31

наблюдател

преди 7 години

Убеден съм, че не минава през тревните площи на това място нито за първи, нито за последен път.

30

Анонимен

преди 7 години

Не, че оправдавам селяка с Жипа, обаче не мислите ли, че вината на общината за подобни прояви е не по-малка. Това задръстване там е постоянно и никой не си мърда пръста да го отпуши този булевард с десетки години вече!

29

ХА

преди 7 години

Партиен член явно завиждаш. Това е по-лошо дори от "незабележимите по рождение" :)

28

Партиен член

преди 7 години

Много прости тарикати си мислят че .закупувайки си джип автоматично стават по умни и по богати.Единственото което искат е да ги " забележат" защото повечето са незабележими по рождение.Лошото е че тия иначе хубави коли стават нарицателни за простотия и селяния.

27

Анонимен

преди 7 години

Абе с по една глоба и ще се оправи работата , ако по селските пътища няма камери -в софия е пълно с такива , да им пратят снимката и глобата с частен бирник и да му обясняват на него .

26

Анонимен

преди 7 години

До До ИмеХодил съм точно там да карам жена ми и съм бързал, ама и през ум не ми е минавало да правя подобни кретении. Да не ти обяснявам, че в тази посока завиваш надясно покрай НДК и стигаш Александровска без да се налага Offroad изпълнение. Тоя е обикновен селски тарикат, каквито има много.

25

До Име

преди 7 години

нямаш деца май.. и това не е въпрос

24

Бай Ганьо Европата

преди 7 години

Няма друга нормална Европейска държава с такова присъствие на джипове, кола за комплексари. Качва се на голям джип по тесните комунистически улици на България, гледа от високо, дъвче дъвка и прави маймунски физиономии. Това е типична гледка за България ,за държава в която процъфтява латиноамериканският капитълизъм.

23

Имe

преди 7 години

До Александровска100% този и примерен шофьор и само някое извънредно обстоятелство (примерно не му се чака) го е принудило да мпнат в близине през тревата.Прави впечатление, че на собствениците на коли ориентировъчно над 100к лв редовно им прилошава и им се налага да паркират на инвалидни места и да хапнат в близкото заведение, за да се съвземат, да карат хора в спешно състояние и поради това да им се налага да се движат в насрещното, през ливадите и въобще да не спазват правила :)

22

Имe

преди 7 години

До MdaaАко беше по соц време можеше и да има ограничения като 1 кола на семейство :) Ама нямаше да може да го споделиш тук :) Нямаше и толкова коли да има, щото софийско жителство... :)Има си закони и общински разпоредби, достатъчно е някой да почне ги налага и 99% от наглярите и селските тарикати като този с джипката ще се свият точно за 3 месеца.

21

Александровска

преди 7 години

а някой обърна ли внимание.. че това става точно пред александровска?!?!?!а че може да има дете в много тежко състояние в колата??!?!

20

хм

преди 7 години

Ще го направи в друга държава....ама друг път!

19

ЦК на ГЕРБ

преди 7 години

И за това ли Бойко ви е виновен?

18

Ицо

преди 7 години

Понякога гледам STOPXAM в ю-туб и им се дразна на младите момченца какви ги вършат..но тия пичове си го заслижават ...дано направят СТОПХАМ и в България!

17

Ivan

преди 7 години

Страната на неограничениет възможности!!!

16

DO 20

преди 7 години

Какво е това SpaceX ?Аз работим в Кремиковци .

15

Mdaa

преди 7 години

Начина за превъзпитание е глоби като процент от стойността на колата за подобен тип деяния и отнемане на книжки за 6 месеца до 1 година.Проблема на София е че няма гаражи и регистрацията на автомобили трябва да се затегне. 1 автомобил на семейство ( апартамент ), за повече се плащат двойни данъци. Много от живущите по блоковете имат по 2-3 коли отделно има много наематели който си споделят апартамент и всеки с по 1 автомобил. Като крайна мярка КАТ трябва да гони здраво и да прилага законите.

14

бесено

преди 7 години

Това че карат и на тротъара сега е превърнало на мода. Вярно бяха казвали Илф и Петров:"В нашата обширна страна обикновеният автомобил, предназначен, както мислят пешеходците, за мирно превозване на хора и товари, е приел страшните очертания на братоубийствен снаряд."

13

COSTARICAN

преди 7 години

V SOFIA STE SAMO MUTRI -BANDITI -BEZSMURTNI _KOKAINOVI

12

Анонимен

преди 7 години

Днеска видях точно един с такова умрело X6- прескочи ограниченията на бул. България на трамвайните релси и мина на червено....