20

Българин от Германия

преди 7 години

Аз съм от тези 77% българи, но за жалост спадам към само 30% от германците, наричани от режима на Меркел "расисти", "нацисти", "десни ексремисти" у други подобни епитети.Май ще се връщаме скоро в България, кръвта вода не става ! По-добре малко по-беден материално, но не да срещам постоянно по улиците групи от намръщени брадати със смартфони, да ти стане страшно само като ги гледаш.

19

БАЧКАТОР

преди 7 години

Имигранти от ЕС е много разтегливо понятие. Ако се уточни да са бели християни ,да тогава нямам против да идват ,добре дошли са.

18

Островитянин

преди 7 години

Тия, ангричаните, страшно объркани хора. Бий ме, обичам те

17

Славяни имигранти ДА

преди 7 години

Славяни имигранти ДА. Мюсюлмани абсолютно не.

16

Анонимен

преди 7 години

е нали имахме за министър председател един украински имигрант. как да ги харесваме тея азиатци гнусни

15

Значи УМНИ сме!

преди 7 години

Значи УМНИ сме! Въпреки икономическите трудности, Българина иска да си запази Християнската култура и идентичността. Съжалявам имигранти, но Бог и на вас е дал родина, добре дошли сте в България, но само като мирни и уважаващи законите туристи. Ислям в България не щем.

14

ОТ еди кои си

преди 7 години

браво на изказванетона *** това са голяма плесен която обхваща почти целия континент ЕВРОПА.НО става страшно защото именно европееците искат мюсюлманите а нас славяните ни мразят и презират защото нашите попове се женят имат семества а тяхните католици стават гееове ето защо се толерират в БРЮКСЕЛ и европарламентаците става страшно за нас славяни,руси и сърби

13

Галъп

преди 7 години

До АнонименЕми щото не е правил Андрей Райчев това проучване, с подкрепата на БСП и ДПС....

12

Анонимен

преди 7 години

Демек, расисти.

11

Анонимен

преди 7 години

Е веднъш да познаят статистиката.Много точна и ясна такава е

10

Циник

преди 7 години

Как да "харесваш" мирешещ на овча л*ой камилар , точещ лиги по европейските момичета, но наврял мустакатата си жена в бурка! Как да харесваш нещо , което пие кръвта ти като къ*рлеж, настоява за права...седнал е на трапезата ти..качил си калните копита...опипва дъщеря ти...и краде от залъка ти...КАКВО ДА МУ ХАРЕСВАМЕ! ВОЮ НА МОЛЛИТЕ ..БОМБИТЕ....ИЛИ БЕЗБРОЙНИТЕ ИМ ПРЕТЕНЦИИ....НАПАСТ Е ТОЧНАТА ДУМА ЗА ТЕЗИ!! ЗЛА...БИБЛЕЙСКА НАПАСТ!!!!

9

Иван

преди 7 години

Тези които ги наричат мирни мюсюлмани са за остановяване на Ширият с всичките им варварски порядки, така че да престанат да ни ги навират в очите, че не всичи били лоши. Разликата е една- лошия мюсюлманин иска да избие всички християни и друговерци, а добрия иска лошия да ги направи тези неща. Така че не искаме НИКАКВИ мигранти мюсюлмани.

8

unA

преди 7 години

77 процента е по-скоро 3/4 а не 2/3...

7

Анонимен

преди 7 години

Аз съм една от тези 2/3 българи, а според мен сме повече, и никой не може да ме накара да се срамувам от осъзнатата си позиция!

6

Анонимен

преди 7 години

"Двама от трима българи гледат с лошо око на имигрантите, показва проучване на Европейската комисия за нагласата на гражданите в 34 държави на Стария континент."Тц, не прихващаме от "ценностите", няма да мине номера, така че се оглеждайте за други държави, които да пълните с бежанци.

5

Анонимен

преди 7 години

ха, нашенецът 87% подкрепя ЕС и категорично отхвърля евразийския съюз.това е феноменално.

4

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Много подвеждащо е това "граждани на ЕС". В Белгия, Холандия, Франция, Великобритания е пълно граждани на европейския съюз от неевропейски произход. Мюсюлмани, индийци, африканци ...За такива "граждани на ЕС" - айде нема нужда !Защо пък само граждани на ЕС ?Украинците и руснаците не са в ЕС, но са хубави, бели, православни хора. Тях да ги гоним, пък да приемаме не.гри и мюсюлмани, така ли ?А, бесарабските българи от Молдова, за тях какво ?А, тези от западните покрайнини на съседна Сърбия ?

3

Анонимен

преди 7 години

Джипситата са с промити, празни глави и са неинтегруеми. Никой не иска *** сеещи болести и омраза. Достатъчни на ни нашите шведи, които паразитират успешно на наш гръб и се плодят като плъхове

2

Анонимен

преди 7 години

Само културни хора с д ругите срам брахме достатъчно гледаите бре

1

Анонимен

преди 7 години

Нелегалните имигранти вън от България!