9

Анонимен

преди 7 години

Тя девойката отдавна показа, че не признава законите, пък оставало сроковете да спазва. Голям майтап ще пада с това недоразумение.

8

Анонимен

преди 7 години

Аз като ви разправям, че тая е куха като лейка... Какво си мислите, че тая женица, дето не може да се организира един документ да предаде навреме ще вземе да оправи Младост? На бас, че ГЕРБ ще я оставят само за да и гледат сеира.

7

Пешо

преди 7 години

Още малко остана и организираната престъпна група ГЕРБ ще влезе в кауша!

6

Жорик

преди 7 години

До Анонименпрехвърлянето при нотариус е осъществено 22.11.2016. Има нотариален документ. Наистина, уведомлението на Герджиката е бая по-късно, но от 22.11 фирмата тъй или инак не е нейна.

5

подло и коварно

преди 7 години

Цецо Лажецо обича подлите номера. Отзад. Като уличните кучета.

4

Един българин

преди 7 години

До: номер 3Не, няма разлика между ГРОБ и БКП. Спокойно можеш да приемеш този факт.Разликата е само в името, но тази над 100 годишна партия мимикрира през цялата си история, сменя си и тактиката и курса и името - БСДП, БРСДП, БКП, БСП, ГЕРБ... и т.н. и т.н. А да, щях да забравя: При бай Тошо комунистите имаха две партии - БКП и БЗНС (казионна).А преди 1944 г. отначало комунистите са поели курс към неутралитет с Германия, и едва след "вероломното" нападение над СССР са станали антифашисти.

3

Анонимен

преди 7 години

Не знам това момиче що за стока е, ще се види. Но този Лопатар и всичката герберска *** са най-голямото бедствие за страната след комунистите, ако приемем че има разлика!

2

Анонимен

преди 7 години

А ако не е права ,ко прайм?Подстригване!

1

Grom

преди 7 години

Няма какво да го бавиш - завеждай дело. Ще ми напълниш душата, ако осъдиш Елен :D