22

В България

преди 7 години

наистина е събитие и новина, никой да не тършува в къщата ти, докато те няма! Голяма новина, която се е случила благодарение денонощно патрулиране на 120 полицая! Докъде я докарахме, хора!

21

Анонимен

преди 7 години

Не мисля, че властите са толкова ***, че да пуснат хората на място където радиактивността може да бъде измерена - дори те не са толкова зле. От друга страна, ако борната киселина се е изляла, очевидно няма как да я съберат. Ще си остане токсична и слабо радиоактивна. По принцип си има регулации какво да се прави с тази борна киселина, които в случая очевидно не са спазени. Остава някой добър човек да разрови около гарата и да провери химическия състав на пръста. И ще разберем какво е станало.

20

Анонимен

преди 7 години

За заинтересуваните, наистина борната киселина (boric acid) се използва като забавител в реактори тип PWR (като Козлодуй) и може да се ползва за (временно) обезопасяване на радиоактивни отпадъци. Също така ербийят (169 Er) се ползва в горивните елементи и има период на полуразпад 9.6 дена. Така че не е неправдоподобно. Все пак обаче, този изотоп се ползва в медицината, така че не е толкова опасен, по-опасна е киселината. И при всички случаи, не трябва да се превозва и излива(пали) по този начин.

19

Яна

преди 7 години

До АнонименОще ли мислиш, че Якоруда не е в Русия.

18

До възможно ли е.

преди 7 години

Научи значението на думата профан. При затруднения използвай Google.

17

Анонимен

преди 7 години

ВЕЧЕ СТЕ БАНАЛНИ!ДВЕ СЕДМИЦИ ДЕНОНОЩНО НАВСЯКЪДЕ ЗА ХИТРИНО!ПОВРЪЩА МИ СЕ ВЕЧЕ!

16

Анонимен

преди 7 години

А в Русия повече хора уммират всеки месец от пиене на лосион и антифриз...

15

Анонимен

преди 7 години

Я стига сте плюли.Забелязахте ли колко са деббели всички в това село ?!Това не са бедни и гладни хора!Я вижте колко са разрушени руските села и тогава ще видите истинската миззерия.

14

Анонимен

преди 7 години

Лешоядите-мародери как са накацали на прозореца...

13

Анонимен

преди 7 години

Снимка 6 е покъртителна....

12

Анонимен

преди 7 години

Десет вагона 15 дена ги махат ?

11

Анонимен

преди 7 години

Не се справиха с едно село а сега представете си ежентуална атака от Турция .Жалка пародия на държавност и управление .Пари имало ама не се знае кога и къде ще отидат???

10

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

До Един от СеверозападаПо времето на Тодор Живков не беше така. Селата кипяха от живот.Разпада на държавата започна с идването на псевдодемокрацията. Факт !АЗ не разбирам политиката на днешните управляващи ..)Те мятат с роми и бежанци да правят държава, така ли ?Ами покажете ми една такава по света и ще се съглася България да бъде втората.Няма ! Няма и да има ! От тези народ не става.Но целта може би е точно такава ... Да затрият България. Да е слаба и мизерна. Да няма българи.

9

Дедо Цецо

преди 7 години

Роднина,милиционер.Роднина,милиционер.И.т.н.

8

Извънземен

преди 7 години

Журналистите са лешояди. Вижте снимка 6

7

Един от Северозапада

преди 7 години

От снимките лъха на мизерия.....Да,такава ни е държавата, за съжаление.Дограма от поне 50-70 години,къщи-и те от толкова.Минавали ли сте през унгарски села? Австрийски? Немски?Пълно с живот, стари,сгради, изключително добре поддържани, новите-като от коледна картичка, пълно с хора,техника, животни...А тук....Навсякъде извън София и още 2-3 града е така.ЗАЩО???? Единственото хубаво нещо,дето рава окото, е полицайката на сн.1....

6

V

преди 7 години

Ще имат много работа на пролет. Тези разрушените къщи как ще се стягат не ми се мисли. И точно преди коледа/нова година се случи... с какво ли настоение ще са... Това е голямо черно петно в живота им.

5

Анонимен

преди 7 години

А българите да не са на марс.

4

до 3

преди 7 години

там не живеят Българи бе каиш

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2Много ми е интерсно това място за живот на Хора ли е.