73

Анонимен

преди 7 години

До socialenНе довиждане,а сбогом!

72

Аха

преди 7 години

Браво Бойко! Сега към исляма ли ще се ориентираш вече? Айде с Корана под ръка, и на изпит при идола ти Доган!Руски мекерет@!

71

Пенсионер

преди 7 години

До Анонимен 93 Ние не сме развита държава. Така е . И кой ни доведе до това състояние ?Братушките с 45 г. социализъм с най-слабата икономика каято имахме.След нас беше само Албания.И ако руснаците не ни даваха енергоносители почти без пари , то соца нямаше да изкара и 5 г.

70

proS shop

преди 7 години

ama mnogo

69

БОКО ДИСКРИМИНАТОР

преди 7 години

Защо Боко даде само на ПРИЯТЕЛИ да ИМАТ ОГРОМЕН БИЗНЕС?? Същевременно унищожи малкия и среден? Защо този .аглец строи единствено и само около столицата? Или всичко което е в интерес на софианци!!! Всичко което се случва е София,Пловдив,Благоевград и Южна България!!! Защо??? В Северна България положението е като след война! Един мост на Видин!!! Моста при РУСЕ е в пълно забвение!!! Къде е толкова ДЪЛГО обещавания мост СИЛИСТРА??? МАФИЯ!!! РУМЪНЦИТЕ си правят парите- а СИЛИСТРА е ПЪЛНА с ТИР-ове!

68

Анонимен

преди 7 години

ТРЯБВАЛО Е ДА ЦИТИРА НЕЩО И ОТ БУДА. ТАКА, ДЕ...

67

Анонимен

преди 7 години

И библията и корана ще научи,само и само да се хареса на публиката.

66

ЧИЧО СРЕТАН

преди 7 години

МНОГО ЗАМИСЛЕН ИЗГЛЕЖДА АЙДЕ БОЙКО ОТКОГА ТЕ ЧАКАМ НЕ ТИ ОСТАНА МНОГО....................

65

Бай Рашо

преди 7 години

Прав беше В.Симеонов днес в предаването на Цв.Ризова чебате ви Боко днес вместо да си даде съгласието за Новия кабинет,е хукнал по Смолян да реже ленти. А и тази Лиляна Павлова, която е истинско дете от Номенклатурата /баща и е бил главен редактор навестник ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ - по бай Тошово време/ го следва навсякъдекато някой паж, което ме съмнява че тук отдавна се е оформил тандемаЛюински - Клинтън.

64

ognyanz

преди 7 години

Като прочетох заглавието си помислих, че има някаква грешка. Човек с пожарникарско образование като Бойко не може да е чел библията, а пък Корана - съвсем изключено. Добре, че си е признал че цитата му го е казал някакъв мюфтия.

63

socialen

преди 7 години

По цял бълва само простотии пред малобройния си нискообразован, неграмотен електорат от бедни, провинциални пролетарии. Довиждане, Борисов! Довиждане, ПП ГЕРП!

62

socialen

преди 7 години

Негрвмотният Борисов е тотален некадърник. Не мой да изкара и един мандат, и всички му се смеят.

61

Анонимен

преди 7 години

Я ама Свинетка можла да заема и кучешка поза!! Пък аз си мислех че с тоя тумбак я бива само за седнал стоеж. Е начи има надежда все още да я опрашим на задна скорост. Само незнам ка ще и намерим отворо. Толко сланинести бузи си евало мамаро. Добре че ми е 20 санти та може и да го достигнем отворо. Ше има да пляка да мляка та у чудо ше се видим.

60

Анонимен

преди 7 години

Цитира книги писани от хора които са живяли по примитивни градчета и пещери.Съвременния човек и религията и култовете към избрани народи и хора е смешна.Ние не сме развита държава а само букви на картата.

59

до 86

преди 7 години

Ако искаш и за козела Бойко си гласувай -това е твое право.Че си глупав-кой ти е виновен ,виновен си си само ти.Да видим докъде ще ни докара твоя бати Бойко -до кривата круша,ама какво да се прави като акъла ти е толкоз.А като тебе в България дал бог-изпростяването вече и масово и то от такива започва като твоя бати Бойко.

58

анонимен

преди 7 години

На днешния ден са извършени бонбондировките над София от англо-американската коалиция.Убити са много български летци и мирни граждани.София е разрушена.Някъде да се споменава това събитие в пресата и по телевизите.Все едно ,че не е станало.Браво българи,машалла,заслужавате си съадбата.

57

Kit Chelin

преди 7 години

Др. Борисов, стига с тези излагации. Откривате 4 км. път и медиите вдигат шум до бога или Аллах. То вашето стана на всеки километър лента. Преди 10 г. построиха 35 км. магистрала от Бургас до Карнобат и никой и не разбра. И как така до вчера 1 млр. събрани повече приходи, днес 4 млр.? Вие млр. ги нямате за нищо, защото ги харчите както си пожелаете. И все едно бюджета ви е собствен джоб, но най лесно се харчат държавни пари. А какво ще кажете за двукратното увеличение на външния ни дълг? Мълчите

56

ГЕРБ

преди 7 години

колкото и да плюете овци червени аз пак ще гласувам за бат бойко и той пак ще е премиер а вие си чакайте рублички от чичо володя

55

РОССИЯ

преди 7 години

аз също съм българин обичам си страната.но има но правителството се ислямизира българският народ лека полека напускат българия меркел ни вкара афганци и араби след 20 год исляма ще е повече от християните в българия.затова нащо правителство прави опит да исповядва исляма в българия

54

Анонимен

преди 7 години

ОТ КОЛЕДА - БИВШИЯТ ПРЕМИЕР.(А ДАНО ДА Е ПОСЛЕДНО, ЧЕ НИ ОМРЪЗНА ВЕЧЕ. ДЕСЕТ ГОДИНИ ГЕРБ СТИГАТ.ВРЕМЕТО Е НАШЕ!