32

socialen

преди 7 години

Не е възможно, защото най-големият *** в държавата е "премиерче". Хората виждат, че няма защо да учат, защото всеки *** може да стане премиер. И са прави, защото страната е бананова република.

31

смях

преди 7 години

да ама първо трябва да се махнеш от това министерство и да се върне социализма !!!

30

?

преди 7 години

Как ще стане това? Като дадем стипендии за неуспех на ромите ли?

29

Анонимен

преди 7 години

Тая е природно бедствие, дано никога не се появява пак. чао, чао, национална предателко.

28

Анонимен

преди 7 години

В бръщолевенията на всеки селски пияница има повече дълбочина и творчество, от който и да е призив на Кунева.Всеки път като тази си отвори устата, адът се изсипва на земята.

27

бай Петко

преди 7 години

Язък, пропуснах за винаги шанса да видя тая кукумявка БАШ бакан.

26

Анонимен

преди 7 години

Първо като се махне Кунева от министерството може да се върне авторитетът защото тя няма никакъв Авторитет за такъв пост

25

Анонимен

преди 7 години

Образованието в България отдавна го няма! Та нали това искаха от вас вашите господари, другарко Пръмова. Както казва един известен стратег - за да поробиш един народ, не е необходимо да воюваш с него, просто го остави в бездуховност! Останалото е ясно......

24

do 25

преди 7 години

Това е спасението. Ама мислиш ли, че след като законът на оня бандит Игнатов даде толкова власт в ръцете на мними учени и фалшиви професори, въпросът за качетсвото е толкова лесно постижим. Мутрите се облякха вече с научни титли, пример Алексей Петров и т.н., и са взели властта в свои ръце. Аз даже се учудих, коагто избраха математика за шеф на БАН, дано да оцеллее там, но това е друга тема. Просто нещата вече са мнооого изпуснати и връщането към реда е все и все по-трудно.

23

Анонимен

преди 7 години

Като има нужда от реформи, ти к'во дрема досега? Нали беше министър 10 месеца?

22

Анонимен

преди 7 години

Авторитетът на образованието ще скочи в момента, в който г-жа Кy-кy-нева се разкара от него.На тая само й търсят постове, на които да я назначат.

21

Иво

преди 7 години

Куно марш при тоя мадритски престъпник дето ни оправи за 800дни. Мам. ави. Крадлива и ***.

20

Анонимен

преди 7 години

"Кунева зове". Дотук добре, но трябва да има и действия в тази посока. Най-първата е оставка на клявката от снимката. Втората - оставка на всички членове на т.нар. инспекторат в МОН. Следващита стъпка е обвързване на стипендията (т.нар. държавна поръчка) с постигане на резултати в обучението, вместо досегашния принцип - на кило, пък каквото стане. Същото и за училищата - субсидията да зависи от постигнатите резултати на т.нар. външно оценяване, а не само от бройката ученици.Да пазим качеството!

19

корупция

преди 7 години

Не знам що стана, ама при нас раздават титли на който си плати. Фалшиви титли, фалшиви богаташи, фалшиви политици, фалшиво здравеоппазване, фалшово образование. Абе фалшът след време води до разруха навсякъде. Тя откри топлата вода. Станал професор САМО С една ИМПАКТНА ПУБЛИКАЦИЯ И ТО В дОКЛАДИ НА Бан. Не знам. Взел 10 докторанта на какво да ги научи? Да са като него, на какво друго МОЖЕ.....

18

Анонимен

преди 7 години

Образованието било ресор, пружина, приспособление което обира вибрациите.Ами права е , сега не се мисли, а се затъпява, за да станеш брънка в системата.Всякакви сътресения са недопустими.

17

555

преди 7 години

Не Пипай Моята Гимназия = НПМГ

16

Анонимен

преди 7 години

НЯКОИ ОТ ПОЛУГРАМОТНИТЕ СТУДЕНТИ, РОЖБА НА ДНЕШНОТО ОБРАЗОВАНИЕ, ВЕЧЕ СТАВАТ ПРОФЕСОРИ.КАКТО СЕ КАЗВА - ПРОСТОТИЯТА СЕ МУЛТИПЛИЦИРА, ЩОТО ТЪПИЯТ ПРОФЕСОР ЩЕ ПРОИЗВЕДЕ *** "СПЕЦИАЛИСТИ".

15

Анонимен

преди 7 години

Някъде прочетох, че в пети клас щяло да се изучава Хари Потър, верно ли е?А часове по магия ще има ли?Тая ли ще е професор ХогуортсD А влака от кой коловоз ще тръгва?D

14

Анонимен

преди 7 години

Започнахме и кампания срещу преписването, защото ако искаме честно общество, се нуждаем от училище с правила и с честност", заяви КуневаКунева, ти говори за честност. Абе какв остава тука,бе? Аз ли полудявам или те?Всичко е с краката нагоре.СЛЕДВАЙ( трохите) ПАРИТЕ

13

Анонимен

преди 7 години

Тя направи каквото можа. А като се сетя, че имаше виц: Кунева като министър на образованието ще закрие 3-ти - 4-ти клас... А то, май, не е виц.