24

Анонимен

преди 7 години

Тази неделя, вечерта, по CNN излъчваха директно извънредна реч на черния мюсюлмански президент на САЩ (Сатанинските Американски Щати) Хюсейн Обама относно твърдението на криминалните престъпници от най-висш тип, шефовете на ЦРУ и ФБР, за руско "хакване" на изборите там", и кенийският *** много заканително каза, че щял да даде на Путин "Clear Message/Ясно Съобщение"! И, го даде още на другия ден, с атентата на неговите алахакбаровци в Берлин и Анкара! Обамовите фелациофенове да слагат минуси!

23

Varna

преди 7 години

Tо сега така ще го изкарат.Гюлен пак виновен.За падналия в Pусия самолет пaк Гюлен виновен.За атентата в Германия пaк Гюлен виновен.За падналия Астероид на Юпитер пак той.Ама на тия глупости май само 50-55% от привърженици на Ердоган в Турция вярват

22

Maria Nesterova

преди 7 години

Fethullah Gulen = AmerikaAtentata e delo na Amerika. Fethulla Gulen e samo kukla.

21

Ханс

преди 7 години

Гюлен е турският Сорос, дългата му ръка стои зад всяко злодеяние в преуспяващата Турция.

20

Анонимен

преди 7 години

Номерата ан Ердоган. Не минават навсякъде !

19

до 1

преди 7 години

Прав си, сигурно в тоалетната на изложбената зала е имало агенат на ЦРУ.(и на покрива), може и в мазето да е имало. абе навсякъде покемончета на ЦРУ.

18

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 7 години

ТОЗИ РЕДЖЕП ЕРДОГАН СИ ПРАВИ КАКВО ИСКА. МОЖЕ И ТОЙ ДА Е ДАЛ ЗАПОВЕД ЗА ЛИКВИДИРАНЕТО НА ПОСЛАНИКА. КАКТО И ТЕЗИ ТЕРОРИСТИЧНИ АТАКИ. ДА ВСЯВА СТРАХ И ПАНИКА В ТУРЦИЯ. ПОНЕЖЕ ПОЛОВИНАТА МУ ЖИТЕЛИ НЕ СА ПОДЧИНЕНИ.

17

Анонимен

преди 7 години

Дааа ЦРУто добре си върши работата. Отмъстиха на Руснаците за превземането на Алепо.

16

Питащ

преди 7 години

Дали пък няма нещо, което да е доста по-мощно, за да може да извършва такива интернационални атаки,...дали не е нещо НАДнационално ... НАДнационално ли, казах? Нямаше ли нещо "зелено", което беше НАДнационално, интернационално. А пък зад /над/ това "зеленото", нямаше ли един триъгълник, едно "око",една Пирамида, едни "братя" ...Мисля си ...

15

Питащ

преди 7 години

Минала седмица - атеннат в Анкара (атака скрещу турция)Снощи - убийство на руски посланик (атака сруще Русия)Снощи - камион убива 12 души в Берлин (атака срещу Германия)днес - стрелба пред американското посолство в Турция (атака срещу Сащ)Всеки би казал, че корелацията води до ИД, т.е. "радикалният" ислям, т.е. общият враг на тези 4 държави, "борци срещу тероризма".Да, ама това не е ли прекалено плоско, щом и овцето го "виждат"..., не е ли прекалено плоско.

14

ЦРУ

преди 7 години

Не е въпросът как ще отърве Турция от Ердиктатор. Поне 50% от гражданите на страната буквално го боготворят. Те си заслужават пастира. Работа е там, как светът ще справи с диктатора - мегаломан, който става все по-опасен и опасен.

13

П.Петров

преди 7 години

Глупости! Баш от Мюсюлманските братя на Ердоган е атентатора!

12

Анонимен

преди 7 години

"Султана много прилича на путинофилите, на които все Бойко е виновен."- списъкът на неговитегрешки, пропуски и недостатъцистана много дълъг да бъде търпян като премиер.

11

Анонимен

преди 7 години

Не може за всичко ставащо в Турция да е виновен единствено Фейтула Гюлен .

10

ЦРУ

преди 7 години

Убиецът е ликвидиран на място. Атентаторът го няма между живите и следователно няма кой да каже истината. Сега ще последват разследвания и масови арести. Разбира се няма да излезе нищо конкретно но всички следи и улики ще водят уж към Фетхуллах Гюлен и неговата "терористична" органицация. Чудесен начин да се внуши на света, колко опасен е той и неговите последоавтели. Силно ми намирисва на схема на турските служби по поръчка на Ердиктатор - Ердявол.

9

Анонимен

преди 7 години

До 10. Отнася се за 9. Тъй като се трият коментари номерата се разместват

8

до 10

преди 7 години

Темата е друга. След като се надрусаш е желателно да не драскаш тук простотии.

7

Анонимен

преди 7 години

Султана много прилича на путинофилите, на които все Бойко е виновен.

6

анонимен

преди 7 години

няма врьзка ердоган се опитва да прехвьрли топката след поредния си фал

5

Yakov

преди 7 години

Да не забравяме как е започнала Първата световна война! Къде е бил интереса на Великите сили тогава, а той не е по-различен от сега.