16

Наблюдател

преди 7 години

Най-дългия известен "залез"!

15

Аааа

преди 7 години

Измислена държава ????????????

14

12а

преди 7 години

"...американският генерал Стивън Таунсънд, който ръководи многонационалната антиджихадистка коалиция". Руснаците дали знаят,че този папуняк ръководи каквото и да е?!?

13

Членска карта №7

преди 7 години

Как бързо изтече обещаното десетилетие за борба с ИДИЛ, което ни предричаше кенийчето! Можело и за една-две години, стига да пожелаеш!

12

Анонимен

преди 7 години

ДВЕ-ТРИ ГОДИНИ СЕ БИЯТ,А ОРЪЖИЕТО ИМ НЯМА СВЪРШВАНЕ. ОЧЕВИДНО САЩ И САУДИТЕ СЕ ГРИЖАТ ДОБРЕ ДА ГИ СНАБДЯВАТ.

11

1

преди 7 години

То при тези, нито можеш да разбереш, кой убиваш или коя чукаш! То пингвин до пингвин!Нали са големи "мъже", тогава защо си крият мутрите?

10

Не ни разочаровайте

преди 7 години

Няма да е излишно, ако все пак някой журналист направи съответните справки за размерите на платеното майчинство, детските надбавки и други видове помощи през годините, а после да седне и да изчисли колко е струвало на българския данъкоплатец отглеждането на тези същества от Пазарджик, които организират тържества по случай кървавия атентат в Берлин. Също и колко ни струва отглеждането на техните деца.Пък после ще видим.

9

Ние имаме задача

преди 7 години

В други сайтове вече има материали относно тържествата, с които хората на Ахмед Муса в Пазарджик честват този отвратителен атентат. Има сведения, че няколко дена преди той да се случи, те вече са споделяли, че предстои да стане нещо много страшно в Берлин. Всеки месец са били посещавани от ислямист, идващ от Германия. поместени са и снимки.Очакваме Днес.бг да даде още по-подробна информация - не само снимки на празнуващите пр//им//ати, но и адресите и имената им.

8

До ТАТО

преди 7 години

Потърси в нета статията на Г.Караславов "София под огън и желязо". Написана е малко след 09.09.1944 и е отчасти нагаждаческа, но въпреки това съдържа много факти за онзи печален период от нашата история. Свидетелства също така и за един много интересен факт - мимоходом авторът споменава какво се е говорило в София по време на бомбардировките относно причината за тях. Излиза, че не са ни бомбардирали заради съюза ни с Германия, а заради нещо съвсем друго. Прочети и ще видиш. И аз се изумих.

7

Анонимен

преди 7 години

На мен никак не ми изглежда като залез. Прегрупираха се и сега ни мятат нас, на наша територия.

6

Циник

преди 7 години

С любезното съдействие на Меркел и приятели ИД просто се премести "на сянка" В Европа и Германия няма въздушни удари....няма пустиня и жега! Има много гърла за рязане...коледни базари за мачкане....дащни невернички....бойците получават социал...лекуват ги специалисти...от краста, и лаишманиоза...тирове бол...могат спокойно да се концентрират в трепането на неверници! Не плащат квартира, вода, ток, и такса смет! Девственици...беззъби полицаи - рая на земята!

5

Анонимен

преди 7 години

през 2016г. бе проектирана ЗЕИД(западно европейска ислямска дървава) със столица Берлин.

4

Shano

преди 7 години

Целия свят е ислямска държава,и залязва,но преди да залезе ши кай бум.

3

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Залез ли?! Убиха руския посланик. Газят берлинчани. Хммм

2

ТАТО

преди 7 години

И на САЩ, най-терористичната държава.20 декември, 1943: САЩ изсипва 270 бомби над СофияБомбардировката е с наказателна цел, сред мишените няма нито един военен обект мишени са цивилни сгради и жителите на столицата. В бомбардировките от 20 декември, 1943г. американците изсипват 270 бомби, унищожават над 113 цивилни сгради и успяват да убият над 100 софиянци..

1

Fok

преди 7 години

Prilicha na proletarii ot vsichki strani, saediniavaite se...