43

Надя Николова

преди 7 години

Москов е зает човек и не може да огрее навсякъде.Стига сте го плюли,та той е човек-слънце.

42

Агент Буда

преди 7 години

Слабо се раздадоха деформаторите.

41

Idealist

преди 7 години

Няма го Министър Председателя Москов. ОО...заминал е за Белене, разбрал че имало свободни места.

40

анонимен

преди 7 години

а ти ако беше станал премиер пустинята сахара щеше да ни изгори

39

Идеалист

преди 7 години

Бати Бойко ги използва до края, с Цветанов им разиграха спектакъл достоен за Оскар, обидиха ги по най-долен начин и ги захвърлиха на политическото бунище. Така е когато и малкото ум е завладян от алчност и химери за власт! Благодаря ти Радане, че ти отърва от този срам!Прочети още на: dnes.bg/politika/2016/12/21/patriotite-borisov-porycha-da-niama-pravitelstvo.326312,2

38

Идеалист

преди 7 години

Ще се видите на политическото бунище.

37

ГЕРБЕР

преди 7 години

Бат Бойко е велик ще видите вие смешни реформаторчета с претенции за яко лаааапане те хората в българия виждат кои какво е направил за държавата през годините и си гласуват за които трябва .

36

ПР

преди 7 години

Реформатори ли? Ами че,те са отново грешно попаднали в Парламента,благодарение на политически неграмотни люде,които също като на референдума на КУчиндолския негод ник гласуваха без да са наясно какво вършат.Грамотността е много важен фактор за живота на една нация.Погледнете ни за кого гласуваме и ще ни стане ясно защо живеем зле и колко сме грамотни.Сега ЦВ ще си прекара празниците в упражнение как се брои една бюлетина за пет в полза на ГРОБ и как се изнудват хора със заплахи.

35

Анонимен

преди 7 години

Не си правете труда момчета в следващия парламент няма да ви има

34

До Centurion

преди 7 години

Ето как една идея достойна за презрение още при възникването й (да докопат кокала), в крайна сметка пак се разбра, че е нещо достойно за презрение.

33

Анонимен

преди 7 години

То беше ясно, идеята беше да се избута до празниците.Даже датата на изборите е договорена вече от 2 месеца, останалото е парлама и хибридни атаки.

32

Какви избори, бе?

преди 7 години

Вие сте един файтон хора...пардон, не хора, а кариеристи.

31

Анонимен

преди 7 години

Електората на рб са главно пенсионери реститути, които с умиление си спомнят как са им върнали дедовите имоти, и по понятни причини не бачкат. А и то в тия дни пред Коледа изобщо като кипи работа, та нема кой да види. Сега е усиления кипеж само в работилниците на Дядо Коледа.

30

Анонимен

преди 7 години

elektorata na reformatorite v momenta raboti a ne kisne po forumite da lije mazniq dirnik na Iotova

29

Анонимен

преди 7 години

30, а страните от вишеградската четворка как и от къде намериха читави управляващи, и стартирайки от едно ниво с нас, сега не можем и да мислим да се сравняваме с тях? Не помня да са правили внос на управници...

28

sport

преди 7 години

До Анонимен 25Да, така е, ама Россия, а не Република България.

27

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕми да си бяхте внесли капиталистически десни от Дания или Швеция.

26

Анонимен

преди 7 години

Парадоксът на дясното у нас е, че е изградено само и единствено от бивши комунисти! В бсп няма толкова много бивши комунисти, колкото в герб и рб! Е това ако може да го обясни някой!!!

25

Анонимен

преди 7 години

Сега, като няма правителство, защо плащате данъци?

24

Анонимен

преди 7 години

Това за тройната коалиция е смешно е за невежите! Има си числа. За заетост, за нива на кредитиране, за внос и износ, за регистрация на нови дружества, за равнища на инвестиции... Ама що ли си губя времето да обяснявам на хора с ниско образование и посредствени във всяко отношение!?