15

Един

преди 7 години

Ако за палежа на училището, вместо да му дават 4 години безмислен затвор му бяха отрязали ръчичките, сега нямаше да може да кара камион...

14

Наблюдател

преди 7 години

Германците сами си правят живота труден. Сами си подготвят следващите атентати...Упорито вярват че могат да превърнат "вълците във вегани"!

13

Ninja

преди 7 години

Всеки път, когато си помисля, че родната действителност ме е подготвила за всякакви абсурди, Вселената успява да ме изуми със своята вариативност. Седем години половин Европа не може да се справи със доказан тумор, дето извършва престъпление след престъпление и от време на време пали по някое училище. Този ако му дадат Плутоний и Волфрам ще ги удря едно в друго на някой площад докато околните светнат като крушки. 15 доживотни или електрически стол и сега 12 семейства щяха да празнуват Коледа!

12

Геро

преди 7 години

Меркел кога ще ходи на посещение да види ранените. Да си дига рейтинга

11

Анонимен

преди 7 години

Ха, падна илюзията, че швабите са били хипер-подредени, организирани и подготвени...Толкова последователни гафове да направят е пълен срам. А иначе постоянно следят Facebook за постове на германци съдържащи "език на омразата" и ги арестуват в апартаментите им...нямам думи.

10

неверко

преди 7 години

Едва ли има нещо за вярване в тази стъкмена история. Този е само една набедена 4ерна овса. Как това малко арабче ще надвие 120кг разярен поляк??? Най малко 5!! такива са били. Нали ги гледам, че никой от тях сам не ходи и все на тумби се движат.

9

Щази

преди 7 години

Малко странна ми се вижда цялата история с тоя тунизиец, уж нямал документ за самоличност, а намерили документа му в камиона убиец. Сигурно съвсем случайно е паднал от джоба му.

8

Анонимен

преди 7 години

Невроятно но факт - проучванията на общественотомнение сочат че Меркел била с най-големи проценти на одобрение за следващите избори след десетина месеца.

7

Циник

преди 7 години

Къде са отворковците, които не вярваха, че си е изпуснал паспорта в тира??? Докато е пребивал...мушкал с нож...и застрелвал нещастния поляк??!!! Иначе - доказан терорист - немските бюрократи са шикалкавили..вместо ПОНЕ ДА ГО НАБЛЮДАВАТ! Световната шампионка по изказване на съболезнование на жертвите - Мурксел-ханъмата пак не подаде оставка! Колко немци още трябва да избият гостите и....та да пробият дебелоочието и???!!

6

вгр

преди 7 години

Ама защо трябва да има толкова жертви??? Той се е показал - изявил е в каква посока върви, а сега тунизийците са виновни, че не са си го взели... Защо поне не са го затворили - лагер ор затворен тип за неясни сами младежи и млади мъже трябва да има!!! Остава сега да си го изискат в Тунис (като са го разпознали) и немчулята да им го върнат... А как толкова бързо намериха семейството да го разпитат???

5

fen

преди 7 години

От една страна - всички атентатори до сега, са с психически отклонения. От друга - за който и бежанец да стане дума - все с криминално досие. От трета - престъпност от бежанците няма. То по комунизма по - малко се лъжеше.

4

елементарна логика

преди 7 години

и детектор на лъжата. На такива без документи трябва да им се зададат някои неудобни въпроси. "Откъде си" От Сирия съм. От кой сирийски град си? Познаваш ли някои хора там? Кой е бил кмета ви, полицейския началник? Има ли други хора от същия град, които могат да потвърдят , че си от там. На коя улица живееше? В кой квартал?Добре! казваш, че си сириец (ираканин). Ще извикаме наш специалист-арабист и ти трябва да говориш с него на сирийски (или иракски) диалект. Не го знаеш? Кой си ти тогава?

3

Анонимен

преди 7 години

А ние пускаме тия хора да се движат съвсем свободно извънбежанските лагери по улиците на нашите градове. Без да направим никакво прочуване и разследване какви хора пускаме да се движат всред населението ни. Те може да са серийни убийци, терористи, атентатори. Никой от спецслужбите ни не се интерсува какви хора има в тези лагери. Всички лица които нямат документи за самоличност издадени на техния език от техните държави, са повече от съмнителни. И трябва да ги подложат на кръстосан разпит и детек

2

Анонимен

преди 7 години

eх добре че е дошъл в Европа да ни облагородява, че не знаех ко ши праим....евалата на мултикултурализма, евалата на евросъюза

1

Анонимен

преди 7 години

Те знаели , че е терорист , ама го оставили спокойно да си джитка из Европа. Училище подпалил в затвора лежал и го оставили да ходи като пич свободно и да си трепе. Това то -опазваме терористите да избиват европейците. И после ми говорете за евро атлантически морал и каква е цената на човешкия живот при демократичната форма на управление.