13

наблюдател

преди 7 години

На кадрите, излъчени днес, 19 януари, по телевизията се вижда как преминава влака и напълно достоверно може да се определи скорстта му. Изобщо не прилича на влак, движещ се с 80 км/час, по-скоро на 30-40. Освен това се виждаше и как се разпространява бял газ, не знам дали пропан-бутанът е бял.

12

Овчар

преди 7 години

Версията за голяма скорост я пробутват не за първи път, а в действителност дали е така?В Калояновец кой изкараха виновен, някой помни ли? -машинистите. Там си направиха тренировка, как се изопачава истината и как машинистите са джигити и карат със 100 км/ч. Истината там беше,че сигнала на семафора беше за транзитно преминаване, а стрелката ги вкарва в отклонение, подмениха истинската скоростомерна лента с друга от която да видно,че са влезли със 100 км/ч. Е сега, как да им повярвам???

11

ШАРАН БГ

преди 7 години

Само два часа след това злокобно събитие, всички специалисти от форума бяха единодушни -- машинистите са виновни !! Значи , те ще си го отнесат като трудовак сервитьорка! Коментарите са излишни !!

10

Анонимен

преди 7 години

Gorkia 4ovek ne varvam 4e e vinoven sigurno ima i dr pri4ini no tivaxe nai lesnoto maschinistite da sa vinovni kak e protekal varelavimalo e dupka ili gorkite sem i maschinista dano da ima dobar advokat i saschtita jel. Relsi ok li sa bili mn pri4ini

9

НАС

преди 7 години

Гледайте клипа на първия товарен влак в Хитрино след аварията!!! Кара с 15 км в час а подскача като каруца!

8

Някой

преди 7 години

Хм, момент, да се дръпна настрани че да минат таралежите....

7

Анонимен

преди 7 години

Той е обикновен човек нощом кара влак трябва даспазва определени правила.

6

Анонимен

преди 7 години

Пише на други маста, че са тръгнали от Бургас с 13 минути закъснение, което се увеличило на 30 и после са го наваксали. За половин час закъснение колко ли е глобата, която им се налага от частния превозвач и дали това не е причината да превишават скороста? Това дали ще бъде разследвано? Ако взимаш 2000 лв заплата и глобата ти е 200 дали няма да претупваш правилата за безопасност? И дали това не практика? Да си тормозиш машинистите да им поверяваш 1000 т композиция и да им даваш жълти стотинки?

5

Американ

преди 7 години

До (-_-) (1)Ми не е точно така.Ама каква техническа експертиза, нали има черни кутии!?Определено измъкват от неустойки "честният бизнес", било превозвачът, било железницата.

4

Анонимен

преди 7 години

Версията е абсурдна, необоснованото изхвърляне на хората и медиите от селото е абсурдно и съмнително, каква скорост какви пет лева!?За запалените складове в Пловдив набедиха клошар, сега тук машинистите....нема такава държава!

3

Анонимен

преди 7 години

Баааси абсурдната версия ахахахаВерсията е правиш о да се нарече Атентат

2

Анонимен

преди 7 години

Мда. И онази тиква вися цяла седмица там да замита следите. Защо големите медии не казват, че фирмата е свързана с бившата му съпруга и приятели :)? Че цистерните са на по 30+ години и с дебелина под нормата.

1

(-_-)

преди 7 години

А защо е карал с превишена скорост? Скоростта сама няма как да причини влака да излезе от релсите си.. или не е точно така?