100

Анонимен

преди 7 години

НА БОЙКО МУ УВИСНАХА ВИСУЛКИТЕ.

99

Анонимен

преди 7 години

П.Петров- виждаме, че си задушен, просто едвам пишеш и излиза някак си неграмотно.

98

П.Петров

преди 7 години

Така наречените "Галъп", които са всъщност голферите Кънчо и Райчо и никога не споменаваният и съдружник Гергов, който от своя страна пък е собственик на бТВ и началник на плевенския *** промотират поредния "спасител".Лошото е, че овчеглавия електорат ще вземе да им повярва и моментално ще забрави предишния "спасител" Бюреков, който примами "патриота" и бивш сценарист от шоуто на същия *** - Роско Безноско.Толкова много простотия ме задушава ! Простите алчни ко-та от ДС затриват държавата и народа!

97

Само за мислещи

преди 7 години

Нещо, което не трябва да пропуснете! Изказване на Радан Кънев, единствения български политик в момента!clubz.bg/48570-vremeto_za_krygli_masi_i_obli_kanapeta_svyrshi_obedinenie_i_pobeda

96

П.Петров

преди 7 години

ЛЪЖАТ! Кънчо и Райчо голоферите не са никакъв "Галъп" първо, социолози още по-малко , а обикновени ДС к., който са отркраднали чужда търговска марка !Вчера гледах как го на-ха Райчо по телевизията, като го изобличиха като комунистическа *** , която прокарва тезите им, въпреки противоречието им с Конституцията!На "агенции" като тяхната с 25% отклонение от изборните резултати не вярвам !

95

Анонимен

преди 7 години

абе тия негодници от герб втори мандат не изкарват до края , а се точат за трети...брей , сбъркана работа България може без герб , герб не може без България

94

Геро

преди 7 години

Последния политолог да затвори вратата

93

Анонимен

преди 7 години

До Андрешко.Ати го лапай на някой друг,да речем на Пеевски или Станишев.

92

Шишманов

преди 7 години

До даскалаВиж сега даскалче нямам нищо против да ти вдигнат заплатата, но не и за моя сметка. Нека бесепето да увеличат постъпленията в бюджета с реален растеж а не с данъци. А и като ти е малка даскалската заплата защо не стана нещо друго?

91

Сл. Тр.

преди 7 години

Тук виждам угнетени дребни неудачници. Пичове няма да ви карам насила да се борите за правата си. Чакайте нещо отлево да ви оправи и те така, аз ще си гледам новото имение в пернишко.

90

До Шишманов

преди 7 години

Абе Шишманов аз какво да кажа като съм даскал и вземам по-малко пари от теб след като си платиш ипотеката и допълнителния данък от 200 лв който искат да ти сложат? Не мислиш ли че е честно да се поизравнят малко заплатите? То е ясно, че никой не може да вземе повече пари от олигарси и милионери, но поне такива шушлеци като теб няма къде да идат. Аз ще подкрепя БСП защото искам част от заплатата на такива като теб.

89

Шишманов

преди 7 години

Заплатата ми е към две хиляди от които 900 отиват за ипотека. С останалите 1100 живея горе долу прилично и сега БСП искат да ми кажат че трябва да плащам още 200 лв данък, понеже заплатата ми е голяма. Досега не съм гласувал за герберите, но май ще го направя на идните избори.

88

Анонимен

преди 7 години

Казимире, много са ми смешни такива пърцагой като тебе. Почетният гражданин на село Хитрино стана милиардер благодарение на такива като тебе. А за песничките добре е написал колегата. Да не забравиш да палиш свещи и да се молиш за жертвите, както и за терористите, Една германка така каза по телевизията.

87

Анонимен

преди 7 години

Абе тя и тетка водеше още на първи тур с 8-9%,пък загуби с 4,5%.А на втория социолозите от кумова срама даваха 10% за Радев,а той я препарира с 23%.Исега ще е така.Още повече,че служебното правителство на Румен Радев ще парира гербаджийските мераци за изборни хитринки.

86

Ха ха

преди 7 години

Смях.....

85

Казимир

преди 7 години

Хе-хе, вероятността да ме смачка камион е по-малка отколкото ром да обере и пречука баба ви на село. Аз данък на червените кхмери няма да плащам. А пък тоя дето гласувал все за сини и нищо не спечелил да не се прави на ощипана ученичка, че червените също бяха няколко пъти на власт и все осираха

84

Анонимен

преди 7 години

Казимире,досега гласувах само за сините,но това беше последното ми гласуване за тях.Тотално ме разочароваха.От тук нататък ще гласувам за червените,ако и те ме разочароват,ще престана да гласувам.

83

До Казимир

преди 7 години

Много ти здраве! Заминавай да те мачкат камионите и ти да пееш песнички на терористите. Внимавай да не разплачеш някой от умиление!

82

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ е партия със залязващи функции.Няма и 20% да получат след политиката,която водиха,особено през последните 2 години.

81

Казимир

преди 7 години

Ако народа пак си направи експеримент с БСП на власт, ще заменя добре платената си работа в България с още по-добре платена в чужбина и ще му гледам сеира.