23

Анонимен

преди 7 години

Нека починат

22

Анонимен

преди 7 години

Само забележете - за два часа обсъдили и приели 10 закона... После се чудим защо са ни калпави законите.

21

Анонимен

преди 7 години

държава в която законите за депутатите са различни от тези за гражданите в страната не е демократична .Не виждам причина при толкова проблеми те да са с по-дълги регламентирани празници от работещите .С какво са ги заслужили -със служебните си коли апартаменти , с това че осигуровките им се покриват от нас или с това че цял ден седят на задните си части и си чешат предните .Но има поговорка не е луд тоз дето яде баницата а този дето му я ава

20

Реалист

преди 7 години

До Анонимен 21 Ми то и БСП са същата стока.За какво мислиш се натискат за властта? Не си въобразявай че след 26г. им е дошъл акъла и ще управян държавата.Няма такова нещо. Просто много огладняха.А що се отнася до ваканцията така е по-добре. Няма кой да мисли простотии/закони/ и да тормози народа.Единствено журналята ще останат без хляб.Няма простотии , няма хляб.

19

Анонимен

преди 7 години

Дано Борисов и Цветанов осъзнаят,че имат нужда от качествени хора,не от дупедавци и подмазвачи и ласкатели,които ,ако не са връзките с партия Герб и за чистачи не стават.

18

Нас

преди 7 години

Браво така се работи бързо и отговорно!ПРЕДЛАГАМ на изборите така бързо и отговорно да ги ИЗМЕТЕМ!!!

17

Анонимен

преди 7 години

НАШИТЕ ВИСОКОПЛАТЕНИ ТЪРТЕИ ОСВЕН ,ЧЕ В РАБОТНО ВРЕМЕ НЕ РАБОТЯТ В н.с. А ЗА СОБСТВЕНИЯТ СИ БИЗЕНС И ПОНЕЖЕ НИКОГА НЕ ИМ СТИГА ВРЕМЕТЕ ЗА МНОГОТО ДАЛАВЕРИ РЕДОВНО СИ ГЛАСУВАТ И ДЪЛГИ ОТПУСКИ. ИЗМОРЕНИ СА "ГОРКИТЕ "

16

Анонимен

преди 7 години

Дано им преседне на тези изедници ваканцията. Най-гнусните същества.

15

Анонимен

преди 7 години

Караянчева,Атанасова,Дукова-резила на Герб,злобни и простис манталитет на махленки.Влизането в парламента не ги е променило,останалиса същите кресливи *** без култура и възпитание.Личи им,че първите седем са играли с трева и охлюви на полето,докато майка им е копала нивата.Дори привържениците на Герб не ги понасят с това поведение.

14

клоуни

преди 7 години

Ха, ха, ха

13

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

ПРЕДЛАГАМ:НА 11.01.2017 Г. НАРОДА БЪЛГАРСКИ ДА ГИ ЧАКАМЕ ПРЕД НАРОДНАТА СЪБРАНИЕ С МЕТЛИ И ЛОПАТИ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СИ ПОЧИСТИМ ДЪРЖАВАТА И ДА ИЗМЕТЕМ ТОЗИ *** ОТ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА...

12

Некъф луд

преди 7 години

И кои закони приеха?!

11

Анонимен

преди 7 години

ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА ЩЕ КАРА КОЛЕДА В ДОМИНИКА.

10

Бо

преди 7 години

Машаалах ваш'та ...

9

anonimen

преди 7 години

Deputatite vakancuvat, a horata gladuvat!!!!!!!!!

8

Депутат от кариерата

преди 7 години

Народонаселението сте такива дребни, подли и примитивни душички, че на нормалните хора ни е голям кеф да ви мандахерцаме, както си искаме.

7

Анонимен

преди 7 години

я то така ще вземе даим се събере цял месец работа за годината, цъ-цъ, като сложим всички ваканции, които си гласуват, плюс официалната, избори (1 месец) и т.н.И.З.Е.Д.Н.И.Ц.И.!

6

Терминал 2

преди 7 години

А бачкаторите да бачкат до 31, и хиляди теманета на "бизнесмена работодател" ако ги пусне 2 часа по-рано последния ден!Наистина вече се чудя а и не само аз, има ли смисъл още да стоим в тая държава или да стоим тук и да търпим униженията на политиците!

5

Анонимен

преди 7 години

я цуцка още ли е в парламента, нали тържествено обеща, че ще си понесе отговорността, което се разбира като напускане на парламента иначе никаква отговорност не носи! то така са я учили и в рабфака де...

4

Анонимен

преди 7 години

От днес до 11.01.2017 г. Парламентарна Република България няма да има Парламент, няма и легитимно Правителство, ще има Президент, който отдавна си е събрал багажа. Стабилност и отговорност, нали Бойко?