21

Анонимен

преди 7 години

До Ха,ха,хаааааааа...Не сме длъжни да разбираме вогонска нечленоразделна реч и хъхрене - 500 години стигат. *** в Азия.

20

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ПОЛИЦАЯ , КОЙТО УБИ РУСКИЯ ПСЛАННИК ......СИ КАЗА ОЩЕ НАД УБИТИЯ , ЗАЩО ГО ПРАВИ!!!ВСИЧКИ ГО ЧУХА!!!!!!КАКВО ОЩЕ НЕ ВИ Е ЯСНО ....??!!!/...Явно не знаете турски език----ЗАТОВА СИ ЧЕШЕТЕ ТУКА БЪЛГАРСКИЯ.../

19

?!

преди 7 години

"Ердоган лично разпознал Мерт", но ако ще и марсианец да е, щом в Москва са доволни от обяснението, значи всичко е наред.

18

П.Петров

преди 7 години

Излезе информация, че атентаторът е бил в личната охрана на Ердоган. Кое е лъжа?Че опита за преврат не е дело на гюленистите, а Ердоган сам си го е организирал или, че не гюленистите стоят зад атентатора, а "мюулманските братя" на Ердоган.Очевидно поне едното е лъжа(по-вероятно и двете), защото няма как личната охрана на Ердоган да не е щателно проверена, защото Ердоган щеше отдавна да е "гушнал букета"!

17

анонимен

преди 7 години

не е гюлен турция се опитва да прехвьрли вината на друг за да прикриепропуските в охраната на посланика писахме че на турция не трябва да се вярваама гн путин си играе своята игра

16

Пешо*

преди 7 години

Абе тоя Гюлен да не му е бил на младини карасевда на Ердоган?За всичко му е крив!

15

Коки

преди 7 години

До Ян Бибиянпич, (почти) 80% от населението на Турция са акбаровци с капаци на очите. и са готови да заколят роднините си в името на "99 девици"

14

Има си хас

преди 7 години

Сетих се за един виц...!Та утре Ердоган ако се наака, да знаете че Гюлен я е свършил тая работа...!

13

.

преди 7 години

На Султана зад всяка поразия му стои Гюлен. Нещо като при нас - На Боко все някой друг му е виновен. Само дето при нас още не ги прибират по занданите, щото казал някой че не го харесва.

12

Анонимен

преди 7 години

До Номерa не минaРусия сама си е направила атентата а същества като теб разпространяват по медиите как т.ъ.пото ЦРУ отново се е изложило. Александър Дугин и Пушков от Думата още вчера развихатази теза. А т защо не спомена, че и "Кървавата Хилъри" стои задащ атената? К,ретен!

11

Турчина

преди 7 години

На Гюлен му е обещано да не го върнат в Турция, а в замяна Гюлен и тайфата му слушат американските заповеди. Убийството на руския посланик най много радва САЩ точно в момент който Турция, Русия и Иран сядат на масата без САЩ

10

webley

преди 7 години

Хаха. Ама разбира се, че е Гюлен... Както и зад "преврата" беше той. Султана много прозрачен излезе. Да видим откъде ще му влезе.

9

Анонимен

преди 7 години

Гюлен, та Гюлен. То има една наша поговорка за крадеца... ама.

8

Анонимен

преди 7 години

Във всяка държава има мaлoyмници, но единствено в българия мaлoyмниците си имат държава!

7

Анонимен

преди 7 години

намериха си изтривалка, както у нас ИК и ББ

6

Ердо

преди 7 години

Хора на Гюлен стоят зад ланишния сняг!

5

Анонимен

преди 7 години

До 3Думата "българин" отдавна престана да изразява народност, и вече е вид диагноза!

4

Ян Бибиян

преди 7 години

Аха. Сигурно Гюлен е и причината Земята да се върти! Ай стига тъпотии. Убиецът си беше чиста проба аллах акбаровец. И ко постигна, че се възнесе при *** в ислямския рай. Има да го уважават денонощно.

3

do 2

преди 7 години

imashli diagnoza ili vse oshte ne sa go otkrili

2

Анонимен

преди 7 години

Турците отново сложиха каруцата пред коня. Пълна некадърност и неспособност за справяне с тероризма!