14

Чоко

преди 7 години

Това е нищо. Какво ги чака германците от тук нататък не ми се мисли. Това ПТП ще бъде като прелюдия към зверски атентати из цяла Германия. Така ще е докато тези не проумеят, че си вкараха таралеж в гащите с политиката на Меркел. Надявам се , че след една профилактиката комините на Бухенвалд и Дахау ще заработят отново.

13

Анонимен

преди 7 години

Да, това беше и целта на всички арабски пролети, цветни революции, майдани и други - да се обърка светч за да може световната алчна олигархия да краде безнаказано. А всички добре знаем кой ги организира.

12

Анонимен

преди 7 години

Отново се потвърждава,че "цветните" революции, демокрацията,пазарната икономика и глобализацията са средства за установяване на управляем от ФАЩ световен хаос с цел предизвикване на локални войни,последваща американска намеса и "нулиране" на външния им дълг!Три милиона млади,стройни и добре сложени мъже в ЕС няма във всичките армии на ЕС ,дори взети заедно! Кой и защо ги покани,кой им плаща разходите за пътуване,с каква цел са пристигнали в ЕС при съществуващата безработица? Някой знае защо!

11

скритата_истина

преди 7 години

Ясно! Поредния false flag , извършен под командата на световното правителство(илюминати) , с цел да държат хората в страх! Общо взето тактиката проблем-реакция-решение. Създава се проблем , очаква се реакцията на общестовото и накрая се предлага решението - да има камери на всеки ъгъл, полицай на всеки ъгъл и разбира се да се гласуват закони против свободата на хората!

10

Shano

преди 7 години

Репертоара за утре:всички медии ние сме берлин,айфеловата кула и биг бен в съответната украска;,обама,оланд,меркел,осъждат и гледат много много тъжно ,мерки за сигурност много сериозни,малките хора както абсолютно винаги ,се оправят сами.

9

Анонимен

преди 7 години

о боже ТАСС на тези ***.нга,ли кой им верва

8

Циник

преди 7 години

Доколкото разбирам май нещастния пакистански "бежанец" е прерязал гърлото на полския шофьор и е покарал.тира му през коледния базар.

7

Циник

преди 7 години

Заловен е щофьора...а спътника му е мъртъв!Според Die Welt.... шофьора е пакистански "бежанец" регистриран тази година в Германия!

6

Запад

преди 7 години

КРАСИВИЯ ЗАПАД НИКОГА НЕ СПИРА ДА МАЧКА ИЗТОЧНИЯ ЕВРОПЕЕЦ!!! ЗАТОВА ИМА ПРОКЛЯТИЕ!!!

5

Берлин

преди 7 години

Шофьорът е заловен, а спътникът му (полски гражданин) е мъртъв.

4

Анонимен

преди 7 години

Поредната димка на немските власти (предния път уж беше германец, а се оказа иранец), немският Welt съобщава за заловен пакистанец.

3

Сингълбол

преди 7 години

Ествествено, поляк ще е. Няма какъв друг да е.Стане ли такъв инцидент с камион, врязан в тълпа, още повече на Коледен базар - 100% поляк.

2

Бау

преди 7 години

Много е трудно да се предотврати подобен атентат. Много гадно го измислиха терористите това с камионите :( Бомбите могат да ги контролират до някъде защото могат да следят материалите за направата им ама камионите..

1

Анонимен

преди 7 години

Не отараднат, а отвлечен и няма да е чудно, ако тоя умрелия се окаже горкия полски шофьор. А тоя който е карал е избягал. Но да видим каква ще е официалната версия.