

6

смЕх

преди 7 години

Еуфория има само между ушите на пишещите подобни статии европeдалите са притихнали и се чудят на кой господ да се молят. Догодина са се задали избори на които ще си проличи желанието на хората за нов ЕС с други правила .Европа е за европейците тук не е приют за всякакви навле ци търсещи лесен живот .

5

Евро оптимист

преди 7 години

Кат запей мюезина как няма да се в еуфория! Направо на небето сме!