20

аз

преди 7 години

До RUSSIA the best--------------------------Разликата е ,че те са погълнали неволно антифриз или течност за чистачки,мислейки ги за истински алкохол и не са знаели,че ракията е менте,а руснаците съвсем съзнателно са изпили тази гадост!

19

Анонимен

преди 7 години

Най-великото в Русия е руския идиотизъм

18

Анонимен

преди 7 години

Това което ме тревожи е че при наличието на такъв манталитет в Русия, Путин иска да увеличава ядрените си оръжия. Шансът е голям, котролът им да попадне в не трезви ръце.

17

wasilew

преди 7 години

Русия е най богатата на полезни изкопаеми страна в света и руснаците ако са умни могат да живеят като шейхове.Да ама не.Е нека живеят като скотове и да мразят целият свят, нали си имат Путин - него си го обичат.

16

Анонимен

преди 7 години

Не вярвам милиони румнаци да пият от тоя шампоан и само 74 да умрат това е някакъв вид вирус но не е от шампоана а може би хибридните войни на Тъмп сега започват ествено Путин е виновен задето не им е налива водка в устата с една фуния.

15

Анонимен

преди 7 години

До нова година жертвите ще минат бройката 100. ИД ряпи да яде.

14

до баш фактите

преди 7 години

Този бояришник е заобикаляне на закона за да се продава евтин, неакцизен алкохол. Предназначен си е за пиене и дори има автомати дето да си вземеш. Изпукали са защото някой е пуснал партида с метилов алкохол. Иначе да се пият подобни *** си е шлошария разбира се.

13

USA the best

преди 7 години

500 мл. евтина водка в магазина в Русия струва 190 рубли или почти 6 лева, докато идентично количество Бояришник се купува за 120 рубли - 4 лева. Официалните статистики сочат, че в Русия годишно потреблението на течности тип "Бояришник" достига от 170 до 250 милона литри, на стойност 3,5 милиарда рубли. Миналата година от алкохолно натравяне са загинали 14 хиляди души. Но може ли държава, в която има дори Бояришник-менте, а работещите, образовани хора са толкова бедни, че не могат да си позволят литър водка, да бъде световна сила, определяща международния дневен ред? Моля ви, превключете телев

12

Баш фактите

преди 7 години

До ФактитеФактите са, че това е ароматизатор за вана, лесно се проверява това, има за Бояришника вече доста статии навсякъде, а другите факти са, че такъв един оскотял народ с претенции да бъде участник в нов световен ред е направо смешно

11

Гошу

преди 7 години

Особености на широката азиатско-славянска душа и на православните им ценности :)))

10

Фактите

преди 7 години

А можеше нашите журналисти да прочетат малко повече за случая, преди да пишат глупости! Не става въпрос за натравяне с козметичен или санитарен продукт. Тинктура с това название има, и тя се продава в аптеките легално. А това, което са пили хората се е нарекло дезинфекциращ продукт, за да не се плащат акцизи за алкохол! Иначе си е чиста напитка, която съдържа алколхол и се употребява именно за пиене, а не за почистване. Проблемът е метилов алкохол, попаднал в партидата.

9

BG

преди 7 години

Като студент съм бил на специализация в руски университет - всеки ще може да потвърди че там всичко което съдържа някакъв алкохол се държи в метални сейфове под ключ ! Иначе се изпива на секундата ! Спомням си че, моите руски състуденти веднъж бяха изпили спирта за горене от спиртните лампи !!!Русофилите непрекъснато тръбят как руснаците издържали на всичко - ами да се натаралянкаш със спирт за горенене, жив да те дерат, няма да ти пука :)Цялата руска култура и бит се свежда до едно - АЛКОХОЛ

8

Анонимен

преди 7 години

До RUSSIA the bestКое и е да бест на русия ако може да споделиш? Ти русия си я виждал само на картинка в интернет.

7

RUSSIA the best

преди 7 години

Я да ми припомните колко бяха в България жертвите на отравяне с ракия и течност за чистачки ? По мои спомени имаше и 15-16 годишни деца.За разлика от гнусните ви коментари по-долу по адрес на руснаците , аз тогава си мълчах.

6

savoy

преди 7 години

Употребата на алкохол в Русия е намаляла почти с една трета през последните 5 години, с толкова е спаднал и броят на отравянията със спиртни напитки. Това разказва пред мрежовото издание m24.ru главният извънщатен нарколог на руското здравно министерство Евгений Брюн, директор на Московския научно-практически център по наркология, предаде BBCПрочети още на: dnes.bg/world/2016/05/20/kriza-rusnacite-piiat-vse-po-malko.303082

5

Анонимен

преди 7 години

Ей, епидемия е това...

4

Анонимен

преди 7 години

Като почнат да ги намират и тези които кротко са се напили по домовете ще се увеличат стократно.

3

коко

преди 7 години

Боже мой,това става в страна с ядрени ракети и претенции за велика сила!

2

Анатоли

преди 7 години

Оскотял от бедност и терор народ. И нищо добро не го чака. Пие за да забрави. Какво да забрави? Че пие. Жалко!

1

хаха

преди 7 години

Предполагам ,че и днес има руснаци дето четат "К. правда " и надигат бутилка от същия препарат , няма да го хвърлят ,зян да им идат копейките.