183

Петър Петров

преди 7 години

На такива *** едно време (не много отдавна) хайдутите са им режели ушите, биели са ги с пръчка и са ги наритвали надолу, за по-бързо, през някой дол.

182

Анонимен

преди 7 години

Най-добре да им пратят малко руски нинджи от тия дето са в Сирия.Те българските служби и политици освен за долнопробни пиари и да бият бабички и студенти за друго не стават.

181

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 209Ние нали затова предложихме преди 2-3 месеца, някоя нудистка организация да започне да им дава повече пари, отколкото им дават от емирствата, за да се правят на мюсюлмани и да носят бурки?Ако в момента не може да се намери такава организация, която да разполага с толкова пари и да е съгласна да ги дава, тогава защо пък да не се регистрира ново нуди-сдружение и да се намерят среди, които да го финансират? Не е невъзможно.

180

Анонимен

преди 7 години

Това са комплексари търсещи внимание.

179

Анонимен

преди 7 години

Тия са по големи отreпки и от ислямистите. Надявам се този материал да стигне до западните медии да видят с какво си имар работа в бг

178

Анонимен

преди 7 години

До 209 - именно затова са опасни. Нямат скрупули, нямат идеология, нямат нищо. Следват парите и жаждата за власт над по-слаби. Същото е и с откачалките от ИД - комплексарчета, които убиват хора на воля и се чувстват велики.

177

Анонимен

преди 7 години

Какви джихадисти ? Долни ***, ако им дадеш някой лев утре ще станат нацисти.Нямат идеали таз пасмина дона.

176

Розко

преди 7 години

Смотани ***,ко подкрепяте бре,*** такива, дано и вас да ви блъснат с камион за да видите,ако не аз с коледа ще ви пребия...

175

Повтарям

преди 7 години

Предложих и снощи.Да се изчисли какви пари е дала хазната, докато тези нещастници са били отглеждани - платеното майчинство на родителките им, детските надбавки и другите бонуси, дадени за тях докато станат пълнолетни. А също и какво е взето от джоба на българските данъкоплатци за децата на тези "празнуващи".После да върнат всички тези пари заедно с лихвите. След това - отнемане на българското гражданство и в срок от 24 часа да напуснат страната ни!

174

Това са

преди 7 години

*** !

173

Това са

преди 7 години

*** !

172

Анонимен

преди 7 години

Това не са ислямисти, а объркани хора. Жалко, че няма как за няколко дни в някое мазе "службите" да приложат малко "физическо възпитание" на голо, че да внесат яснота в разбиранията им.

171

#cerablus

преди 7 години

ха ха ха ислямисти били... а това кафявото шише долу в ляво кво е... сигурно лимонадено

170

хм

преди 7 години

така става като родната полиция ката ден стачкува за пари и няма кой да й свърши работата да омете тия *** там където име мястото в панделата !

169

недоброжелюбен

преди 7 години

Щом толкова харесвате хитлер, драги ми арийчета, влезте в някоя шахта или подлез, пуснете си едно куршумче и ще се озовете при него на мига. Без вас българия ще бъде едно много по-нормално и спокойно място.

168

Анонимен

преди 7 години

Българските политици прекалено дълго разчитаха на "" мъдростта на българския народ "", която започва да се изчерпва струва ми се.

167

внимателен

преди 7 години

много лесно се манипулирате.погледнете внимателно снимката, къде е "пръста", надписа на фанелката на единия празнуващ "джихадист" и най вече какво има на масата на тези "радикални ислямисти".Не вярвайте на всичко написано.

166

Ян Бибиян

преди 7 години

По времето на Тошето щяха да нахлуят Вътрешни войски и щяха да напоят полицейските си палки с кръвта на тия.

165

Наблюдател

преди 7 години

Ислямистки клетки никнат под носа на управляващи и правосъдие, които са се вторачили единствено в личните си нитереси и далавери. После ще броят трупове, и ще поднасят лицемерни съболезнования, за които това е "свършената работа"!

164

Анонимен

преди 7 години

NEKA VE TIAHNITE BRATIA OT PA I PB V GERMANIA NE IM DAVAT APARTAMENTI ZA OGROMNITE IM FAMILII A ZELI KASHI KATO NA ZIG..KOITO BLASNA UKRAINKATA V BERLINSKOTO METRO ZA ZAPADA BALGARITE SA IM VRAGOVE I VSICHKI ISTOCHNO EVROPEIZI A NE AFRIKANZI I AZIATZI ILI ISLIAMISTI TOVA E SOROS SHASHO LEKUVA AMA NIAMA KOI DA GO ZASNEME