95

Глас Народен

преди 7 години

Те са се разбрали, ама са мишоци и са се уплашили, че ще ги свалим много бързо и след това ще са аут от политическата сценаalarmanews/?s=%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2

94

Katun

преди 7 години

Sha stavami ravni...

93

ГОГО

преди 7 години

Кога най накрая ще има възмездие в тая страна и комунистите ще си платят за престъпленията,които извършиха срещу собствения си народ!?Хората,които трябваше да висят обесени по площадите след 89 година,днес си предават властта като щафета,27 години по-късно!В Румъния си платиха,в Унгария си платиха,в Чехия си платиха,тука не!Добре,че поне свобода да си изкажем мъката ни оставиха и най важно-отворени граници към един по-добър свят!

92

към българина

преди 7 години

Гого е напълно прав ! и най-търпеливите вече не могат да траят и да гледат как нашата комунистическа България до 89 г. с едно салто на комунистите се превърна в капиталистическа "демократична " страна с 80 % беден и страдащ народ и малка част ненаситни акули с произход БКП.

91

ГОГО

преди 7 години

Нинова да отива при господарите си от Кремъл и да се допитва за министри,съветници и специалисти,че да е готова след като бабичките и дадат властта!Лошото е,че ни чака още едно лято в София пред парламента!

90

българин

преди 7 години

До ГОГО, по -кротко,ще се задавиш от злоба.

89

ГОГО

преди 7 години

ГЕРБ и БСП са едно и също,потомствени ***!Бойко бил крадец,ми кво да кажем за другарката Нинова и аферите и в Булгартабак?

88

ГОГО

преди 7 години

Когато агенти от външното разузнаване на Русия ни издигат кандидатите за президент,не може да се мълчи!

87

Анонимен

преди 7 години

До ГОГОКориталов, направи си ново чейне, стига си фъфли за този Решетников! Не ти ли омръзна...

86

ГОГО

преди 7 години

Айде,другарите *** са в еуфория и най-накрая стигнаха до оргазъм!*** ще вземе властта и ще стане премиер.Че и президент си има -другаря Радев,назначен лично от Леонид Решетников.Чакат ни дълги години на комунизъм,какъвто си имаше и при Бойко,разбира се!Изхода е един-назапад от тая страна!

85

Анонимен

преди 7 години

Ние сме на всеки километър, оттук до края на светааааа! Отново ще се върне БСП на власт и ще ме назначат директор на БКС-то или на хлебозавода в нашия град! Другарката Нинова ще размаже всички десни - Народен съд за виновниците за националната катастрофа, в която живеем сега! Ура другари да живее България!!!

84

Анонимен

преди 7 години

Разгеле

83

барон мюнхаузен

преди 7 години

Подържаха го , порадваха му се и го върнаха..

82

Анонимен

преди 7 години

Боко пак си промени настроението

81

Кметот на Симитли

преди 7 години

Абе, ще има ли НОВО зеленчуково правителство, съставено от ТИКВИ, ПЪПЕШИ и ЧУКУНДУРИ, подобно на това в оставка на Тиквоний ВЕЛИКОЛЕПНИЙ??? През 2 часа чета абсолютно противоположни неща - вече се чудя аз ли не съм наред или ТИКВИТЕ не седят на един акъл!!!

80

Анонимен

преди 7 години

сега глигана пак ще изпадне в остра нервна криза че не реже лентички.

79

наблюдател

преди 7 години

До Анонимен 90Пич, май бъркаш президентски и парламентарни избори. Ще коментираме Март месец пак.---Тц, много рядко бъркам. "Титана"- Борисов, вече не съществува ... поне за мен. Това шикалкавене на ден по два пъти, не е характерно за мъж. Казваш - и изпълняваш- това се харесва, това печели! Другото е *уткова работа...

78

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Протакането вече стана...конфузно и на народа стана ясно,че вътре в Парламента,депутатите се боричкат да останат още ден два,или...три.Добутаха я до...коледната ваканция и като изядат коледните...***,да си фащат капите и бегом по...родните места,където народът е...петимен да им се...зарадва,да ги види и чуе,на...живо.

77

Анонимен

преди 7 години

До наблюдателПич, май бъркаш президентски и парламентарни избори. Ще коментираме Март месец пак.

76

наблюдател

преди 7 години

До Анонимен 86Айде честит ви кабинет Борисов 3 Март месец :)--щеше, ако отдавна имаше служебен кабинет... след тия четворни, петорни превъртания, хич, ама хич не са ясни изборите... няма го вече ореало на Борисов, тц... падна ми в очите... преигра двойно и тройно!