65

Куха лейка

преди 7 години

България за съжаление няма своя национална кухня. Всичко е от вън.... Турция ,Полша, Гърция. Само едно кисело мляко.... даже не знам дали и киселото зеле е наше.... За 500 г. Сме изгубили идентичността си в тази посока.

64

мдаааа

преди 7 години

Шутове и палячовци са необходими винаги!

63

Анонимен

преди 7 години

То пък кебапчетата и кюфтетата направени от незнайни съставки изобщо не могат да се нарекат кухня. Качествена кайма тук само ако си купиш месо и го смелят пред теб. Останалото е абсолютен шит. За хубава скара ходете в сърбия.

62

Анонимен

преди 7 години

тая рунтавата кой я пита за мнението и ?Е по надолу друтгия пишманготвач Аврам прави прически - да се прегърнат и да се махат от полезрението!

61

Анонимен

преди 7 години

"Докато предпочитаме "МакДоналдс" пред хубавата бабина милинка"Ама нали уж нямахме кулинарна култура, пък сега се оказва, че имаме и даже плюеш чуждото. Жено, вземи да се запознаеш с българската национална кухня, вместо да ми приказваш глупости. Сто пъти я предпочитам пред гурметата ви.

60

suncho82

преди 7 години

До Ангелявно не си ходил в лидл

59

Анонимен

преди 7 години

"в България кулинарна култура няма!"В България кулинарна култура има, знаем какво искаме и какво да ядем, ястията ни са по-известни от шведските ти измишльотини. Кулинарна култура нямаш ти, затова ходиш да копираш чуждата.

58

Анонимен

преди 7 години

"Оттогава всяка година с изненада откривам, че все повече и повече български шеф-готвачи творят тук и не се отказват, въпреки трудностите и ширещото се "искам кюфтета и кебапчета"Ами аз искам кюфтета и кебапчета, не ви ща гурмето, какъв ти е проблемът? Не ви ща измислените простотии и микроскопичните порции.

57

някой

преди 7 години

С нищо позитивно не можа да ме впечатли госпожата с участието си в "Мастер Шеф" през 2016 година.Остър език, конфликтен и гаден характер, високомерна и непрестанно изтъкваща себе си и това, че е живяла в чужбина.Кой я лансира в това предаване? Освен самочувствие без покритие няма нищо друго впечатляващо.Обидно е да направи това крайно изявление, че нямаме кулинарна култура.Да, мъчим се да си запазим българската кухня! А защо не и кебапчета?Да се маха от държавата ни, а не да води предаване.

56

Анонимен

преди 7 години

Болна за слава миризлива кукундрелка.

55

до Венета

преди 7 години

Баш тоя ресторант в Бачково с водопада не ми го хвали , че ми сервираха 5 порции агнешко чеверме , което смърдеше та не можеш да стоиш наблизо ,камо ли да го ядеш , накараха ни и да го платиме ,защото шефа го нямало - и ние айде мир да е -платихме - българите сме си мижитурки и комлексари . Е за това направете предаване !

54

хайде пък сега

преди 7 години

Мацко - не е проблема в кебапчетата ами в съставките им (от какъв баркоч са направени а ги наричат така)

53

123

преди 7 години

Hai-dobrata kuhnia ot Blizkia iztok do Sredizemno more.

52

Анонимен

преди 7 години

Нордел яж си кашера, и не учи попа как да се кръсти, рибата да плува и орела да как лети. Към всеки българин ще се обръщаш със Спасителю, Живот мой и Повелителю.

51

охохох

преди 7 години

в германия съм и сега ще си направя сирене по шопски ох ох ох а утре бягам за прясно месце да правя пастармичка!шайзе помес мит шницел!а за български краставици ще се избият в лидала!

50

Анонимен

преди 7 години

Олицетворението на гнусотията и наглостта е тая чивутка Нордел. Изключително противна.

49

Анонимен

преди 7 години

Виж сега мадам , и ние сме ходили в други държави - навсякъде има и хубави неща , но Българската кухня е на много високо ниво, Българските плодове и зеленчуци са най-вкусните в света , а уникалното ни кисело мляко ,сирене и балкански кашкавал са официално признати за 1.Много лош старт правиш - след макс 2-3 предавания и си аут-а на бас !

48

Анонимен

преди 7 години

Много противна персона!

47

Анонимен

преди 7 години

Тази пък коя е :)?

46

Georgi Georgiev

преди 7 години

Истинска история. На миналогодишното събрание на акционерите на Мерцедес Бенц, както обикновено са разполагали с безплатен бюфет за похапване където вурстчетата привършили преди всеки да се вземе, поради лакомията на първите които си сервирали по 3-4 бройки. Останалите без вурстчета вдигнали гюрултия която прераства в масов бой. Пазвантите на Мерцедес не могли да се справят и повикали Полицията на помощ. Ние поне не се бием за тройка с гарнитура!