13

Анонимен

преди 7 години

до там ви докараха американските цветни революции и демокрация ..да минавате през пропосквателни пунктове в сред европа ,,, ама и по лошо иде докато не спрете да се кланяте на Сорос и Мекел нема да се оптават нещата ..само терор ви чака в собственните ви квартали и домове

12

Муслим

преди 7 години

Ей много сте кекави, на традиционното въртене около камък в Мека ако няма 150 стъпкани до смърт годината не се зачита, а вие тука за 10 прегазени гюрултия! Айде стегнете се де!

11

Анонимен

преди 7 години

Снимката е от Виена,Музеумкварт,паетникът на курфюрсите и Мария Терезия.Във Виена полицаите са навсяка крачка,което всява малко сигурност, в несигурният свят,в който живеем.

10

Наблюдател

преди 7 години

Коледните /и не само/ базари съблазнителна покана за ислямисти по призумция на ЕС лидерите мирулюбиви камикадзета!

9

Анонимен

преди 7 години

Коледните базари предизвикателство за здравето. Отдавна е казано че пиенето е вредно.

8

Циник до 9

преди 7 години

Брато - не мога да намеря точните думи за подобна върхова наглост! Натрапиха ни милиони тарамбуки БЕЗ ДА ИСКАТ СЪГЛАСИЕТО НИ - и сега вместо да отидат на съд - ни промиват мозъците - че трябвало да сме СВИКНЕЛИ с убийствата на арабските пр*ойдохи! НЯМА ОЩЕ ИЗНАМЕРЕНА ДУМА ЗА ПОДОБНА НАГЛОСТ!

7

Анонимен

преди 7 години

Ислямска монархия Великобритания, с кмет Ал Хабиб Султаналлъ Сахиб, ви поздравява за Коледалъ празниклъ.

6

Анонимен

преди 7 години

"френският министър-председател Манюел Валс каза: Времената се промениха и трябва да се научим да живеем с тероризма. Трябва да покажем солидарност и всеобщо спокойствие.Абсолютен т*панар!! Не искам да живея с и*роди, не искам да ме управляват и*идоти!!Писна ми!!!Колко трябва да си нагъл, за да кажеш това? Нямате ли срам от хората, които оплакват близките си?

5

СП

преди 7 години

До Анонименнаистина са ти скромни познанията

4

Анонимен

преди 7 години

Стига базарлъци.

3

Анонимен

преди 7 години

"Тази година във Франция ежегодният коледен пазар в Страсбург отваря врати при засилени мерки за сигурност."Ъъъ, автора? Извинявай, ама от моите скромни познания по география знам, че Страсбург е град в Германия?

2

Циник

преди 7 години

Амъъъъ...толерантност трябва....какви коледни базари бе???!!! Мюсюлманските гости на Мурксел ханъм се чувстват некомфортно! Да се отменят! Всички! И Коледата да се отмени! Щом гостите искат така! Рамазан байрам да стане единствения официален празник! Безобразие - да се подигравате с моралните ценности на поканените! По всички медии да се чува войя на молите, и мюедзините!

1

Анонимен

преди 7 години

За да се предотвратяват тези терористични атака, трябва останалите свестни мюсулмани да се ангажират сами да разкриват извършителите предварително. Лошото е, че до сега подобно нещо не се е случвало, въпреки, че съм уверен, че много народ са просветени в плановете на убийците. Това е показателно с какви хора се обграждаме.