107

Анонимен

преди 7 години

До 123"Трудът прави свободен." "Трудът освобождава"/Arbeith macht frey /-- къде ли го имаше като девиз на входа ,дали не бе на фашисткият концлагер Дахау???

106

Анонимен

преди 7 години

Един художник бе нарисувал България като тоалетна на Европа . Мнозина се обидиха но това е действителността. За съжаление европейските колонизатори съвместно с подкупните и продажни български управляващи унищожиха и разграбиха всичко ценно в нашата държава.Но най лошото и невъзвратимо прогониха младите хора. Да бъдат проклети всички виновници.

105

123

преди 7 години

При капитализма трябва всеки , децата и внуците му да се развиват и правят бизнес и чак след 1-2 поколения да станат успели в живота . За голямо съжаление много българи не можаха да са конкурентни , заради жестокия "криминален автопреврат" през 1990г., на принципа "децата на нашите комунистически началници , станаха посткомунистически началници на нашите деца" - сегашните назначени бизнесмени. Голямото предимство на капитализма е , че не търпи съзтезанията с един кон , даже той да е "червен". Така че и те рано или късно ще загаснат. Трудът прави свободен.

104

Отговор

преди 7 години

До Анонимен 133 Ами ДДС отива по дяволите.Сам си отговаруш.

103

Я гледай

преди 7 години

До РОССИЯ 124 А изчакай първо Русия да надигне тяхната си икономика , пък после са надявай да вдигнат нашата.щото никъде по света освем водка, друго руско не се продава.

102

Реалист

преди 7 години

Комунизма надига опасно глава. Хора бдете!

101

razgradski pop

преди 7 години

не може да има демокрация там, където няма образование...

100

Анонимен

преди 7 години

До 136 Провалилата се БСПА сега няма държавно-планова икономика,има предпоставки за растеж,развитие,а що сме отново в тотален упадък бе,Миме??Каква е целта на държавата ни,каква е идеологията ни,какъв е начинът ни на развитие ДНЕС??Имали били преди петилетки,планиране,планове..днес и сега какво има в държавата ни??Колко милиарда долара дългове натрупа свободната икономика на капитализма за борба със същата на социализма и неговото задушаване,а??И защо се бореха??Да ти осигурят свобода ли?ХАХА!

99

Нас

преди 7 години

До 133 отива в джоба на богатите! Ние го плащаме,на тях им го връщат! Затова има толкова източено ДДС с фалшиви фактури!

98

П.Петров

преди 7 години

Като цяло вярно, но никъде не се споменава лицемерието на западните политици и особено Меркел и Юнкер. Докато се прегръщат, целуват, изпращат сърчица с Борисов и мижат за всички дивотии на ГЕРБ, стига да са послушни във външната политика така ще е !ЕС трябва да има първо сериозно медийно присъствие, което сериозно да се занимава с разобличаването на корупцията и изграждането на гражданско и правово общество в Източна Европа,след това да насърчи и подкрепи европейските инвестиции в производства и разработка!

97

КОЙ?

преди 7 години

И след всичко това, да си зададем въпроса КОЙ има полза от това положение в България! В отговора се крие истината, защо толкова години след падането на комунизма нещата не потръгват!А отговора е Русия, и старите партийни кадри и ченгета от ДС, които все още ни управляват! Как да се реформира нещо, след като повечето партии в Парламента слушат гласа на Москва! А простия народ лесно се лъже с популистки изказвания!Русия саботира всичко градивно в България! Факт! Сега пак си избраха и Президент!

96

Анонимен

преди 7 години

Едно ще попитам: къде по дяволите отива това ДДС !!!!!

95

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 130А кой подменя чувалите? Извънземни ли? Май пак не разбра. Защо не подменят чувалите на швейцарците?

94

--

преди 7 години

Трябва Пастир, който да поведе стадото!Можем да сме много добре и много силни, но отгоре си играят политическите игрички и лапат на наш гръб! Лошото е , че личности като Ботев и Левски се раждат веднъж на 5 века! Весели празници!

93

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 125Кои хора избират, я се освести малко. Хората НЕ ИЗБИРАТ! Изборите са решени с подмяна на чувалите, за които същите хора недоумяват- гласували едно, пък накрая- друго. Стига дрънка!

92

Нас

преди 7 години

Преди 30 Г работехме здраво и протестирахме,че изнасяме за Русия,,А ние ще храним Руснаците ,,сега какво стана ние огладняхме и ядем *** на Европа !!!

91

Анонимен

преди 7 години

Колкото повече хора на държавна работа започнат да работят за растежа и да подобряват качеството на живот на българина и развитието на икономиката, а все по-малко да работят заради възможностите да злоупотребяват и крадат от парите на данъкоплатците, толкова повече нещата в бг ще се подобряват.

90

Анонимен

преди 7 години

Как може изтока да заработи като запада, като нивото на съзнание, начинът на мислене и методите на действия нямат нищо общо със западните, има една класация "7-те страни с най-висока корупция в ЕС", ами там всички страни с проблеми и нисък стандарт на живот са в тази класация, като България е на първо място, ако се работеше за честно и разумно щеше да сме по-добре и от чехите и от словаците, и унгарците, за съжаление тук всеки става политик заради далаверата, а не да работи за доброто на БГ.

89

успехи

преди 7 години

Упехът на България и Румъния в ЕС е в това,че снабдиха пазара с жива плът. Българките и румънките са най-търсени на пазара за жива плът и те от рождение са си к*вички и не се свинят от нищо щом става въпрос за пари. Обслужват с охота всеки който им предложе няколко евро. Това е попрището където България и Румъния имат изключително големи успехи-к*рвалъка. Страшното е,че се хвалят с това,че са в ЕС .

88

Анонимен

преди 7 години

Кой създава брутния продукт на държавата? Хората. Кой избира управниците? Хората. Кой е виновен за корупцията? Хората. Хората и единствено хората в дадена страна. Ето защо в Холандия живеят като холандци, а в Пакистан като пакистанци. Т.е., ако не ви харесва живота в България, трябва да се променят хората. Не знам кое точно не рабрахте от нещо толково очевадно.