39

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Тия двамата нещо много оклюмани ми се виждат...Май в Сирия нещо...Дето се вика-ний каква я мислихме,тя каква стана...

38

Урааааа

преди 7 години

Ураааа

37

Урааааа

преди 7 години

Ураааааа, тоталнаизолация за тези първобитни ***

36

Пабло Ескобар

преди 7 години

Май никой не ги иска. Европа каза не ! Русия показа кукиш ! Съвсем скоро Ердоган ще остане сам с гавазите си и все повече хора ще желаят нехубави неща за него и семейството му. Не е далеч варианта Кадафи, даже още по- жесток......

35

dido

преди 7 години

Явно проблема с визите е сериозен и Ердоганя го режат отвсякъде, защото знаят, че той играе с ИДИЛ. Дадат ли им визи няма да има нужда бойците да влизат в европа или Русия като бежанци, той ще им даде гражданство и може да вкара цяла армия. Посланика се е опънал и им е пречел и са му отмъстили, по същото време застреляха още един в Москва. 2 *** за един ден, не е случайно нито убийствата нито замразяването на преговорите.

34

dido

преди 7 години

Повечето строителни фирми в Русия са турски, търгуват много двете държави.

33

ЗАПОЗНАТ С МИЗЕРИЯТА

преди 7 години

ТУРЦИТЕ НЕ ПОСЕЩАВАТ РУСИЯ !!! КАКВО ИМА ДА СЕ ВИДИ В РУСИЯ СТУД ,МИЗЕРИЯ ,АЛКОХОЛИЗЪМ И СПИН !!! ОНЯ ДЕН 40 МУШМОРОКА СЕ НАТРОВИХА ОТ ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ВАНИ !!! НО РУСНАЦИТЕ МАСОВО ИДВАТ ДА ПОЧИВАТ НА ТУРСКАТА РИВИЕРА ДА ВИДЯТ КАКВО Е ЛУКС И ЦИВИЛИЗАЦИЯ !!! НО ПУТИН Е ПРАВ,ЧЕ ЕРДОГАНИД СЪСИПА ТУРСКИТЕ СТРУКТУРИ ЗА СИГУРНОСТ И НАПЪЛНИ ТУРЦИЯ СЪС ВСЯКАКВА *** ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК !!!ЕРДОГАН СЕ ОПИТВА ДА ПРОМЕНИ И НАСЕЛЕНИЕТО НА ТУРЦИЯ С АРАБСКИ И КЮРДСКИ *** НО МЮСЮЛМАНИ !!!

32

Анонимен

преди 7 години

ето това е дружба ,навремето турците знаеха че видят ли руски паметник да спират ако влизат в *** а сега ..... продължаваш напред

31

Анонимен

преди 7 години

Ще си стоят в Германия да празнуват по коледните площади в Берлин.

30

Анонимен

преди 7 години

Какъв голям проблем ! Сега какво ще правят милионите турци в Германия като им хлопнаха.ха.ха вратата да не заминават за Русия? Ще продължават да мизерстват в капиталистическия запад.

29

Мюмюн

преди 7 години

Ееееейй... Ще си пукясам в Анадола, сред козите и бълхите... Никъде не ме пускат...

28

Анонимен

преди 7 години

Изписаха се планини недоказани глупости кой е виновен! А не искате да видите очевидното - султана и императора са фашизирани диктатори, които си нямат доверие един на друг и се опитват да доказват кой е по-по-най, от което и куцат двустранните отношения. Султана разбърка полицията и армията и сега е в невъзможност да се справи с тероризма в собствената си страна, камо ли навън. Някои коментатори удобно пропускат факта, че инцидент с въоръжен мъж имаше и пред американското посолство!

27

Анонимен

преди 7 години

"В Германия не се съобщават истинските новини, за постоянно растящата мигрантска престъпност!"Ти знаеш ли немски? Кои новини четеш? Хората дори съставиха карта и доказаха, че престъпността около бежанските лагери е повишена!Просто в медиите не бързат да плюят и обвиняват преди полицията да си свърши работата. У нас по форумите сто пъти обесиха пакистанеца, но се оказа че няма връзка с атентата на базара!

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22Какво халюциногенно си взел?

25

Анонимен

преди 7 години

На тази снимка как личи ботокса на джуджето!

24

Анонимен

преди 7 години

mnogo kirtoshi sa se sabrali pak tuk

23

Анонимен

преди 7 години

Турция(Ердоган) иска плодородните балкански земи и решаване на кюрдския въпрос.

22

Анонимен

преди 7 години

ЦЕЛТА НА ЦРУ в Турция е да я дестабилизира. Защо? Защото Турция има най-силната и най-добре оборудвана армия в НАТО след САЩ! Турция умишлено е подложена на атентати чудовищни скандали и пълна с НПО които работят против нейния интерес. Ако Турция бъде оставена на мира ще си гледа собствената икономика и най-вероятно ще излезе извън НАТО. Турция има интерес към ШОС и Евразийският съюз. Евентуалното и присъединяване към тези съюзи хвърля в ужас САЩ и НАТО! Те едва ли ще го позволят!

21

Ханс

преди 7 години

Полека-лека нещата се нареждат и става ясно защо горкият дипломат трябваше да даде фира. Русия няма никакво намерение да се сближава с Турция.

20

Анонимен

преди 7 години

САЩ няма да предадат Гюлен!