6

Бай Рашо

преди 7 години

Много им се иска на тези американски проституткиот тайните служби на Обама \"имащи пръст\" в убийството на руския посланик в Турция, тъй като световната прогресивна общественост ги изхвърлиха като \"мръсни котета\" от преговорите за уреждане на конфликта в Сирия,основните преговарящи в лицето на Русия и Турция да сиразвалят отново добросъседските отношения !

5

:)

преди 7 години

Запитайте се още, ако ВМЗ Сопот продава оръжие на ислямистите, как то е стигнало до там, кои са знаели и кои са го одобрили.Защо г-н Борисов не излезе с официално изявление как държавно предприятие продава на ислямистите оръжие. То е минало през Турция под американско ръководство, а онези са връщали петрол. Как подставена фирма купува оръжие от ВМЗ Сопот, без службите да се поинтересуват кой ще го използва?Няма такъв филм. Знаели са, просто са го криели колкото може по-дълго.

4

:)

преди 7 години

Не забравяйте още, че САЩ много дълго време действаше подривно в България, налагайки ни правила, които да разбият нашата воеена индустрия.Когато войната започна в Сирия, се появи проблема как да бъдат въоръжени ислямистите. Там САЩ сами не могат просто да продадат тяхното оръжие - твърде очевадно е, а те искат да соят настрана от тези анализи.ВМЗ Сопот за пръв път през 2015 г. удвои персонала си. Запитайте се, след като има война наблизо, от едната страна е Русия, кой точно е купувал оръжието?

3

:)

преди 7 години

Човекът се е жертвал за родината.Турция стои зад част от терористите в Сирия. След като свали руския бомбандировач, каза, че това е само началото. Понеже САЩ (официално) не отговори на призива и за общ фронт с Русия, Турция търси други начини за продължаване на започнатата политика. Сега всички ще търсят навсякъде, но не и там, на очевидното място, където всъщност е проблема. Всъщност това е провокация от Турция и САЩ към Русия: какво ще направите, след като дори ваш дипломат убихме?

2

Mariika

преди 7 години

Fethullah Gulen= Amerika

1

онбашията

преди 7 години

атентатор е думата, не е терорист, ама карай