15

Анонимен

преди 7 години

А къде са Пепи Цанков и Веселин Кисьов? Киро какво се прави, че не съществуват?

14

само питам

преди 7 години

къде ще се съберат? на небето ли ?щото пеци е отдавна там,той пеци като беше жив не се събраха заради егаизма им сега кой ще го замести?

13

данчо сигнала

преди 7 години

Какво им отговаряте на тези нещастни ***?!Те са олицетворение на падението на България,заради такива като тях мизерията е обща.Иначе браво на Щурците.

12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - до последно ще са на сцената, въпреки че са много далеч от онези Щурците, които харесвахме през 1967-1971 години.как си, добре тракаш с кастанетите?!

11

Анонимен

преди 7 години

И Кирето като Мик Джагър, а юбилеен, а прощален, а не знам си къф концерт. Само паре да се събират. Иначе супер песни написа щуреца, така е. Той има понятие от музика, за разлика от доста наши групи.

10

Webley revolver

преди 7 години

Хаха. Дупарата и Дриско фенове седнали да пишат миришещи коментари за Щурците. Само малко по-спокойно тийн *** без бъдеще. Щурците ще се слушат винаги, а вашите надрусани идоли са кратко и тъжно явление.

9

До Rock

преди 7 години

Първо: ориентацията какво общо има с музиката? И второ : Щурците са се доказали във времето, имат уникален стил и са може би най-успялата рок банда в БГ. Може и да звучат поп на моменти, но са си рок н рол банда!

8

Факти

преди 7 години

Така е хората са на възраст и наистина Кирил Маричков може да пее, а другите да свирят. Изненадан съм от коментарите на хората които плюят и мрънкат. Вие сте жалки смрадливи овце. Радвам се, че все още има хора като Кирил Маричков, Жоро Марков, Слави Николов, Косьо Маркиов и стотици други качествени музиканти. Защо просто не си заврете главите в дупарата на чалга певиците които харесвате и не продължите да лъскате жалките си си израстъци вместо да плюете и обиждате.

7

Анонимен

преди 7 години

Айде чалгарите наизпълзяха. Щурците бяха водеща рок група в тка наречения "източен" блок. Бяха преследвани от комунистите и поне два пъти напълно забранявани. Рок-музиката освен изкуство е и сводолюбие и това ни даваше надежда в онези години.

6

rock

преди 7 години

Фен съм на рока, но Щурците никога не са ме убедили, че са точно рокаджии!! Да не коментираме и сексуалната им ориентация!

5

Анонимен

преди 7 години

Тези кой ги излъга, че могат да пеят? Най некадърните певци по времето на комунизма ставаха рокаджии. Айде да се скриват, че не мога да ги гледам.

4

Анонимен

преди 7 години

Тези ще надминат и Лили Иванова и Тина Търнър. Да ги харесваш сега, вече прилича на некрофилия.

3

Анонимен

преди 7 години

Супер новина! Фенове сме и ще сме там. Като не ви се гледат дядовци ходете да гледате Гери-Никол и дупарата й - никой не ви пречи.

2

Анонимен

преди 7 години

Досадни старци, стават за смях.

1

Анонимен

преди 7 години

Двама са основните в Щурците - Маричков на 72 години и Гюзелев на 71 години. Отдавна трябваше да са пенсионери и да се радват на старините си, но не, до последно ще са на сцената, въпреки че са много далеч от онези Щурците, които харесвахме през 1967-1971 години.