29

6987

преди 7 години

До НиколайЯ, драги Николайчо, да превдеш на български писанието, че е срамота да се кълчиш с тия игнорации, фрустрации, аргументи, аватари. Франция се надигна срещу министърката на обазованието за такова пожелание и настоя неконкретното "Весели празинци", а за "Весела Коледа" да им пожелаава, любезни. Ама министърката е мароканка. А ти какъв си? Схващаш ли колко е НЕБЪЛГАРСКО съзнанието и подсъзнанието ти? Дошли са с каналджии, незаконно преминали границата и нямат място в ЕС, а ти се кривиш.

28

18299

преди 7 години

Преведени от каналджии срещу значителна сума. Това не е ли достатъчно, за да бъдат върнати в Афганистан? Те са пресекли границата на ЕС и българия НЕЗАКОННО, подпомагани от каналджии, които очевадно действат в стройна организация. Оставете тези предколедни сюжети с пожелания дядо коледа да им доведе учител по български. Вгледайте се в ужасяващите факти - също предокледни в Германия. Извадете с най-прста търсачка датите на къраввите атентати в ЕС и ги публикувайте. Стига сте точили милозливи лиги

27

(-_-)

преди 7 години

Фактите са, че 70% от тия убавци нямат даже начално образование, а останалите са с начално.. Това са груби данни, които цитирам по памет. Това са необразовани, диви същества, които отговарят на определението за човек единствено в биологичен смисъл. В социален, културен и икономически аспект тези 'хора' въобще не са хора..

26

Николай

преди 7 години

До (-_-)Запознат съм с дейността на ДАБ, но не разбирам аргумента Ви. Както и да е, далеч съм от мисълта, че бих могъл да променя нечие мнение в рубрика под статия, в която изливат доста често фрустрацията и агресията си различни хора, скрити зад безопасната маска на аватара. Държа да подчертая, че Вие не сте сред тях:) Просто желанието ми е да виждам повече факти и аргументи под каквито и да е статии, вместо отражение на игноранция, агресия и игноранция:) Весели празници на Вас и близките Ви!

25

(-_-)

преди 7 години

Извинявай много Николай, ама състрадание към такива същества няма в моето сърце, дори на коледа. Явно си дълбоко заблуден и не виждаш очевидното. Весели Празници! Щом искаш факти, можеш да отделиш минутка и да видиш какви са тия бежанци - започни от "Държавна агенция за бежанците". Там ще намериш инфо за тия "човеци"..

24

yoda

преди 7 години

джемила християнка , синовете джедаи.

23

Николай

преди 7 години

До АнонименКак разбрахте, че съм платен? Явно на предразсъдъци, игноранция, омраза и съмнителна интелигенция се крепят Вашите възгледи :) Имам работа, от която съм доволен, но съдейки по изказа Ви, Вие от Вашата явно не сте. Ако това ще Ви накара да се чувствате по-добре и да се очистите емоционално преди празниците, за да можете да посветите на близките си внимание и любов, то "хранете" ме и нареждайте колкото желаете :) Преди всичко сме хора. Хубава вечер :)

22

Анонимен

преди 7 години

Стига сте ни пробутвали сълзливи историйки.Афганистан се води сигурна държава, да ги връщат обратно! Аз тук не ги искам, да удрят охраната със столове по главата. Да си отиват в държавата си и да правят там каквото искат.

21

Анонимен

преди 7 години

Само от тоягя разбирате!

20

Анонимен

преди 7 години

Брех,зъл народ!

19

Анонимен

преди 7 години

Абе стига си промивал мозъците като някой емисар!И да се правиш на културен знаем те че си платено ме ке ре европгейско!Върви си намери свястна работа а не да те псува цял един народ!

18

ами

преди 7 години

А,бе,я стига с тия......стига сте ни ги навирали.....помним Харманли!!!!!!!

17

Анонимен

преди 7 години

РАЗСТРЕЛ !!!

16

Николай

преди 7 години

До (-_-)Не ми стигна мястото да Ви пожелая Весели празници. Без значение, че имаме различни мнения, аз ценя дискусията като такава, както и чуждото мнение. Бъдете здрави и щастливи :)

15

Николай

преди 7 години

До (-_-)Здравейте отново! Не знам дали пиша до същия човек, чийто коментар аз също коментирах в предишния си пост. Както и да е. В момента се получава Вашата дума срещу моята, пак няма факти. Нямам за цел да дълбая дали реално Вашите роднини допринасят за развитието на държавите, в които работят, или точно обратното - нито можете да го докажете, нито пък бихте имали интерес да споделите, ако е второто :) Толерастията, както я наричате, се различава от състраданието с друго човешко същество :)

14

Анонимен

преди 7 години

Да отиде до най близката маала при братовчедите си..нали има училища!Тая кво иска персонален учител ли?Идват от голите пустини ама с претенции и се правят на велики а,ахакбарите

13

(-_-)

преди 7 години

До НиколайДа, Николай имам и аз роднини - икономически емигранти във западна европа, обаче разликата е в това, че те са високо образовани и самите държави в, които работят имат полза от тях. А, тези са меко казано дивaци, които имаме тук.. абее, айде ако обичаш да не тровиш хубавите празници с разни толеpастии!

12

Този

преди 7 години

Вестник е собственост на ислямската Ал Джазира.

11

Николай

преди 7 години

До До Днес Здравейте! Аз съм и продължавам да работя :) Какъв е проблемът, че хората искат да научат езика ни? Откъде сте убеден/а, че това са измислици? Откъде сте убеден/а, че някой някому е платил? Аз също, без да разполагам с факти, без да Ви познавам, предполагам, че поне един Ваш роднина, защо не и Вие самията/самата, имате роднина икономически имигрант в чужбина :) Нека поне преди и по време на празниците да бъдем хора, без агресия и стереотипи. Весели празници :)

10

Валентин

преди 7 години

Ей не ви ли омръзна да драскате измислени историйки. никой не ви вярва на дрисканиците ама явно по Коледа са ви удвоили надницата и трябва да се отчетете. жалки предатели