12

Анонимен

преди 7 години

Да са живи и здрави. Как се помнят тези имена, обаче?

11

v

преди 7 години

Американците,както върви и Бог все им дава скоро ще достигнат 400млн. Веднъж гледах как на едно семейство пак в САЩ за втория път 5 дъщери наведнъж,първата е дъщеря пак. Благословени са хората там. А тука гледате само неангажиращи връзки до 50 години и се лигавите, а после защо нямаме деца дори и на останалите в страната българи.

10

Анонимен

преди 7 години

квинтуплетчета иначе звучи тъпичко.

9

до 10

преди 7 години

Това че Бан живеят в миналото и ренчика ни е от 30-те, не значи че няма дума тризнаци.Twins, Triplets, Quadruplets, Quintuplets

8

Анонимен

преди 7 години

Няма такава дума петзнаци, нито тризнаци, нито двузнаци и т.н. Децата, родени от многоплодна бременност, се наричат близнаци и нищо друго.

7

дедо гоше

преди 7 години

само за статистиката - '5 близначета' не означава ли 5*2=10??може би са имали предвид петзнаци :)

6

Анонимен

преди 7 години

Безумно просташки коментари както винаги.....децата са могли да бъдат заченати и инвитро. Обикновено тогава са по-толкова много. Иначе да са живи и здрави. :)

5

смутен

преди 7 години

Абе то бива ГМО, ама чак пък толкова .... Горката майка, колкото и да са бизони американките представям си какво е да носиш 7 кг в утробата си ...А мъничетата да са живи и здрави :)

4

Анонимен

преди 7 години

Пич, да са ти живи и здрави, но знай, ТАМ никога няма да е каквото преди, кой каквото дати говори тук...

3

Миа

преди 7 години

Колкото и да му е"...голям,изящен и изваян..." фалоса от тук-натам на бащата няма да му трябва. Но пък ще има силна необходимост от здрави плещи,кръст и най-вече железни нерви. Да са МУ честити!

2

Дофтору

преди 7 години

Че тя направо се е окотила бре! Евалла, да с живи и здрави.

1

Фори

преди 7 години

Това не е голямо геройство, така и се е случило и тя няма принос към това. Виж, мъжът и сигурно е сравнително развит. Не чак като мен де, аз имам много развит, едновременно голям, но и изящен, добре изваян фалос.