14

wasilew

преди 7 години

"Русия почита паметта на убития в Анкара посланик Карлов" Броят на загиналите от отравяне с концентрат за вана "Бояришник", съдържащ метилов алкохол, в Иркутск достигна 71 души. За тях нищо !!!

13

14 турски

преди 7 години

войници загинаха в сражение с джихадисти в Сирия..руско-турската война продължава.Около 2,5 хиляди руснаци и 7 хиляди граждани на други страни от Общността на независимите държави участват във въоръжени сблъсъци в Сирия на страната на терористичната организация "Ислямска държава" (ИД). Това заяви по руско радио Елена Сутормина, председателка на комисията за развитие на обществената дипломация и подкрепа на съотечествениците в чужбина на Обществената палата на Руската федерация

12

Бояришник ™

преди 7 години

До Анонименникога да не подценяваме джедaйската подлост, злоба и жестокост------------...и руската глупост.

11

Анонимен

преди 7 години

Проклятието на Алепо тегне над всички замесени.

10

весел българин

преди 7 години

а аз такова хубаво настроение имам днес....ха.ха.ха

9

Кики

преди 7 години

До анонимен 7Ами Ти Рамбо, откъде се пръкна?

8

Анонимен

преди 7 години

Най-изгодното нещо за глобалния финансовия елитец ("неговата верица елитична!") е война Русия - Турция, в която разни обезумели от злоба патриоти да се трепят взаимно далеч от домовете на банкерите, а те само да се грижат да поддържат баланса на пожара чрез финансови потоци и към двете страни. Путин и Ердоган не са им марионетки и този номер няма да мине... надявам се. Но никога да не подценяваме джедaйската подлост, злоба и жестокост.

7

Анонимен

преди 7 години

Турия е доста по-развита и важна страна от Русия. Затова Путин внимава в картинката. Ако този тьофлек го бяха убили тук руснаците щяха да реват до небето и да ни заплашват с ядрен холокост.

6

До Анонимен 4

преди 7 години

Турчин си приятелю и пинчер ще викаш на баща си - резаняка ;)

5

Бояришник ™

преди 7 години

Това не е подло убийство, а геройско отмъщение.

4

Анонимен

преди 7 години

Ердоган отново свали Альоша от наряд,гледа ги в очите и ги трепе а пинчера се чуди какво да обяснява на алкохолизираните бедняци.

3

Анонимен

преди 7 години

Незнам с какво Ердоган държи Путин. Вместо Русия да измете гадните турци които им свалиха пилоти убиват им дипломати и какви ли не мизерии, руснаците ги търпят.

2

CET

преди 7 години

Др. Лавров, Карлов си замина заради малоумната политика на Русия, която и той водеше. Питайте другарчетата си от УСА, те имат опит - техните дипломати от доста време ги малтретират тук- там по света.

1

Али Баба

преди 7 години

Тоя ще се окаже далечен роднина на Андрей Карлович. Все тая. С това ония доказаха че могат да трепят не само по коледни базари, ами и дипломати