37

Шипка

преди 7 години

Подполковника не си играе на шикалки--нема живи,нема терористи

36

П.Петров

преди 7 години

Българският путинофил е изключително просто същество !Над 6 милиона сирийци са бежанци, това няма как да се скрие. Ако 10% от тях се биеха за режима на Асад, войната отдавна щеше да е приключила, но явно не желаят!Е като са живели толкова добре при Асад защо сега не се бият за него ? Режимът на Асад все някога ще падне, а сирийците няма да са забравили, че руснаците са хвърляли запалителни бомби над сирийските градове.

35

Анонимен

преди 7 години

До Кукловодът"Мога само да му пожелая да продължи по този начин , защото" И аз желая същото защото това със сигурност ще отведе руският вожд в Хага.

34

Анонимен

преди 7 години

Вожда всезнайко Путин обяви тържествено, че с падането на Алепо ще свърши войната в Сирия. Сега чакам със затаен дъх ТАСС да съобщи за края на войната. Само че освен ненужни никому масови разстрели друго няма какво да очакваме от руснаците.

33

Анонимен

преди 7 години

Още много руски посланици и обикновени руснаци ще плащат за жените и децата избити от соколите на Путин в Алепо.

32

Кукловодът

преди 7 години

Сега единствено му е нужно тъпрение и умереност във всяка стъпка . Трябва да прави умеререни и разумни ходове . Както обиам да казвам : В геополитиката няма място за ПАНИКА и ПРЕБЪРЗАНОСТ , всичко е въпрос на спокойна и сериозна работа на тихият фронт . А той показа , че е готов за това . Изпрати Обамчик и погреба Хилари в праха на забвението . Мога само да му пожелая да продължи по този начин , защото от това ззависи не само бъдещето на Сирия а и на Либия , Ирак , Египед та дори и Турция

31

Анонимен

преди 7 години

И с Алепо ще стане като с Палмира,за голяма ъка на феновете на касапина Асад и на военнопрестъпника Путин.

30

Кукловодът

преди 7 години

Сега по темата . Радвам се че Алепо вече е под контрол на АСАД . Предполагам всички рзбирате че Алепо беше важен за да може АСАД да се легитемира пред целият свят като единственият който управлява Сирия и всички други са НЕЛЕГИТИМНИ . Ето защо бяха претиснати от времето , което те използваха по време на изборите в САЩ и взеха надмощие . Сега всеки който иска нещо от Сирия ще сяда на масата с АСАД и ще преговаря , пък било то и това да е САЩ .

29

Коце Маца

преди 7 години

И сега най-добре ще е ако Х.Асад натовари на единкораб и изпрати в Америка всички хубостници и харантутници /които е пленил в Алепо/ на *** отвъд океана, за да муръкопляскат възторжено при напускането му на Белия дом . . .

28

Кукловодът

преди 7 години

Добре че в Сиря няма БГ войски , че като ви чета мнениията на всички тук май Алепо или само се е освобоедило или изощо няма сирииска армия и пр. Просто така и не се научитхе че за геополитика няма място за едностранно виждане на проблема и няма място за "АЗ" . Там най-важно е "НИЕ" с нашите партньори . Това направи АСАД в Сирия . Той и неговите партньори - се борят за родината му . Това са правили и нашите деди , те и техните партньори са се преборили България отново да я има на картата .

27

Анонимен

преди 7 години

интересно кога исил ще ги изрита от там може би за рождения ден на Вова

26

Анонимен

преди 7 години

Само че сега трябва всички американски терористи да се изтребят , за да приключи войната.

25

Анонимен

преди 7 години

Важното е, че *** подкрепяни от САЩ им набиха яко канчетата. Да дойде Тръмп, да им отреже всякаква помощ и тогава ще гледаме сеир!

24

Анонимен

преди 7 години

Алепо го Държат Иранците а не Асад

23

Анонимен

преди 7 години

исил са навлезли в крайните квартали на ХОЛМС

22

Анонимен

преди 7 години

До SS турската армия се окека в ал баб -- Кюрда също я мотае от години 20% от Алепо е техен а не на Асад ФАКТ

21

SS

преди 7 години

До Анонимен 21Е кво ще кажат кюрдите, като от едната страна е сирийската армия, а от другата турците, ако много викаш ще ти откъснат езика, това е и няма кой да им помогне.

20

SS

преди 7 години

До ЗападноевропеецЕ ти да не си висок 2,5 м бе ***, за разлика от тебе той работи и се справя повече от добре, а ти драскаш тъпотии в Днес БГ.

19

Анонимен

преди 7 години

Кюрдите да не са се изпарили нещо та асадистите да държат Цяло алепо а хибридни путено ***

18

Анонимен

преди 7 години

До за това е да не са самоте рашко мъкне 30 бр т 90 да запълва загубите к'рдите също мрът като мухи 58 обзглававени снощи