11

Анонимен

преди 7 години

Гледах но NG филм как се правят вагоните за метрото в САЩ, Филмът свърши с това какво се прави със старите вагони, излезли от употреба, просто с едно влакче се докарват до брега на Атлатическия океан и един кран ги взима и ги хвъля във водата.Така се създавали рифове и се привличали водни животни...с метал и пластмаса.А тия са "радетелите " на еко таксите, идеите за дайте спасим света от глобалното затопляне. Разни техни филмови звезди не спират да правят еко кампании. За 2минути се изложиха.

10

bez ime

преди 7 години

Населението се топи.Българина не е научен да сортира

9

Анонимен

преди 7 години

Тази реклама на Орео око я видят западняците ще ви блокират доста пари от фондовете.

8

Анонимен

преди 7 години

Ама данък смет не намалява, Черепа и другите пиявици плюс Народното събрание нали трябва да плюскат.

7

Анонимен

преди 7 години

През втората половина на следващата година ще се увеличи защото идва 2 лева увеличение на пенсиите.

6

putin

преди 7 години

Много време губите по тези форуми а трябва да се работи за да се изплати онзи дълг който ще ви отнеме най малко 10 години.

5

Анонимен

преди 7 години

според мен буклукът се увеличава, може населението да е намаляло с няколко стотин хиляди, за сметка на това при малцинствените групи се наблюдава точно обратното, т.е. съотношението етнически българи/малцинства също намалява.

4

Пешо*

преди 7 години

На никой ли не му е минало през ума, че българина просто генерира по-малко ***, защото е станал по-грамотен екологично?

3

инж.

преди 7 години

Така трябва да бъде, българина е помъдрял, отрезвял от махмурлука, наречен "емоционална консумация". В кофите трябва да има само шишетата от пиенето - пластмасови и стъклени, от храната - кокали, от другото - стари, счупени вещи. Да се изхвърля храна е - ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, кощунство, разхищение и липса на трезво планиране на разходите и харчлъка

2

Сп??нс !?

преди 7 години

Уж проучването се прави на глава от населението , а два реда по-долу някакъв мастит учЕн обяснява ,че тоя спад с 23 кг на човек за година се дължат , на намаляването на населението в страната !!

1

Stoyanov

преди 7 години

Българинът не спестява смет, на българинът не му стигат парите за храна ей затова и *** е по-малко.Лесно се разбира , а не да си изсмуквате от пръститеи да ми пишете що намалял ***.