15

ШАРАН БГ

преди 7 години

" Главният архитект допълни / вероятно и джоба си / ,че........" се е направил на глух и ням, когато всички са се остъклили !! Аз ли трябва да ги контролирам и санкционирам ? Явно в България да си ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ и да си БЕЗОТГОВОРЕН БЕЗСРАМНИК е просто НОРМА, не само нормално !!??

14

Анонимен

преди 7 години

Хаха спаси София, това някаква суперменска организация ли е? Както и да е, радвам се, че не ми се налага да посещавам Витошка - хлапета, бабки-реститутки и ненормалници. Стоя далеч от такива места.

13

ПАНГАРОВ

преди 7 години

СИГНАЛ ЗА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ- ПОДАВАМ СИГНАЛ ЗА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ЗА СЛЕДНОТО -ГЛАВНИЯ АРХИТЕКТ НА СОФИЯ ЧРЕЗ ПОДЧИНЕНАТА СИ ДИРЕКТОРКА ОТГОВАРЯЩА ЗА ПРЕМЕСТВАЕМТЕ ОБЕКТИ НА ОБЩИНА СОФИЯ СА СЕ ОБОГАТИЛИ МАТЕРИАЛНО КАТО УМИШЛЕНО И СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ СА ПОЗВОЛИЛИ БУЛ. ВИТОША В ГРАД СОФИЯ ДА БЪДЕ ЗАСТРОЕН С ЖЕЛЯЗНО-СТЪКЛЕНИ ПОСТОЯННИ СГРАДИ ВЪРХУ ПЕШЕХОДНИТЕ ПЛОЩИ НА БУЛЕВАРДА.

12

Анонимен

преди 7 години

До викиНе бива всичко, което не ти е ясно или не го разбираш, да го приписваш на "пенсионер-комунист"! Това, че съдържанието на черепната ти кутия не се е развивало както трябва в никой случай не се дължи на "невежа" или възрастен от миналия век! По-добре търси вината в собственото си зомбирано и с промити мозъци чалгаджийско поколение! И в първите ти седем години, които явно са пробягали с голяма скорост покрай тебе!

11

Анонимен

преди 7 години

Голяма работа свършили пожарникарите. А в 109 ОУ на един от изходите за евакуация е поставена система за контрол на достъпа, която е в противоречие с наредбата за противопожарна и аварийна безопасност. Да не говорим какво струпване на деца става сутрин, а ако трябва сградата да се напусне незабавно, просто не ми се мисли. Но тук първо трябва нещо да се случи и чак тогава почва голямото хълцане, рев, сополи и пускане на есемеси.

10

Бо

преди 7 години

Пожарникари, архитекти, комисари, становища ... не знаели, нямало, не можело, анализирали, обсъждали ... а резултат никакъв. Цял парламент братче. Я да се махате всички хрантутници, дето ни ядат парите!

9

Анонимен

преди 7 години

На мене пък ми прилича повече на пожарен хидрант отколкото на кран .

8

Oптимист

преди 7 години

Една хубава новина, оправихте ми деня :) Живея на 50м. от Витошка и се старая всячески да я избягвам заради вида и контингента, с който се сдоби. Тези оранжерии не само са грозни, а и биха пречили в случай на нужда да достигне през Витошка автомобил със специален режим на движение например до ул. Кърниградска или Узунджовска например. Проходите между оражнериите са по-тесни от 2 метра( буквално са проходи), особено между Мементо и Пица Палас при Узунджовска.Адмирации за новия главен архитект.

7

Анонимен

преди 7 години

E kato se priemalo savedenieto sa gotovo pojharnikarite ne si li poluchiha dyla ili iskat oshte?

6

Smoker

преди 7 години

Трябва пушенето да бъде забранено на 100% на всички публични места

5

Анонимен

преди 7 години

Седмични наброски.

4

Анонимен

преди 7 години

На тая мyтpeнска улица всичките кръчми са на мyтpи. Затова никой не им бараше баровете, докато рачелът не подаде оставка.

3

вики

преди 7 години

Какво означава "пушком"? Някой много невежа човек е измислил този термин. Или много стар, от миналия век. Като чета терминологията в тези статии, явно персоналът е съставен от пенсионери-комунисти.

2

хаха

преди 7 години

Не е ли да отиде човек та да се плясне на мегдана ,че да го гледа плебса и да цъкат с език : тцъ-тцъ

1

brehhhhhh

преди 7 години

Стига с тия далавери, затваряйте ги тия заведения само грозят, ама парите са сладки душите продажни, знам не е лесно все пак сме крадлив народ ;)