19

Анонимен

преди 7 години

До 23 годишен момъктолкова ти е акъла, а за вкуса да не говорим... но може липсата на качествена майка да е причина за сексуалната ти психопатия ;)

18

Анонимен

преди 7 години

Да ви имам просташките заглавия. И Азис да питате, и той ще ви каже, че стара риба и стара жена няма. Интересно как женската част не обсъжда по един вулгарен начин (какъвто си заслужавате), как с времето почвате да не го дигате. За ваше сведение Биляна Дол може да си има гадже и на 60, а вие на 60 не стига, че нема да го дигате, ами ще си обсъждате и 100-левовите пенсии(а Божинов и тя едва ли ще опрат до нашта пенс.с-***)

17

Анонимен

преди 7 години

Само българин може да нарече жена дърта а какво остава за 30 годишна такава. А тя е млада и хубава тази на снимката. Българския мъж е дупката на света за съжаление, като цяло само той е отговорен за падението на България.

16

боян

преди 7 години

пхахахахахахахахахахахахахахаСашееее, евала за заглавието!!!

15

Анонимен

преди 7 години

Е и? Какво от това?

14

Анонимен

преди 7 години

Яка милфкъ

13

Анонимен

преди 7 години

Защо не се върна при Алисия ?

12

Анонимен

преди 7 години

Браво, сръбското коте изглежда доста по-добре от простоватата силиконова чалгаджийка Николетка.

11

Потресен

преди 7 години

Много ниско е нивото на коментиращите!

10

Анонимен

преди 7 години

Стара чанта ама лачена, лачена ама влачена...

9

1

преди 7 години

На кого му пука, кой с кого ляга или става?Всичко си е личен избор!Но, нали трябва да се отвлича вниманието на хората от важните неща!Не разбирам, защо трябва някои хора да се бъркат в живота на други?Всеки трябва да живее, както прецени и не е нужно да му се дават наставления!

8

ШибиРиби

преди 7 години

Божето знае... ебеСтари брънтии дето са ги люшкали цели влакови композиции и той горкия назад да не остане

7

Балканджи Йово

преди 7 години

Каква сръбкиня,не виждате ли ,,Индийските'' и черти.......минала покрай сърбите.Валката как може така да се излага,толкова ли няма една свястна жена за него.

6

До Тъпо

преди 7 години

Малко не ми е ясно.Нали върху всеки изплатен хонорар са се правили удръжки, включително и за пенсия? През соца не е имало частни пенсионни фондове, всичко се е удържало от заплатите и хонорарите и тези удръжки са се изчислявали от съответната счетоводна служба, а не са зависили от волята на лицето, което получава заплата и хонорар.Доколкото си спомням, държавата направи к/венски номер на певци и актьори, като излезе с номера, че при инцидент са били унищожени архивите на Концертна дирекция.

5

ТЪПО

преди 7 години

След 5 - 10 години дъртото коте и Валери ще реват колко им е ниска пенсията в България .Имаме примери от Артисти и Певци от близкото минало , не са внасяли лев осигуровки и искат като ромите Огромна Пенсия която УЖ са заслужили като допринесли за България .

4

deaf

преди 7 години

Не е така "ХМ"! Просто футболистите имат чувство за хумор,докато мутрите са досадни,а пък с "бизнесмени" и банкери ще умреш от скука.

3

23 годишен момък

преди 7 години

Аз още нямам 24г, но умирам да бодвам между 30 до 40 годишни женици.

2

Анонимен

преди 7 години

Браво браво Биляно моме, прекарваш залъка.

1

Хм

преди 7 години

Прав е бил писателят на мутрите Стоев-"Миските* се прехвърлиха от мутрите при футболистите.Футболистите са по-глупави,не ги бият и не си прибират подаръците."*всъщност ку*ви.