29

Анонимен

преди 7 години

Немската полиция явно е ттъппа като нашата.

28

онбашията

преди 7 години

тая година беше много добра, тръмп го избраха, британците набиха шут на брюксел, либерасти плачат по цял свят. но за един перфектен завършек, трябва да се окаже че все пак е бил пакистанеца, тогава осирането на либерастията с тяхната презумпцията за невинност ще достигне върха си :)

27

инсайдър

преди 7 години

Това не е бил бежанец. Нацист е бил. Дясно радикален, може би фен на Тръмп. Тези десните терористи много се разпалиха напоследък, искат да очернят пак меркел и да го припишат на бедните бежанци !

26

Shopp™

преди 7 години

Никой не казва, че Путин е глупав, той просто е начело на безперспективна държава и от неговото положение единствената му възможна тактика е да руши играта на другите, тоест нас.

25

Анонимен

преди 7 години

При всички положения извършителят е амуджа, газенето с камион им е като подпис. Струва ми се странно да освободят пакистанеца предвид, че свидетел е следил извършителя, при това два километра. За да следиш някого упорито в продължение на 2 километра, значи си напълно наясно с това, което си видял. Струва ми се, че немските власти замитат следите.

24

Анонимен

преди 7 години

Путин е по-скоро зубърът на класа, а ти, шопе, познаваш само онези от последния чин.

23

Shopp™

преди 7 години

Когато намерят и докажат кой е управлявал камиона, тогава може да се правят изказвания.Само че виновникът вече се е прибрал на руска територия.

22

Shopp™

преди 7 години

Европа трябва най-после да разбере, че докато се държи като ущипана ученичка, Путин ще продължава да наглее.Обама много правилно го охарактеризира - това е нехранимайкото от последния чин, лузърът и отпадъкът, който няма шанс да се впише и му остава само да руши, да е контра на нормалните, да гази морала и в крайна сметка да краде времето и ресурите на другите.Това е играта на москала.Ще ни газят и убиват, докато им мълчим.

21

Чак Норис

преди 7 години

Представям си физиономията на този свидетеля дето тича 1час след пакистанеца с мобифона на ухото и цялата полиция включена в залавянето. Може и да ги осъди за клевета или нещо подобно.

20

Shopp™

преди 7 години

Това е положението - атентатите винаги стават, когато на Путин му е удобно.И троловете винаги са готови с опорните точки - Меркел виновна, помагайте на ***. Всички атентати навсякъде в Европа и Турция са извършени с активното съучастие руските служби. Просто европейците ги страх да го признаят публично, защото тогава ще трябва да обявят война на ***, а те не са готови на такава стъпка. Затова се правят на ущипани.

19

Анонимен

преди 7 години

До *** до ShoppМного си остроумен...Пар цал...

18

Циник до Shopp

преди 7 години

Супер ме кефиш - ***! И Берея го е карал...а сталин му е бил навигатор!Къртиш ***!Пхахаха

17

Shopp™

преди 7 години

До *** до ShoppКГБ-то не е наело камиона, а просто го е откраднало, а шофьора кой знае къде е бетониран или асфалтиран.

16

Циник до Shopp

преди 7 години

Оооо...селската тояжка се появи...пхахахаЯ...я ....светни ни сега как КГБ то е наело камиона - т*ъпчо...пхахаха

15

Shopp™

преди 7 години

Отдавна съм казал, че цялата руска пасмина трябва да се измете от Европа.Камиона е откраднат професионално от путинските агенти, трябвало е да се направи нещо набързо, за да се тушира ефекта от издънката с посланика им.Трябва да се ловят хибридните *** и да им се сваля кожата с бой на почивки.Такива като Циника.

14

Циник до 20

преди 7 години

Просто виждам как се напъваш да мислиш...и не ти се получава....как да ти обясня по ясно...Нещо което изглежда , като л*айно, мирише така, и мухите го лазят - в 99% от случаите е л*айно!! Ама нали ти си велик кОНспиратор....току виж си разкрил убиеца пръв!

13

Анонимен

преди 7 години

Всичко е по план казаха от евр. лоби и казаха още може.

12

Циник до 14

преди 7 години

Бе ти сериозно ли? Чекай да видим: Значи отива тарамбуката при поляка - помолва го - дай ми да помачкам с твоя тир малко неверници...и поляка му го дава! Така ли? От полската фирма казват, че от 4 следобед не си е вдигал телефона! Полицаите го намерили мъртъв в кабината - мъртъв от скука...викаш да мислим - явно на теб това не ти е силната страна!

11

Нормал

преди 7 години

Много ми дреме кой са хванали и кой са пуснали. Нали те са си ги канили, сага да си се гушкат с тях през студените зимни нощи. Пък от време на време може някой/я да проплаче, но това си е в реда на нещата.

10

Селски

преди 7 години

Поляка е виновен, защото е дошъл един ден предварително и немците от Тисънкруп му казали да си чака реда до утре. Каква е поуката от тази история? Рано пиле рано пее, ама и рано го колят.