16

Наблюдател

преди 7 години

То беше въпрос на време и Германия да го отнесе. Но там са дебели глави и нещата ги разбират само по трудния начин. 2 Световни войни са си сериозно доказателство! А още по-забележително е, че Германия тръгне ли да се издънва България винаги е вързана с нея! Очевидно българските политици са с още по-дебели глави!

15

God

преди 7 години

До Анонимен 14 От Позитано или от БХК ти казаха чий фен съм? Мангото, който ритна момичето в метрото не беше ли имигрант? Самите германци отначало изразиха съмнение, че е бежанец, защото и те приличат на ***. Престъплението в Берлин е извършено с откраднат камион с убит шофьор в него. Отделно е заловен заподозрян близо до местопрестъплението. Има убити 12 човека и десетки ранени. Това битов инцидент ли е? За твое съжаление Меркел днес призна, че това е терористичен акт. Поредният...

14

Анонимен

преди 7 години

бабо Меркел- где така ?? За джамия Мустафа ...

13

Анонимен

преди 7 години

До Godпросто разследващите германци не са първосигналници като теб. Преди няколко дни тъпанaрите тръбяха, че момичето е метрото било ритнато от мигрант, а после се оказа, че не бил мигрант, а най-обикновен бг ***.Това е трудна материя за фен на ***-президент и другарката нинова.

12

God

преди 7 години

Разглеждали атаката като предполагаем терористичен акт? Тия хора добре ли са? С какво трябва да ги атакуват, че да не изглежда като тероризъм? Отвлечен камион с убит шофьор се забива в тълпата и още обмислят дали е терор или не!?!?! Докъде е стигнала политическата коректност! Да не смееш да изречеш истината на глас, за да не дойдат от БХК или веганския съюз и да направят пърформанс.

11

Циник

преди 7 години

Всичките "Циници" под мен са менте ! Който ме е "чел" го знае! *** които съм размазал някъде из форума!

10

Желязната логика

преди 7 години

Чудно нещо: САЩ нападнаха Югославия, Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, а атентаторите не нападат САЩ, а нападат надигащите им глава опоненти: Русия, Германия, Франция, Испания, Италия. Белгия. Чини ми се нещо не е у реду, а вие како мислите наш он

9

Чук

преди 7 години

До ***, А краварите кво направиха в Мосул, явно трудно се играе шах от двете страни на дъската?

8

fen

преди 7 години

И все пак, нека не забравяме, кой предизвика всичко това - империята на злото - САЩ, които разсипаха държавиците на тези хора, и са на път чрез тях, да съсипят Европа!

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Искаш да кажеш Луи XVI, Луи XIV е направил Франция велика държава.

6

Циник

преди 7 години

Ха!Ами че то не Халифатът губи терен, а Рузката *** наскоро позорно се изтегли от Палмира.По тая логика какво излиза?

5

Анонимен

преди 7 години

Църквата не е оцеляла от бомбардировките. Има само една кула с пробив от бомба, която е руина и е консервирана като паметник, а информационният център до нея е нов.

4

Анонимен

преди 7 години

С такива темпове на интеграция след 30 години всички германци ще бъдат интегрирани.

3

Анонимен

преди 7 години

Мозохизмът в Германия вече е издигнат в култ.Немските "медии" още припяват старите песнички колко е лош Путин и Асад, а германците *** като пилци по площадите от интегрирани гости.На Германия се случи същото каквото се случи и на Русия, в един и същи ден, но официалната линия пак заклеймява лошата Русия. Ами тогава ... честито майне дамен унд херен.

2

1

преди 7 години

Предполагам и този е привърженик на най - миролюбивата религия на планетата !

1

Анонимен

преди 7 години

Мдааа... Интересно ми е какво още трябва да стане, за да се разбере, че тези хора нямат място в Европа?! Толерастиците също трябва да бъдат прогонени от континента, да заминават заедно с любимите си "клети бежанци"!