89

расистски

преди 7 години

рушняка се ражда живее и умира ОТ само и единствено заради алкохола

88

Анонимен

преди 7 години

Няма друга такава ОСКОТЯЛА държава като Русия. Руския народ е докаран до това състояние от ЦАРЕТЕ си и от комунистическите си водачи.

87

Анонимен

преди 7 години

По-големи и.ди.оти от ушанките земята не е раждала!!!!!

86

Ергатис

преди 7 години

В Гърция докато работех съм виждал румънци да пият син спирт с който пърлехме някога пилета и кокошки , запалват го няколко пъти в една тенджера и като изстине го разреждат с вода и го пият. Според тях това е напълно безвредно и всеки 2-ри румънец пиел такава 'напитка'. А руснака е хиляди пъти по изтръпнал от румънеца и е готов да пие всичко само да се накваси порядъчно , но като нямат пари пият всякакви отрови.

85

пази Боже

преди 7 години

това са деградирала нация златен електорат за руската олигархия

84

Със 100% сигурност

преди 7 години

Пият още: одеколон, политура и боя за обувки.

83

Анонимен

преди 7 години

АЗ ПОЖЕЛАВАМ НА РУСОФИЛИТЕ ДА СЕ ИЗСЕЛЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ И ДА ЗАЖИВЕЯТ В РУСИЯ АМА НАДАЛИ ? НАЛИ ГИ ВИЖДАТЕ ВСИЧКИ РУСОФИЛИ ХАРЧАТ ПАРИТЕ НА ПУТИН ДАДЕНИ ПОД МАСАТА ,ЗАЩОТО СА НЕКАДЪРНИ ДА СИ ИЗКАРАТ ЧЕСТНИ ПАРИ ИЛИ ЗАЩОТО ТАКА СА НАУЧЕНИ ДА ВЗЕМАТ САМО А ДА НЕ ДАВАТ И ЗАТОВА ЩЕ НЕ БЛАДОДАРЯТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ МИСЛЕЩИ И МИЛЕЕЩИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА БЪЛГАРИЯ ,А НЕ

82

Анонимен

преди 7 години

Може и да не вярвате но тази течност за вана се прави и продава именно за пиене. Така заобикалят акциза за алкохола, проблема е че някои е правил фалшив такъв препарат и хората са се изтровили. Иначе е чист етилов спирт, разреждат и пият, супер евтино е и е за най бедните които нямат пари дори за най евтината водка. Никой никога не си сипва това в ваната, то не е за това)

81

Анонимен

преди 7 години

Действително в САЩ е мизерия и мърсотия но как да го знае някой дето никога не е ходил там.

80

****

преди 7 години

Ако някой си мисли, че нашият алкохол е по стока се лъже много, по принцип аз пия само мастима от купеният алкохол,но това не е едно времешната мастика,тази не замръзва на кристали,един път пари та не се пие,а друг път мека не се усеща какво пиеш.

79

Анонимен

преди 7 години

ДО до 108На мен пък ми е интересно, защо не ви направи впечатление последното изречение от моя коментар. Там има твърдение,което си заслужава анализа, но всеки гледа на света от собствената си камбанария, както се казва.Весели празници и не се ядосвайте, нищо няма значение.Аз не съществувам, както казва Буда, ама истинскияD

78

новогодишна руска

преди 7 години

ТРЕПЕЗА:Отново канибали в Русия23-годишен младеж изяждал черния дроб на някои от жертвите си, 35-годишен мъж признал, че е убил свой приятел и ял от месото муНа остров Российски, Владивосток полицията е задържала мъж, заподозрян в убийство и канибализъм, съобщи РБК. По данни на следствието, миналата събота в мазето и хладилника в частен дом са открити човешки останки. Собственикът на дома признал, че е убил 41-годишен мъж след пиянска свада на 21 март.Бабата сериен убиец от Русия вероятно е я

77

Е мека

преди 7 години

Дрогари,туй ще да е суросоидна пропаганда!Не се връзвайте.Хохо

76

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСмеете се на това, че не пият като скoтoвe ли? Интересно...не, смеем се на това, че им сервират пиенето като че ли са слънчасал КОН. И сламките са им по две)) Ако някой иска да се напие като "скот" както вие се изразявате, няма да го прави по баровете , с бутилки у дома. но не в това е въпроса. Не разбирате от шега, а ние обичаме да се смеем, лошо ли е?Спокойно, не обиждам Празници са, нека да е весело!

75

Анонимен

преди 7 години

До 108Смеете се на това, че не пият като скoтoвe ли? Интересно...

74

Анонимен

преди 7 години

В Русия пият каквото си поискат, а в САЩ каквото им разрешат. В САЩ няма свобода и демокрация.

73

Анонимен

преди 7 години

Имам приятел, който от 6 гfдини живее в САЩ и винагиСег когато се прибере се събираме е се смеем на техните мерки, с които дозират алкохола. Пича се бъзика че дозите са им бебешки и му се разсъхват дъгите с техните 20 г голямото.Ако си поръчаш коктейл в бара ти сервират сода лед чадърчета и изпарения от алкохол и това на безбожна цена. D Другото му впечатление че те нямат предизвикателства, всичко им сер ешава на готово и те изпадат в депресии, ако сам не се бори човек губи смисъл, вегетира...

72

Анонимен

преди 7 години

До 105Хаха добър опит, но някой имаме доста добра идея :) докато вие имате само от филми и новини. Ако нашите сайтове започнат да отразяват руската криминална хроника ще ви стане лошо.

71

ЛЮБОПИТЕН

преди 7 години

С какво пият турците в Якоруда

70

Анонимен

преди 7 години

Горките ни американофили са виждали САЩ само на картинка в интернет. Нямат идея каква мизерия е "великият" им САЩ.