11

-10

преди 7 години

Спрете да наричате UBER компания за споделено пътуване. Нищо споделено няма в нея. Тя си е таксиметрова компания.

10

Анонимен

преди 7 години

Поредната глупост на света, да се занимава с коли-роботи. Няма как да не стане грешка все някога. Не може да се иска перфекционизиране от софтуер и механика. Винаги има нещо ново, което не са предвидили.

9

Велопедал

преди 7 години

Анаааа бива ли такова чудо

8

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКато велосипедист съм напълно съгласен. Някои "колеги" са опасни за себе си и околните.

7

Анонимен

преди 7 години

до 4не знам как е при вас ама някои велосипедист просто си го просят

6

Георги

преди 7 години

Интересен казус се получава когато автономна кола се сблъска със ситуация като тази от миналата седмица, когато клиентка се докарала в безпомощно състояние и оповръщала колата. Да вземем по мекия случай в който клиентката се свестява, плаща и слиза. Поръчва си следващия, идва колата и?

5

Фори

преди 7 години

Добре де, аз не мога да разбера следното - като ги пуснат тия автономни коли и някоя от тях не ме кефи как кара, и като я засека да спре, после кого трябва да набия?

4

Софийски велоергомтр

преди 7 години

Калифорнийските велоездачи да му мислят. Ние тук в Софето сме си свикнали - дали ще е Юбер, бакшиш, или кифла с джип- все тая...

3

Икономов

преди 7 години

Сега ние за колоездачите ли трябва да мислим или за научно-техническия прогрес?Ако е толкова важно да не се газят колоездачи, да издадем един указ, с който да ги забраним, и готово!

2

Анонимен

преди 7 години

Време е тия дето връткат *** да се махнат от пътя. Само те липсват там, рийш ли - никакви правила не се спазват, на никаква регулация не подлежат, пък искат всички да им се съобразяват с глупостите...Натискай яко велосипедиста в мантинелата, да схване, че мястото му е на "псевдо вело алеята" или на тротоарчето. А не да ми се реди на светофарите или да ми сече пътя на десните завои...

1

Колю

преди 7 години

Еми да ги пускат в София тогава, тука никой не ги вижда така или иначе.