50

Berlin

преди 7 години

Бащата на Бана е доказан джихадист. Има публикувани снимки с оръжие в ръка и знамето на ДАЕШ. Линк: https://rasthaber/halepin-kara-propagandasi-bananin-babasi-terorist-mi-foto/

49

Пропаганда

преди 7 години

Този ислямизиран лидер, не твърдеше ли, че жените трябва да стоят само в кухнята, да раждат по 5 деца и да е робиня на мъжа?Тази снимка си е чиста комунистическа пропаганда и манипулация

48

До Мохамед

преди 7 години

Мохамед може да ми бара доматите само. Средновековен тиквенко

47

Щирлиц Иванов

преди 7 години

Аз лично не бих се снимал с Ердоган или Борисов ! Аз и семейството ми смятаме че и двамата са позор за човечеството .

46

Трезвия

преди 7 години

Айде стига с тези глупости за Алепо вече. Преди около седмица независимата канадска журналиста *** Барли даде 20 минутна конфернеция пред ООН в която директно каза: всичко което чувате и четете по корпоративните медии е ЛЪЖА. Интересно защо за това интервю изобщо не се чу у нас? Това е линка към цялтото интервю!

45

кукловодът

преди 7 години

Турция умира . Почти 90% съм сигурен че до 10 години Турция ще бъде прикроена . Планът на Великите сили е от Турция да произлезат 5 държави . Това е цената да си приятел с Англия и след това да не проумееш , че е добре да внимаваш в картинката . Ататюрк много пъти го е казвал , но Ердуган не го послуша и сега ще си плати . Мечтаеше за нова османска империя , но не си нпарви сметката добре . Сега се мъчи да спаси това разпадане и поне да се оттърве само с разпад на 3 .

44

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

от друга страна, това се случва само 24 часа след като в съседна страна арестуваха некви за фалшиви репортажи от сирия, включително и с ранени деца ...слочаеност?

43

иллко

преди 7 години

егати гадната "нация"?! (***), егати кривите догми, егати болните мозъци, егати средновековното мислене...

42

eddim

преди 7 години

Да е живо и здраво това дете. Пожелавам му да осъществи мечтите си и на първо място да тръгне на училище и да се научи да чете и пише наистина.

41

Анонимен

преди 7 години

Всички сатрапи-диктатори обичат да се снимат с малки деца! Сега да подари тези снимки на семействата на убитите турски войници в Сирия!

40

Анонимен

преди 7 години

ама колко му личи че се преструва не е истинавсе едно гледам хитлер да прегръща еврейче

39

Анонимен

преди 7 години

Блазе ви братя българи, че мaлoyмиeто ви е ударило абсюлутната нула по Келвин! Иначе щяхте да проумеете колко сте мaлoyмни и да си спретнете по няколко харакирита, преди да се обесите и след като се гръмнете с гаубица в кухата си лейка! Какво безцелно разхищение на органичен материал си, българино, чак не е за вярване!!

38

Moi

преди 7 години

До 42. Подобаващо?! Какво толкова мръсно и неприлично виждат разни извратеняци в женските коси. Майка Тереза е спорна личност, монахиня безполова, коята не се посвени да се лекува в най-модерни.условия, докато "лекуваше" в мизерия и молитви. Голям пример, истинска жена. Страхувам се от силно религиозни хора, незявисимо от религията. Интересното е, че все у жената има нищо неприлично, което трябва да се скрие. Кой ви е раждал, момчета?

37

Георги

преди 7 години

До 42, Навремето Хитлер и Сталин са имали взаимоизключващи се интереси докато са подписвали договора Мол'отов-Рибентроп. И публиката не е разбирала. И сега е така

36

Анонимен

преди 7 години

до:39 Всяка една жена, която иска да бъде вярваща се облича подобаващо,майка Тереза също беше със покривало,което скриваше косите и,а за православните монахини е същото,но ти явно си Атеист та няма значение за теб.

35

Анонимен

преди 7 години

Русия и Турция имат взаимноизключващи се интереси в Сирия. Цялата тази работа е много странна...

34

Анонимен

преди 7 години

кога ще се каже истината? Ердоган освен ислямист е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ, който се изплю над паметта и заветите на Великия АТАТЮРК!! Знаете ли какво е казал Ататюрк за исляма? Че е вонящ и разлагащ се труп, който унищожава всичко около себе си! Лъжепророка Мухамед е един доказан педофил и козе..бец! Като тоя на снимката, който разреши дъртите турци да се женят с малолетни! Вижте пингвина на снимката - неговата съпруга - не смее да гъкне! Варварска му работа! Турците да следват заветите на АТАТЮРК!

33

Анонимен

преди 7 години

А какви са тия забрадени ромски космонавти до него и какво крият под шамиите- бради или бомби?

32

байхейс

преди 7 години

за първи път, гнусните Уол Стреет-ски еврей-лихвари, използваха дете в идеологическата война 1983 - Самата Смит 11 годишна по това време Брежнев я покани да пракара лятото в пионерския лагер "Артек"Като се върна в САЩ тя започна да разказва че никога в йивота си не е била на по-хубаво място и никога не е била по-щастлива !1985 беше убита !!! Така и запишиха устата лихварите това ислямско животно - майка и - сигирно дори не се сеща на какво подлага детето си !

31

Анонимен

преди 7 години

Plana na OBAMA banana beshe da sazdade kyurdska darjava v regiona ,no mu trqbvashe izlaz na bqlo more ,Erdogan razbra za planovete im i vleze v SIRIA i gi zatapi ve4e turcite nqma koy da gi izkara ot zemite na dedite si i samite siriyci iskat turcite da sa tam ,e bez shiitskoto malcinstvo na Asad