93

Анонимен

преди 7 години

А след това дано Пиночет да дойде,а не Борисов!

92

ViP-GERB OVER

преди 7 години

Некомпетентност, корупция, арогантност, надменност, безпреспективност, престъпност, лоша бизнес среда, разделение на обществото, лошо здравеопазване, лошо образование, изключително лошо управление в държавната администрация на средно и ниско ниво, лоша защита за семействата и младежта, лоша политика в икономиката и селското стопанство, глад и мизерия. Цялата икономика се концетрира в София.Това остава от съвкупноста на управлението на бойко...трагедия !!!

91

Анонимен

преди 7 години

По логиката на този преподавател в СУ, след парламентарни избори, президента може да си провежда 4 години (докато изтече мандата на парламента) консултации с параламентарните групи и да не връчва мандат за съставяне на правителство на най-голямата парламентарна група. В Конституцията няма срок за връчване на мандата ... Аман от такива "конституционалисти". Плевнелиев имаше много време за служебния кабинет - още откакто Бойко Борисов каза, че ще подаде оставка, ако Цецка Цачева загуби на 1-ия тур

90

ивчо

преди 7 години

varnaсрам за Варна си ти , още червени бабички с автомати съуваш, ушснки и във великия ЮС носят, да ти пратя снимчици....

89

Анонимен

преди 7 години

Българите един по един почваме да се оправяме. Днес късметлията е Радев, след 5г следващия късметлия и така след 30 милиона години ке се оправим сите.

88

инж.

преди 7 години

Същото го казах и снощи - и двама президенти са прави, и двамата НЕ нарушават т.н. конституция, като в същото време стъпват и на Морала, който по принцип трябва да е движещ фактор! Цялата т.н. Конституция и пропита и създадена в ду*ха на "колективната безотговорност" и от там произтича цялата трагедия, която връхлита българите от 27 години. Нужен е ГЕНЕРАЛЕН РЕМОНТ на основният закон, като много неща трябва са се разпишат - ясно, точно и конкретно!

87

Varna

преди 7 години

Първанов напусна шефския стол на корпорацийката си. Май се стяга за служебен премиер :). Постоихме го това белене или поне ще заложим още някой друг милиард за ушанките.

86

Българин

преди 7 години

С Радев напред към една по-силна България!

85

komunist

преди 7 години

Другари най-накрая дойде пак нашият ред,да се заловим дружно да крадем!

84

апо

преди 7 години

Радевв президент - хахахахахаха - голям майтап.Този селски пуяк ( мисирок ) тепърва му предстои да узнае що е то гонка и има ли тя почва в президентството.Онези две червендалести ще има да му набиват канчето и да му късат нашивките 24/7 до увото.Радев , братле , ти ще единствения в новата БГ история , който няма да стане старо куче и след 5 години служба ще се уволни като новобранка :))))) .Ходи и се метни някъде от високо и си спести резила другарю генерал-новобранка.

83

Иване, Иванеее

преди 7 години

Защо според теб Бойко Борисов се е обградил с толкова жени в екипа си? Сега ревнува, че хората харесват един друг генерал, а не него. Сърди се като малко момченце. В последни време прави груби политически грешки. Хората са го избрали, за да бъде премиер, а не като се разсърди да хвърля всичко. Тук важи същото правило като в любовта: "Давай втори шанс, но никога трети!" Пък ти си гласувай за Борисов. И да стане премиер за трети път, няма да си довърши мандата! Пак ще подаде оставка.

82

Един от Северозапада

преди 7 години

До бай иван А на следващите избори, преди да гласуваш, поогледай се малко на страни от магистралите, метрото,залата, санирането. И ако ти харесва картинката на всеобща мизерия и несигурност, наложена от Герб-гласувай.Но,какво да ти обяснявам, ти вероятно си от София и друго не виждаш. Понесе разходи тогава из центъра, и до Женския пазар, и тогава гласувай.Тези, които ще видиш, Бойко ги докара, при това, няма нищо на против,стига да дават "едни милиони за бежанците" от ЕС, но и това свършва...

81

Един от Северозапада

преди 7 години

До бай иван Бай Иване, моли се , да не си прав, че ако стане това, за което пишеш, ще изтреби цялата "политическа класа", управлявала до сега, от 89-та насам. Там са простаците, даже и си го признава публично най-голямия от тях!

80

ognyanz

преди 7 години

До "бай иван" Бай Иване, веднъж те посъветваш да отидеш да си претакаш зелето вместо да тролваш подобни "товарищески" бисери.

79

бай иван

преди 7 години

на следващите избори гласувам за ГЕРБ - категорично.искам с очите си да видя този лъжец, шикалкавец и *** с фуражка Политическият актьор "Товарищ Радев" как ще връчи със собствените си корумпирани ръчички мандата на съставяне на правителство на ГЕРБ - на тези, за които говори за сбогуване.е, нямаше нещо, което толкова да ме накара да гласувам за ГЕРБ, колкото този *** - Политическият актьор "Товарищ Радев"

78

Ahmed

преди 7 години

нека , нека,само такива новини да има- така ГЕРБ ще спечели повече гласове, и ДПС ще дърпат конците негласно в сянка

77

Анонимен

преди 7 години

хаха, тия отдолу вече не искат, тия отгоре вече не могат)))Треба да се сменя позата)))Извинете, но е смешно. Всякакъв конфуз, за който се сетите, би описал чудесно ситуацията.

76

ПАТРИОТИ , МАФИОТИИИ

преди 7 години

ЗНАМ, ЧЕ ТУКА ИМА САМО *** НА ГЕРБ И БСП. В РАБОТНО ВРЕМЕ НИКОЙ БЪЛГАРИН НЕ ПИШЕ РАНО СУТРИН, А Е НА РАБОТНАТА СИ ДЕЙНОСТ.НЕ ДАВАТЕ ПЛЮСОВЕ НИТО МИНУСИ, ЩОТО УМИРАТЕ ОТ СТРАХ, КАКВО ИДВА..КАКВО ИДВА ОТ ЖИВИЯ РЕАЛЕН ЖИВОТ, СТРАХЛИВИ *** И АВАНТАРИ.

75

Михаил Андреев

преди 7 години

До Тц тц тц...След покана. И това е принцип в гражданското право. В конституционното нещата са различни-прочети пак статията.

74

ШАПКАР

преди 7 години

Другаря Радев е герой.Самолета вдига той.Лупинги прави,всички ошашави той.Правителството ще състави и няма да се бави.Ще крадем другари.Ураааааа