39

K.Коцев

преди 7 години

Докато не влезна в сила прабългарското правило " ОКО ЗА ОКО,ЗЪБ ЗА ЗЪБ!" така тия хайвани ще безобразничат по света! Открит и ззаловен атентатор трябва да се унищова,но и НЕГОВИТЕ БЛИЗКИ! Ама ще кажете много е жестоко -ами не е ли жестоко нищо неподозиращи хора да загиват от идиотските актове на тия откачалки ?! А с прилагането на " Око за око и зъб за зтб!" тия сигурно ще се замислят и то веднага!Само така ще се изличи от Земята тая напаст божия!

38

до Ангел от 25

преди 7 години

За съжаление няма да стане Ангеле, много мюсулмани, повече от които турци вече са интегрирани, как ще се бориш с култура и религия, която е вече част от страната?

37

Анонимен

преди 7 години

"ако поляка е убит предварително , как са подкарали камиона без шофьор и то без някой да ги види /а по време на атентата има над 500 видеоклипове / ??"Ми атентаторът го е карал камиона, бе човек. По време на атентата е скочил и избягал, видян е от много хора. Тялото на поляка е намерено на седалката ДО шофьорската, с рана от куршум.

36

Анонимен

преди 7 години

"отишли, набили са поляка, взели са камиона и хайде към базара.Това не е сигурно. Така терористите се оставят на случайността. Те не разсъждават така елементарно като теб!"Ония Мохамед, дето беше в България и после се взриви в Германия пред един ресторант, първо се е опитал да влезе на концерт, но не се сетил да си купи билет предварително и го пуснали. А къде е билет, къде е ТИР. Има всякакви терористи, и подготвени, и хаотично действащи.

35

Анонимен

преди 7 години

ИДИЛ има свои хора,както сред естните мюсюлмани,така и сред бежанците.Последните,лесно се вербуват,защото не искат да учат езика,да работт и разчитат само на социалните помощи.Тези от тях,на които им се обещават много пари наведнъж,явно са сконни на терористична дейност.Полицията трябва да наблюдава всички мюсюлмани в ЕС много внимателно.

34

Анонимен

преди 7 години

Атентаторът сигурно има съучастници в бежанските центрове,ако не и самият той да се подвизава там.

33

ни са знай

преди 7 години

Спомнете си какво ставаше по пазарите на Сараево преди бомбардировките над Сърбия!

32

Анонимен

преди 7 години

Като прочетох,че в кабината намерили шофьорската книжка на терориста вече не издържах.Това може би е новина за промитите мозъци на германците,но мен ме обижда.Последно терориста бил от Тунис.Властите упорито не искат да съобщават тоя бежанец ли е или германец от Пакистан.Има разлика между българин блъсна германка,ром блъсна украинка,живеещ в Германия арабин или дошъл наскоро бежанец.

31

До ИДИЛ

преди 7 години

Който нож вади от нож умира

30

Ангел

преди 7 години

Едвали има човек с малко мозък кой то дори и за секунда да му е минало през главата че Поляк или какъвто и да е друг Християнин би сторил това!!!!! Тероризмът няма държава,Няма цвят на кожата ,няма политическа принадлежност или език Но Тероризмът си има Религия и тази религия се нарича Ислям!!!

29

Анонимен

преди 7 години

Атентатора го е измислил но е вкарал повече омраза в деянието отколкото някакъв ум, на базар пълен с хора да влезе с тир и да убие 10-12 човека си е направо провал за ислямска държава, разбира се за нас и 1 жертва е много, да почиват в мир загиналите, каква Коледа ще е тази

28

Как Как

преди 7 години

До КикиМного просто - *** в Берлин и се поогледай къде и за колко дълго ще скриеш труп на 120-килограмов мъжага... нали до минути ще пристигне полицията (там не е като тука) и после ходи прави масови убийства...Аз не разбирам друго - щом са намерили документи за самоличност, защо физиономията на убиеца не е все още на всеки ъгъл???

27

до Кики

преди 7 години

Ти пак от къде знаеш как се прави терористичен акт а мурджооо!!!!! Тва да нети е самолет че да изисква подготовка с месеци.Мюсюлманите са прими.митивни същества 99% от тях .Споконо си отвличат камиона може и минути преди атентата и го врязват в тълпата!!!Трябва да бъдат унищожени до крак!! И тези които се правят на мирни и всички като цяло!!!

26

Българче

преди 7 години

До Ангел Това което си написал звучи ужасно, но за съжаление абсолютно необходимо.На първо място всички араби авгани и подобни ... това е и.з.м.ет. Факт ...

25

kolio99

преди 7 години

До Кикити прочете ли някъде от кога е мъртъв поляка....

24

Кики

преди 7 години

До анонимен 20Когато се прави терористичен акт, той се подготвя старателно. Камиона би трябвало да е осигурен минимум 1-2 дни преди това. Не приемам това, което казваш, че са отишли, набили са поляка, взели са камиона и хайде към базара.Това не е сигурно. Така терористите се оставят на случайността. Те не разсъждават така елементарно като теб!

23

Анонимен

преди 7 години

Снимката отпреди атентата ли е или след него? Хората най-спокойно си пазаруват от сергиите.

22

Анонимен

преди 7 години

До Pilot - Време разделно е! Всички джамий на прах и мюсюлманите обратно от където са дошли !Хайде, заемай се с джамиите!

21

Ангел

преди 7 години

След Втората Световна Германия в опит да заличи раните които нанесе на човечеството стана изключително толерантна страна .Отидоха от едната крайност в другата не по малко опасна.Дори по Опасната страна.Въпреки това аз смятам че точно от Германия ще настъпи изцерението на Европа и така жадуваното от мнозина Унищожение на Мюсюлманската религия и култура.Света има нужда от този Геноцид и се надявам да настъпи колкото се може по скоро.

20

Анонимен

преди 7 години

Поляците все се навират между шамарите на големите сили.