43

Нечий мнение

преди 4 години

Това може да се счита за намекване на Турция че мрази Русия, руската култура, руските ценности, но и други християнски неща, които вероятно не могат да се възприемат най вече от Турция, но и от други ... ! А колкото до някой българин, за когото се говорят само негативни неща, така е защото определени хора искат той да не може да се съвземе като цяло и да не може да бъде приет добре в някое общество от хора и да започне окончателно работа, за да води смислен и пълноценен начин на живот !

42

Митко

преди 7 години

телевизите и радиа ни заляха с коментатори, бивши агенти на ДС, нагнетяват омраза между бг граждани, ние сме най толерантни в света и затова запазваме етнически мир, затова е опасно да се поддаваме на лъжите на т.нар. " патриоти", които всеки ден ни плашат и насаждат омраза.

41

Хитър Потър

преди 7 години

Освен да коментират нищо друго няма да направят.Нямат пари и за водка вече завалийте.И да е нападение срещу тях какво?Вайна?За вайна трябват диенги, а у великая и могущественна РФ денги ниет .i.

40

дядо Либен

преди 7 години

На турци и синоптици да нямаш вяра. Имат ли интерес като тях няма , но ако не им изнася стават неуправляеми. Сега какво - идвайте и си оставяйте парите в Анталия, купувайте дървените ни домати , но ние винаге ще ви мислим, как да ви покорим- тези същества от 600 години паразитират на гърба на християните / по специално на славяните / и няма да се спрат докато не се разшири Босфора както трябва и те да са в червената книга на изчезващи ***.

39

Бай Рашо

преди 7 години

Сигурен съм че след време ще се появи информацияв средствата за масова информация , която ще гласи че в някой по закътан щат от рода на Небраска или Айдахо са забелязани майката и сестрата на убиеца на руския дипломат, да харчат на спокойствие парите които са получили в компенсация от CIA за деянието му !на техния родственик !?

38

Анонимен

преди 7 години

Не просто США, а именно уходящая администрация и те силы, которые за ней стоят. Цели: 1. Если получится, поссорить РФ и Турцию. 2. Опять же, если удастся спровоцировать Россию на слишком жесткий ответ НАТО, это может резко затруднить Трампу возможности налаживания отношений с Россией, и вынудить его проводить ровно такую же, если не более агрессивную внешнюю политику, чем при Обаме. 3. Это мог быть жест отчаяния западных спецслужб за захват 130 их коллег.Ну и никаких других выгодополучателей на

37

Dublin

преди 7 години

"Ищи, кому выгодно". Ищем. Россия - естественно, нет. Даже версия такая не рассматривается. Турция - Это после неудавшегося госпереворота, заказчиками которого были США? Однозначно, нет "Сирийская оппозиция" - собственно, оно же ИГИЛ. Как ни странно, им это тоже невыгодно, особенно сейчас, поскольку крайне осложняет их защиту представителями запада на международной площадке. ЕС - в силу ограниченного суверенитета ЕС, версия не рассматривается. США - наконец, добрались.

36

Анонимен

преди 7 години

"Вчера Синай и сваленият Су, днес Анкара. А утре?" - утре по магазините ще пуснат нов парфюм за вана по 30 рубли за половин литър и за една вечер най-комичната империя в историята ще престане да съществува

35

Анонимен

преди 7 години

СЕГА ТИЯ ДЕТО КОМЕНТИРАТ ЩЕ ГИ ПРАТЯТ ДА НЕ КОМЕНТИРАТ. ПО РУСКА РЕЦЕПТА.

34

Анонимен

преди 7 години

Вчера Синай и сваленият Су, днес Анкара. А утре?утре се качвате на звездолетите на ВКС и отлитате обратно на родната си планета на маймуните.

33

до 41

преди 7 години

нищо няма да мачкат - само пътнически самолети и цивилни могат да мачкат с ракети и самолети

32

Анонимен

преди 7 години

Колко пилоти давате за да ви ... Ердоган?

31

Анонимен

преди 7 години

Този път ПКК ще си намери майстора!

30

цитруси за вана

преди 7 години

ама той гюленец бил, хамериканците и Меркел, изобщо европейците и ония гейовете са виновати. да живее Махди! ляляху, вечна дружба по патока на туристките!

29

И какво?

преди 7 години

Руснаците пак ще мачкат турски домати, нищо повече, също както когато им свалиха самолета.

28

Анонимен

преди 7 години

Убийство на посланик си е чиста покана за война! Да не забравяме, че историята е изпъстрена с подобни случаи. И да не забравяме, че този какъвто и да е (и каквото и да е крещял) все пак е турски гражданин. И не на последно място да не забравяме, че от другата страна стои не кой да е, а Путин! Много, ама много голям повод, да размаха пръст...образно казано!

27

Анонимен

преди 7 години

До лсд 29За това пък цената на лосиона за баня пада. Радвай се товариш. Наздаровю!

26

Вуду-ман

преди 7 години

А дали убиеца не е "убит" с халосни патрони? - ако е спектакъл с определена цел... то той би трябвало да е напълно контролиран!А никой артист участващ в спектакли не умира - нито Садам, нито Хитлер и т.н.

25

Анонимчо

преди 7 години

Бре, имало двама-трима руснака, които да разберат, че това не е срещу Карлов а срещу цяла Русия.Сега ако останат трезви още два-три дни да се сетят и защо е така може да спре агресията им срещу света.

24

Анонимен

преди 7 години

Всяка нация си имаинтернационалнитеотрепки - едни пиятодеколон, други санационални предателив парламента и по разни форуми.