10

До Анонимен

преди 7 години

Те оставят документите като един вид визитна картичка. За доказателство, че той е извършителя, а не някой от конкуренцията.

9

убийствена политика

преди 7 години

Жертвите в Берлин и в Анкара са жертви на убийствена политика на Барак Хюсеин Обама, Ангела Меркел и Франсоа Оланд!

8

спонсор на МВР

преди 7 години

Въпросът е, защо баба Ангела не предприема нищо, ама абсолютно нищо, срещу потенциалните терористи в Германия? Тя била съчувствала на жертвите. Освен съчувствие са необходими и действия. А тя не иска да действа. Или някой и нарежда да не действа?

7

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ГЕРМАНЦИТЕ ЛИ СА МНОГО СТРАХЛИВИ ИЛИ ТЕРОРИСТЪТ Е ИМАЛ ГОЛЯМ КЪСМЕТ ?!ТАМ Е БИЛО ПЪЛНО С ХОРА ,КАК ПЪК НИКОЙ НЕ СЕ Е ОПИТАЛ ПОНЕ ДА ПОДЛОЖИ КРАК И СА СПЪНЕ СЛЕЗЛИЯТ ОТ КАМИОНА И БЯГАЩ ТЕРОРИСТ ?! УЖ НЯКАКЪВ ТРЪГНАЛ ДА ГО ГОНИ ,НО НЕ МОЖАЛ ДА ГО НАСТИГНЕ ! ПРЕЗ ТАКАВА ТЪЛПА ОТ ХОРА ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ПРОПУСНАТ ДА ВЗЕМЕ ПРЕДНИНА И ДА БЯГА ?! ОЩЕ ДОКАТО СЕ Е ПРОВИРАЛ ПОКРАЙ ХОРАТА Е ТРЯБВАЛО ДА МУ БИЯТ НЯКОЛКО ШУТА И ДА ГО ЗАДЪРЖАТ !

6

АДМИРАЛЪ

преди 7 години

Треперете немчури и западняци, защото сами си набутахте автогол!

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Това е лъжа, натрапчиво повтаряна от ненормалници.

4

Анонимен

преди 7 години

Тоя документите си оставил опипал всичко и оставил отпечатъци, утре и ДНК пробите ще излезнат, само него го няма. Съществува ли изобщо такъв човек?=====При атентата на в Ню Йорк на 9/11 всички си бяга оставили паспортите и после ги намериха сред разтопения метал, а един младеж терорист даже се обади някъде от Близкия изток, че това бил неговия паспорт, но не бил в самолета, пропуснал полета.

3

Анонимен

преди 7 години

Центърът на остров Лампедуза беше като петзвезден хотел. Май-муните го изпотрошиха, запалиха и се разбягаха из цяла Италия. Тогава Берлускони ги държеше, защото Саркози му подхвърляше някакви пари да не ги пуска към Франция. Мама Меркел като си ги привика и Амрито е тръгнал натам. Защо го гоните сега. Той примерен човекът и данни за връзка оставил в камиона. Сами си ги доведохте, дундуркайте си ги.

2

Анонимен

преди 7 години

Италианската флота основно се занимава да извозва хора излезли с дюшеци 1-2 км навътре от либийския браг и да ги кара в ИталияАми спрете де!

1

Анонимен

преди 7 години

От каде е тогава Информацията , или от Български или от Чужди Медии какво толкова има че да се крие Източника