52

Бай Рашо

преди 7 години

Те нашенци е вече време да започнат да се оглеждат и мисляткак да започнат да се прибират вече, че ми намирисваче след предстоящото падането на фрау Меркелот власт догодина и възхода на националистите и шовинистив Германия, може отново да задимят комините на концентрационните лагери останали от времето на Перчемлията , а и покрай другите боклуцикоито ще го отнесат /араби, *** и *** / може българите и румънцитесъщо да пострадат в суматохата . . .

51

naslushah se

преди 7 години

i se na4etoh na glupa.vi saveti i komenti. Naj-tup0t0 bi bil0 da 0tide6 pak v tulpite na bazarite ili konzertite, za da dokazva6, 4e nqma da pravi6 ud0c0lstvie na ter. S edna p0dr0bn0st-vse im e na 0naq rab0ta dali ste si tuk ili tam. Te te iskat v legnalo p0l0zenie...zastot0 si ..ne ...vernik sp0red fa6iz0idnata im ubeden0st.

50

...

преди 7 години

Накрая ВОЛОДЯ отново ще трябва да дава огромни жертви за да освобождава германците от собствената им простотия!!!

49

321

преди 7 години

Стойте си по домовете, докато започнат да влизат и в домовете ни, да ни клят даедно с децата ни. Кой има оръжие в дома си ? Дори тези с калашниците на границата са без патрони. Борисов е предател който печели време и пари а простия народ спи

48

123

преди 7 години

Да свикват. Така ще е вече. Германия никога няма да е същата.

47

Анонимен

преди 7 години

Цър-цър

46

Анонимен

преди 7 години

До до 44Когато разбереш че спориш с *** по добре се откажи за да не се окаже че и той прави същото.Така че отказвам се. Който разбрал разбрал.

45

до 44

преди 7 години

Разбрах само колко си т.ъпА какво е германеца в момента? Знаеш ли на тези хора които имат загинали близки какво им е? Може би нямаш деца и не можеш да осъзнаеш ако дъщеря ти беше сред загиналите какво щеше да ти е.

44

Анонимен

преди 7 години

До до 44Смешнико,тук става въпрос за нещо друго.Какво е българинът в момента? За това става дума.Човекът който спомена Хан Тервел е прав аз само го поправих за броя на годините без изобщо да влагам зла умисъл.А ако си прочел и осмислил статията би разбрал (евентуално) отговорът на въпроса. От всички предавания които гледах германците казват че не ги е страх и животът продължава.Нашите обаче,бягайте братя да бягаме,стойте си по домовете защото навън е страшно.Сега разбра ли?

43

Анонимен

преди 7 години

Не там! Никой не ви е калесал и не ви е гонил. Живейте си където си искате. Интересуват ме само българите в България. А вие палете свещи и се молете, както каза една германка по телевизията и за терористите. Еврогейци! Те ги газят с камиони, а те свещи палят. За малко да се просълзят от умиление терористите!

42

до 44

преди 7 години

абе палячo, няма народ който да не е владян от други такива, знаеш ли англичаните колко народи са им се изредили - французи, викинги, римляни и кой ли още не, а да си чувал че испанците са ги владяли арабите? И историята на българите далеч не започва през 681 година, а много преди това.

41

Анонимен

преди 7 години

До до 38Абе ти май не схващаш същността на нещата,когато от 1300 години 700 години тоест повече от половината си под чужда власт,без значение чия е и колко са готини тия които са те владели през това време за каква държава на 1300 години става дума.Това е.

40

Анонимен

преди 7 години

До до 38Абе хлапе неграмотно как така сме били в пределите на Византия а пък не сме били под нейна власт? Защо тогава нашите са вдигали въстания срещу ромеите? И последно остава да посочиш КОГА точно България е завладяла Византия?

39

до 38

преди 7 години

само че 500 години не ни е владяла турция, а османската империя която не е била само от турци. Турците по принцип са нормални хора като нас, проблема е в джихадистите.

38

до 38

преди 7 години

Не сме били под власт на римската империя, а сме били в пределите й. Това вече е съжителство, а не както се опитаха да го изкарат с ислямистите. Нито са колели, нито са правели изpодски неща ей така за удоволствие. България и Византия са били доста близки народи и ние сме завладявали тях също. А тези 500 години са вече съвсем друго нещо. Това наистина е петно, което сами сме си лепнали с подценяването на ислямската заплаха, но това никога повече няма да стане.

37

Анонимен

преди 7 години

Абе тия великите германци още ли хвърлят боб да хванат терориста?

36

Анонимен

преди 7 години

До Тук е България!Само дето от тия 1300 години 500 сме били под властта на мюсюлмани. И едни други 200 сме били управлявани от Източната римска империя.Казвам го със съжаление.Истината трябва да се казва такава каквато е. А и по времето на ВЕЛИКИЯТ хан Тервел хората са били други,след това когато България се е борила за свободата си също.Сега само дърдорене и пъчене по форумите.Справка последните 26 години.

35

Тук е България!

преди 7 години

Трябва да организираме ловни дружини от млади момчета да пазим жените, децата и пенсионерите от сг.анта из София. Чуеш ли някой да говори на езика на тарамбуките - вади гьостерицата. 1300 години сме пазили Европа от ислямистките орди и няма да се предадем заради някакво побъркано танте. Българите сме свободни хора и не приемаме заповеди от брюкселски двуполови охлюви!! Вечна слава на хан Тервел!

34

българин

преди 7 години

Хич не ме грее за българите в Берлин, важни са българите в БЪЛГАРИЯ. Ако не сме ние, тези които сме останали, досега тази държава нямаше да я има и нямаше да има къде да се връщат от време на време тези родоотстъпници. По-добре стана че се изчистихме от подобни страхливци, които при първата трудност си бият камшика.

33

Анонимен

преди 7 години

Този добре призовава да си стоят вкъщи, но кой ще му работи?