34

Анонимен

преди 7 години

след 45 та година Германия =Американска колония

33

Анонимен

преди 7 години

Сега ще излязат хванати за ръце и ще пеят коледни песни за умрелите,как може такова дебелочие,това минава всякакви граници,сегашните управници се подиграват с човечността и нормалността,а думата толерантност и интеграция вече звучи отвратително,също като лозунга -ще се справим!оставка!

32

Циник

преди 7 години

С немска акуратност...са събрани всички вътрешностиразмазани по асфалта...труповете вече са закърпени, и се охлаждат във фризера!Погребалните агенции са в 24 часова готовност...ковчезите и погребалната церемония ще бъдат субсидирани от фрау Мурксел ханъм - медиите са впрегнати да ни обяснят поредния единичен случай на депресиран от охолния живот бежанец!С ДРУГИ ДУМИ - ВСИЧКО Е ПОД КОНТРОЛ!

31

Сп??нс

преди 7 години

Разбира се че положението е под контрол , да видяхте някой на отиде да протестира за/срещу нещо- всички послушно си продължиха празничните покупки все едно не е било.

30

Анонимен

преди 7 години

Така, запознайте се с новите мерки за борба с тероризма: Ситуацията е под контрол, всички ще са шокирани, ще се ронят сълзи, ще се осъждат извършителите (само на думи), ще се изредят всички разбирачи да анализират ситуацията, а новият хаштаг в социалните мрежи ще гласи: Ich bin Berlin! Ефективно, нали?

29

КуКу

преди 7 години

Ами под контрол е разбира се. Умерен, приемлив брой на жертвите, а не като във Франция. Така и Ислямска държава е удовлетворена и цивилизационните норми са спазени.

28

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Състоянието е под контрол и загиналите също са в стабилно състояние с постоянна температура.Обединяването на Европа с Ислямска държава продължава, както и санкциите срещу Русия.

27

Анонимен

преди 7 години

"Кметът на Берлин: Ситуацията е под контрол!"Нима? Наистина ли вярвате в това? Кое точно му е контрола на това, да убият 12 невинни, а неизвестен брой други да са ранени? Това го кажи на жертвите и на близките им. Жалки нещастници! Напълнихте Европа с отпадъци, а сега се правите на разсеяни! Кога Меркел ще бъде обесена на площада? Колко още невинни трябва да пострадат, заради тази продажница и слугиня на чужди интереси?

26

българка

преди 7 години

Ама разбира се, че е под контрол ! Лудата бабичка я охраняват два взвода до зъби въоръжени войници, вози се в бронирана кола.......Абсолютно е под контрол. Да му мислят лудите германци, които искат пак да гласуват за нея. ТОВА Е ГЕНОЦИД СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ НАРОД !!! ГЕНОЦИД СРЕЩУ ЕВРОПЕЙЦИТЕ, СРЕЩУ НАС, ХРИСТИЯНИТЕ ! ТОВА ДАЖЕ И ХИТЛЕР НЕ ГО Е ПРАВИЛ !!!

25

Меркел

преди 7 години

Ние можем.Ще се справим.По силни сме от ИД.За няколко трупа няма да го правим на въпрос!

24

Активист на БКП

преди 7 години

Ъхъ !!! Под контрол е...

23

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Госпожо Мерккел защо се ограничавате само с разни араби и пакистанци??? През новата 2017 год. ще е добре да поканите в Европа и човекоядците от Нова Гвинея. Те хем ще ни убиват,хем ще ни ядат... Направо 2 в 1 дето се вика....

22

Ван дер Любе

преди 7 години

Сега ред е на Райхстага?

21

Българина

преди 7 години

Същия соросогад като меркел, лъжат че германия е германия, не не е част от ислямския халифат е ще си имате 500г робство за да ви дойде акъла. Забравихте бог и сега чрез исляма той ви приканва да се върнете към христовата вярата. Ако не джамиите ви очакват

20

Дойче Веле

преди 7 години

Ей, и да не сте си помислили нещо лошо за арабеските!! Те са наши приятели, я дайте да ни интегрират по-бързичко към шериата и баклавата.

19

Нееуе!

преди 7 години

Няма се плашите! Всичко е под контрол.Чий контрол?

18

Анонимен

преди 7 години

Кмета да не се казва Меркел??тя ги говори тези малоумщини

17

Анонимен

преди 7 години

каква ситуация, какък\в контрол, какви ги пишете и кой ви вярва!това е само самото начало!Европа, Европа....какво става с теб?

16

Анонимен

преди 7 години

Ситуацията е под контрола на джихадистите

15

Shano

преди 7 години

Прайм си убиец после си го фащами,естествено ,че е под контрол,е убитите някви там ,едни от многото,ценности нали има.