14

Анонимен

преди 7 години

Ако върнете откраднатото ще има 2 милиарда излишък изчадия на ада. Парите не потъват в джоба на обикновените лекари а във фармацията и частните болници. Докато здравеопазването е търговия пари няма да има.В държавните болници лекарите трябва да са с достойна и твърда заплата а частните да се финансират сами. Защо държавата не финансира всички частни фирми след като дава на частните болници. Всеки сам да си отговори.Шепа мафиози грабят държавата и то узаконено.

13

Анонимен

преди 7 години

Ох, котьооо, *** кво точене пада на тая система. И все наши, герберски пиявици на вената. Нали си отиваме, трябва да се нагрухтим като за последно.

12

NACO

преди 7 години

А, без ПАРИТЕ дадени за "ПРЪСТОВИТЕ ОТПЕЧАТЪЦИ",КОЛКО е НЕДОСТИГА???

11

ивчо

преди 7 години

хах и сега требе и да му повярваме....канарчета

10

Анонимен

преди 7 години

Такива експерти трябва да бъдат извадени от хранилката!

9

Shano

преди 7 години

На жи-пи-то му са поднесени на тепсия схемите,що да не краде,навсякъде е така,кат има балъци.

8

Анонимен

преди 7 години

Обадете се на Гошка да помогне.

7

Веселин

преди 7 години

Като крадете с *** си може и 2 милиарда да е недостикът.Като сложеха пръстови идентификатори ,вой до небесата.Още малко ще ви потраем и ще ви .....съдии,доктори ,кметове...........управници/ всички/.....не забравяйте ,че ние ви плащаме да работите за НАС ,а не за вас...

6

реформист

преди 7 години

Колкото повече реформи, толкова повече недостиг... Ейййй, съсипахте я тая здравна ситема! Едно време как имаше пари, нямаше джи-пи-та ...

5

Анонимен

преди 7 години

Да върнат ония 2 млрд., дето свиха в предният си мандат.

4

Анонимен

преди 7 години

Или лекарите са мнооого крадливи или народа е много"болен".

3

?!

преди 7 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

2

омерзен

преди 7 години

А, че що така ББ нали се хвалеше колко милиалда излишък имали и какъв ръст на икономиката имало, а сега нямало пари в здравната система. КОЙ ЛЪЖЕ СЕГА, А ? Нали уж всичко беше супер. Къде е чоко да каже, защо има 1 млрд. е недостигът на средства в здравната система??????? ИДВАТ ИЗБОРИ. ХАЙДЕ ПАК НАРОДЕ ВЪРВИ ДА ГЛАСУВАШ ЗА СВОИТЕ УНИЩОЖИТЕЛИ ГРОБАРИТЕ ТА ДА СЕ СВЪРШВА ВЕЧЕ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ С ТЕЗИ МЪКИ. ДА СЕ ЗАКРИВА ТАЗИ *** И ДА ИДВАТ ХАРАБЕЛИТЕ ДА СИ НАПРАВЯТ ДЪРЖАВА.

1

Анонимен

преди 7 години

важното е да се санира, ако някой ритне камбаната супер - няма да тежи на пенсионната система