30

Анонимен

преди 7 години

Слабото звено в ЕС е Германия.Там са се видиотили в Меркел.Тя е слуга на сатаната.Съседните страни от Вишеградскатачетворка се усетиха и се дръпнаха.Тук след изборите Борисов ще гледапремиерството вече през крив макарон.

29

Анонимен

преди 7 години

До маде ин БулгариРусия и християнски ценности, все едно на прасе звънче.Кое християнското на руснаците? Разюзданите жени, агресивните и жестоки мужици, лъжите, пиянството, разврата и още и още.Тяхното християнство се заключава само с натруфените мазни попове агенти на КГБ.

28

Анонимен

преди 7 години

Марин льо Пен се изказа за излизане на Франция от НАТО и ЕС.

27

анонимен

преди 7 години

межд сьд за меркел тя е единствената ковто не изпрати телеграма до гн путин заубиството на руския посланик в турция направете си изводите що са ид---от управлява германия и европа така че никакво сьчувствие кьм тьпите германципиите си греяното вино и сьбираите труповете по улиците сега разбрахте ли колко е вреден ес и нато

26

турчин

преди 7 години

Човек от камиона убец обикаля цяла Европа и има информация за него в всички служби, как остава неизвестен чудно нещо е. На времето сивите вълци Агджа, Челик са живяли месеци в София и накрая казваха че няма информация за тях . Това навява на мисълта че някои са заинтересовани тези актове да продължават.

25

Анонимен

преди 7 години

Каква е таа статия , снимка на Ройтерс , Гардиан бил казал това , Марин Льо Пен , Берлин абе доста сглобена статия на парчета

24

Анонимен

преди 7 години

ЕС рано или късно ще падне. Империя, която допусне шокова промяна на демографията си, е обречена! И тогава ще сме отново на кръстопът. И ще е по-тежко отколкото през 89-та. Защото тогава поне имахме прилично материално наследство, въпреки че народа видя само трохите от него. Сега и трохи няма да има. Еврофондовете като секнат, увяхва всичко за броени месеци. Те така и ни държат на къс повод.

23

Наблюдател

преди 7 години

Либерализма ще ликвидира ЕС, а евентуално ново избиране на Меркел за канцлер ще го подпечата! Либерализма е политическата форам на шизофренията - липса на здрав разум!

22

Анонимен

преди 7 години

Европа никога не е била единна държава, с изключение на времето, когато обединителя на Европа - канасубиги Атила задава места за разселване на бъдещите европейски народи. Места, на които живеят и до днес. Европа винаги е била съвкупност от различни, но близки по произход нации и това й е ценното. Напънът западняците да командват парада няма да се получи. Западът има съвсем кратък опит и единствените им империи са на базата на временно плячкосване и алъж-вериш.

21

Активист на БКП

преди 7 години

Само Владимир Путин може да сложи ред в стара Европа !!!

20

тотален провал

преди 7 години

Тотално фиаско на всички западни служби и правителства! Ако щат да назначат още 100 хиляди полицаи, психолози и познавачи на исляма, резултати няма да има! Ако ще, шефа на света, Обамата, да подслушва още 4 милиарда телефона, барабар с този на баба Ангела, кошмарът от терористичната заплаха ще си остане! Защото службите и администраторите в правителствата, нямат и нула понятие, какво изобщо става. Нямат нито идея, нито план, нито концепция, нито визия!

19

Spiritus Rector

преди 7 години

Жертвите в Берлин и в Анкара са жертви на убийствена политика на Барак Хюсеин Обама, Ангела Меркел и Франсоа Оланд!

18

проктолог

преди 7 години

Въпросът е, защо баба Ангела не предприема нищо, ама абсолютно нищо, срещу потенциалните терористи в Германия? Тя била съчувствала на жертвите? Освен съчувствие са необходими и действия. А тя не иска да действа. Или някой и нарежда да не действа?

17

маде ин Булгари

преди 7 години

В България изчезна доверието в т.н. "европейски ценности" и в т.н. "ЕС" и се повиши доверието към християнските ценности и към Русия!

16

Хм

преди 7 години

Знаете ли какво е РЕКОНКИСТА?Това е нещото,което ще реши проблемите на Европа веднъж завинаги!Е,в началото може да се увеличат атентатите,но с напредването на процеса почти ще изчезнатСлед 3 поколения никой няма да си спомня,че в Европа някога е имало ислям!

15

Анонимен

преди 7 години

"Без силно лидерство Европа е силно уязвима на терора"-----------------------------------------------------------------------------Поредната порция безсмислена риторика в духа на евро-либералните ценности. Нека не се заблуждаваме. Брюкселските чиновници не са, нито силни, нито лидери. Този път води до тероризъм, ислямизация, бедност, неравенство. Има една хубава приказка, че пътят към адът е осеян с добри намерения. Ние сме се запътили нататък.

14

БЪЛГАРИН

преди 7 години

До АнонименЗА ДА СЕ ВЪРНЕ Е НЕОБХОДИМ НОВ ЛИДЕР---РУСИЯ

13

Анонимен

преди 7 години

Помощта на САЩ беше струпвате на огромни военни части на границата с Русия и промиващи мозъците НПО на Сорос.Повече от 20г Франция приютява и отглежда фанатизирани алжирци,мароканци и тунизийци.Тумор в сърцето на Европа.Швеция,Белгия и Холандия завъдиха цели квартали с *** мразещи цивилизованият свят.След планираното преселение на ислямисти Германия се превърна в WC.Докато лидерите си пускат езици и разпределят постове и пари ЕС се разпада.

12

Анонимен

преди 7 години

Не е само до силата на лидерите, а до ефективността на службите, които, както разираме, получават сигнали, но не им обръщат внимание. А защо не разполагат със собствена информация? Освен това премного станаха организациите с неясни приходи, които дават тон в медиите. Защо на всяко мнение, различно от тяхното се лепва стряскащ етикет - слово на омразата, ксенофобия и т.н.? Нали имаме право да изразяваме публично позицията си! Животът налага да спрем да приютяваме мигрантите.

11

смЕх

преди 7 години

Все от някъде трябва да се започне и като начало червен картон за Меркел ханъм и брюкселските лентяи,а после по един шут на всичките "лекари и инженери" които горят от желание да "поработят" в ЕС.